S.O.S. Βρήκα μικρό γατάκι.

• Thread starter Thread starter Raisa
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Είμαι αυστηρή νονά..μην του λέω ότι είναι ωραίος και το πάρει πάνω του. Πάντως θα την κρατήσω τη φωτό να τη βλέπω όταν έχω ακεφιές :lol:

Αααααααα τώρα βρήκα τι μου θυμίζει..κάτι ανάμεσα σε βατραχάκι και σε Δρ Σποκ!

Καλός είναι ο διαβολάκος...θυμίζει βατραχάκι χαριτωμένο:P
(Τώρα μη μου πεις ότι τα αυτιά δε θυμίζουν Σποκ:lol:)

Καλέ...τι κακίες είναι αυτές βραδιάτικα;:blink::blink:
Άκαρδη νονά:lol::lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:Καλά γελάω γιατί δεν έχει τον Πρίγκιπα να τον βουτήξει να τον πάει στην άμμο.Πάντως εμείς σταθήκαμε τυχεροί σε αυτό:up::up::up::up:
Δεν μπορώ να τον ξαναβάλω για τον δεις.Δωράκι βοήθεια!!!!!!!!!!
Έφτασεεεεεεεεεεεεεεεεεε!Τι θέλεις Ποπάκι;Στειλε με ΡΜ να σπεύσω!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μια χαρά είναι,μια σταλίτσα γατί είναι άκαρδη νουνά,θα ομορφύνει και δε θα τον αναγνωρίζεις!

Του έβαλα να φάει πριν κροκετούλες βρεγμένες με λίγο νεράκι. Περίμενα να μαλακώσουν εντελώς. Όταν του τις έδωσα έπεσε με τα μούτρα και άρχισε να τρώει. Μέχρι εδώ, όλα καλά. Αφού έφαγε σχεδόν όσο ένα κουταλάκι του γλυκού σε ποσότητα, για λίγη ώρα άρχισε να μασούσε και κουνούσε το κεφαλάκι του αριστερά και δεξιά και έδειχνε να παιδεύετε λίγο. Μετά από δύο λεπτά έβγαλε όλα όσα είχε φάει. Ξέρει κανείς να μου πει που οφείλετε αυτό; Στην τροφή δεν νομίζω. Μήπως ακόμα δεν έχει συνηθίσει το στομαχάκι του σε στερεά τροφή; Αμέσως μετά του έδωσα γαλατάκι το οποίο και ήπιε ως συνήθως…λαίμαργα!
Υποθέτω ότι σήμερα πέρασε μία δύσκολη μέρα για το στομαχάκι του. Πρώτα η άμμος, μετά οι κροκετούλες. Ωστόσο όμως όπως βλέπετε και στις foto οι οποίες τραβήχτηκαν πριν από λίγα λεπτά, το γατάκι χαίρει άκρα υγείας!

Νομιζω οφειλεται οτι εφαγε πολυ λαιμαργα και μαλλον καταπιε και αερα
για αυτο τα εβγαλε αμεσως.Ειναι η πρωτη του φορα και δεν ξερει ακομη το μικρουλι, που θα παει ομως σιγα σιγα θα μαθει:D
Και μην ακουω να λεει κανεις ασχημο το αγαπημενο μου μικρουλι;):lol:

Πες τα βρε Raisa, που λίγο ακόμα και θα μου βγάλει το γατάκι "Κουασιμόδο" να σκαρφαλώνει σε κουρτίνες αντί για καμπαναριά! Και ως άλλη Παναγιά των Παρισίων...."ο Ζορρό των προαστίων"!

Χαχα το ξέρω, αμα μεγαλώσει θα κάψει καρδιές..άλλωστε ως γνωστον τα βαφτιστήρια κληρονομούν την ομορφιά της νονάς (να παινέψουμε και τα γένια μας:P).
Ψάχνω να βρω φωτο του Willie σ'αυτή την ηλικία να σας βάλω να δείτε.

Τι καλο που ειναι!!!! Να σου ζησει!!!! Ειναι...περιπου ομορφος:P:P:P:happy:

Πες τα βρε Raisa, που λίγο ακόμα και θα μου βγάλει το γατάκι "Κουασιμόδο" να σκαρφαλώνει σε κουρτίνες αντί για καμπαναριά! Και ως άλλη Παναγιά των Παρισίων...."ο Ζορρό των προαστίων"!

Ε όχι και Κουασιμόδο τόσο τσαχπινικό γατί..!!:cool::cool:

Διαβασα τα προηγουμενα μηνύματα και γέλασα πολύ με τον Μπαρμπαρδέλα σου.. Αντε βρε..καλως ήρθατε στον κόσμο της κροκετούλας..Μεγαλωνει το μανάρι σου !!!

Μην την ακούς Ζορό μου είναι το πολύ όμορφο γατί και σε λίγο καιρό θα σκάσει απο την ζήλια της η κακόγουστη νονά :lol::lol::lol::lol::lol:

Mάλλον έφαγε λαίμαργα, γι'αυτό τα'βγαλε. Μην ανησυχείς, συμβαίνει στα μικρά.
Παρενθεσιακά τι φάτσα είναι αυτή? Εβαλα τα γέλια όταν τον είδα..κακάσχημος αλλά με αστείο τρόπο..σα γκρεμλινάκι είναι:lol:
Όχι δεν είναι άσχημο κουκλί είναι!Μιά λατρεία το νινί...:)

Kαλέ τι απίστευτες ματάρες που έχει το νινί! Πρώτη φορά βλέπω τόσο μεγάλα μάτια σε μωράκι! Να σου ζήσει και να το χαίρεσαι. Όλα θα πάνε καλά με την περιποίηση που του κάνεις.
-----------------------------------

Πωπω.. κουκουδι του θανατα...! Τι ματι!!!Το ψοφας στο χαδι στο αψε σβήσε...ατα κανουν τα μικρα κι αντε να δωσουμε τα μεγαλα μετα...

