S.O.S. Βρήκα μικρό γατάκι.

• Thread starter Thread starter natalo9
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Αχ! τι γλυκουτσικο που ειναι...
Μακάρι να βρεθεί καποιος ή καποια να το αγαπαει και να το φροντιζει οπως εσυ τον Ζορρο σου..!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σε ευχαριστώ ruko για τις ευχές σου. Αλλά δεν ξέρω. Το κοιτούσα και εγώ, το ξανακοιτούσα, φανταζόμουν πως θα ήταν με τον ζορρό και τι παιχνίδια θα κάνανε τις ώρες που έλειπα από το σπίτι. Αλλά και πάλι δεν ξέρω εάν θα μπορούσα να ασχοληθώ και με δεύτερο γατί. Άσε που φοβάμε μετά το δεύτερο μην φέρει τρίτο και πάει λέγοντας.
Μακάρι βρε natalo να βρεθεί και σύντομα γιατί το γατάκι το είδα πολύ στα χαμένα. Είναι σε μία ηλικία που σίγουρα είχε μάθει σε ένα περιβάλλον και ξαφνικά του το στερούν για κάποιο λόγο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ πάντως έτοιμο σαν ώριμο φρούτο σε λέπω για δεύτερο.Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι θα περνάς ώρες γέλιου με τα παιχνίδια τους.
Εξάλου τι λένε ένα ίσον κανένα:lol::lol:

Εγώ πάντως έτοιμο σαν ώριμο φρούτο σε λέπω για δεύτερο.Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι θα περνάς ώρες γέλιου με τα παιχνίδια τους.
Εξάλου τι λένε ένα ίσον κανένα:lol::lol:

Στο μυαλό μου είσαι Ποπι..:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Και γω ετοιμο τον κοβω τον φιλο μας...:up::up:

Μα με 5 άντρες μεσα στο σπίτι τρελούς γατό φιλούς με το που θα δεις ότι άρχισαν τις φωτογραφίες στο κινητό;τελειωμένο το πράγμα!Ασε που πιστεύω ότι τα αγαπούν περισσότερο από μας.:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Πατρικό ένστικτο.....:lol::lol:

Πάντως Ζορρό για να ξέρεις κι εγώ πίστευα πως θα ήταν μπελάς και τα 2 αλλά η πραγματικότητα έχει ως εξής:
α) Όταν ο Τούλης ήταν μόνος στο σπίτι κι εγώ έλειπα τις ατελείωτες ώρες στη δουλειά είχα συνέχεια άγχος και στεναχώρια τί κάνει το μωρό μου μόνο του.Τώρα είμαι ήσυχη πως δύο μωράκια είναι παρεούλα το ένα για το άλλο
β) Όταν γύριζα ήμουν πτώμα για να παίξω μαζί του και τελικά το μόνο που κάναμε ήταν να κοιμόμαστε αγκαλιά.Τώρα τα μωρά μου παίζουν όλη μέρα, τρέχουν, κυλιούνται και γενικώς είναι χαρά Θεού να τα βλέπεις
γ) Τα έξοδα ΔΕΝ είναι παρά ελάχιστα αυξημένα. Εντάξει αυτό είναι πως το βλέπει ο καθένας αλλά ειλικρινά δεν είναι και τόσο σπουδαίο, νομίζω
δ) Τώρα που είναι ακόμα μωρά θα προσαρμοστούν πολύ εύκολα, σχεδόν αμέσως

Σίγουρα είναι πάντως μια απόφαση πολύ προσωπική, κι εγώ άργησα να την πάρω αλλά δεν το μετανοιώνω με τίποτα

Να το πάρειιιις το κορίτσι...να το πάααρεις μη το παιδεύειιιις...λα λα λαλα λαλαλαλαλα:whistle::whistle::whistle::D

Πω πω απαντήσεις…και σε τι χρόνο. Μόνο χθες όταν σας ρώτησα κάτι για το φαγητό του κάνατε να μου απαντήσετε πόσην ώρα. Ενώ τώρα που προέκυψε θέμα «δεύτερο γατάκι», πέσατε όλες με τα μούτρα. Είσαστε εσείς…:P
Any way, βλέπουμε. Άλλωστε όπως είπα και στην αρχή, υπάρχει ήδη ενδιαφέρον από κοπελίτσα που είμαι σίγουρος ότι θα το προσέχει και θα το τρελάνει στα παιχνίδια περισσότερο από ότι εάν έμενε μαζί μου. Όσο για μένα και τον Ζορρό, αν όχι σήμερα, τον επόμενο όμως τελικό Champion League :up:, θα τον βλέπουμε παρέα στον καναπέ απολαμβάνοντας πίτσα και μπίρες. Κλασική αντροπαρέα. Τι τις θέλουμε τις γυναίκες, μακαρόνια κάνουμε και μόνοι μας. Φυσικά αστειεύομαι στα περισσότερα από τα παραπάνω ε; Μην με βγάλετε και μισογύνη

.....όλη η γατογειτονιά φωνάζει :whistle::whistle:
να το πάρεις
το κορίτσι να το πάρεις:whistle::whistle:

Πω πω απαντήσεις…και σε τι χρόνο. Μόνο χθες όταν σας ρώτησα κάτι για το φαγητό του κάνατε να μου απαντήσετε πόσην ώρα. Ενώ τώρα που προέκυψε θέμα «δεύτερο γατάκι», πέσατε όλες με τα μούτρα. Είσαστε εσείς…:P

Σα παράπονο ακουστηκε αυτο..!:redface:