Καλησπέρα. Ερώτηση, πριν από μισή ώρα του έδωσα κονσέρβα και έφαγε γύρο στο 1 κουταλάκι του γλυκού (γεμάτο ε;). Κάνει να του δώσω τώρα γάλα ή δεν πρέπει;

Τι έγινε, πάμε για ρεκόρ αρνητικής ανταπόκρισης; :P Αν περιμένω λίγο ακόμα για απάντηση, θα το δώσω ούτως η άλλως γιατί θα έχει περάσει ώρα και θα έχει ξανά πεινάσει.

Κάτσε βρε ανυπόμονε πατέρα :cool:να κατέβει λίγο το φαγάκι και αργότερα του δίνεις και το γάλα του, πριν τον ύπνο.
Αλήθεια δεν σου ζητάει φαγάκι απο μονο του?
Α!!!! Και μην ακούς τις κακίστρες :P τις παλιοζουλιάρες:down: (χα παλιονονά :mad:)
το μωρό είναι κουκλάαααααααακι. Να μου φιλήσεις το μουσούδι του και....κοίτα μην έχεις γένια και μας γδάρεις το τρυφερό δερματάκι. :lol:

Καλε συ...μη σε πιανει το κατοχικο συνδρομο που ειχαν οι γιαγιαδες μας..:lol::lol:καλο ειναι να μη το μπουκωνεις το γατουλι..αλλωστε θα σου ζηταει απο μονο του φαγάκι..:up:
Με τετοιο ονομα και προσωπικοτητα..εχει να καιει θερμιδες το κουκλακι, οποτε μαλλον δεν θα προλαβαινεις να το ταιζεις στην αναπτυξη...
:redface:

Και οταν ευκαιρίσεις..ανεβασε και καμια φωτογραφια του μπεμπη :baby:να τον δουμε πως μεγαλωνει..

Γιατι δεν βαζεις λιγη κονσερβουλα σε ενα μικρο μπολακι να την τρωει σιγα, σιγα.Την Μυτρτουλα μου οταν την βρηκα ηταν 1,5μηνος και ετρωγε μονη της απο το μπολακι.Ο μικρουλης Ζορρο αφου λες οτι ειναι5-6βδομαδων δεν μπορεσε ακομη να φαει μονο του απο μπολακι?
Να τρωει οσο θελει μονο του σιγα, σιγα:)Νομιζω οτι υπαρχουν κονσερβουλες για μικρα γατακια η προτιμησε αυτες που ειναι σε μορφη μους, παρα αυτες σε μικρα κομματακια:):):)

Γκρίζο γατάκι

Κοιτάτε τι βρήκα σήμερα το πρωί στον κτηνίατρο. Είναι γκρίζο, με τρίχομα φουντοτό θα έλεγα, το υπολογίζω για δύο μηνών και βάλε, και είναι θυλικό (πλέον έγινα εξπέρ στο να ξεχωρίζω το φύλλο). Μπορεί κανείς να καταλάβει τι ράτσα είναι; Μου είπε ότι το άφησε μία φίλη για να το χαρίσει σε όποιον ενδιαφέρετε. Όταν το πήρα στα χέρια μου ήταν πολύ φοβισμένο. Του είπα να το βάλω στην σελίδα μήπως βρεθεί κανένας και μου είπε ότι περιμένει μία κοπελίτσα που εκδήλωσε ενδιαφέρον. Αν τελικά δεν το πάρει τότε ψάχνουμε. Βασικά με ρώτησε και μένα εάν το θέλω αλλά ρε παιδιά, από εκεί που δεν συζητούσα για κανένα γατί, ξαφνικά να βρεθώ με δύο; Ξέρω θα ήταν καλό για τον ζορρό, αλλά προτιμώ να μείνω στο ένα.

Συνημμένα

• SP_A0231.jpg
    SP_A0231.jpg
    160,8 KB · Εμφανίσεις: 55
  • SP_A0232.jpg
    SP_A0232.jpg
    247,1 KB · Εμφανίσεις: 66
  • SP_A0234.jpg
    SP_A0234.jpg
    201,4 KB · Εμφανίσεις: 50
Α, είναι η γνωστή ράτσα ημίαιμους κεραμιδόγατους. :D Είναι πολύ γλυκούλι, σίγουρα θα βρεθεί κάποιος. Έχουν και μεγάλη πέραση τα γκρι.
Τώρα κι εγώ πιστεύω ότι τα δύο είναι καλύτερα από ένα, κυρίως για γατιά που ζουν σε διαμέρισμα χωρίς πολλά ερεθίσματα, αλλά δεν είναι και υποχρεωτικό. Οι γάτες ζουν μια χαρά και μόνες τους. Όπως σε βολεύει.:)

Έχω διαβάσει την ιστορία σου, αλλά δεν σου έχω ευχηθεί ακόμα για το υπέροχο γατάκι σου. Να τον χαίρεσαι!:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back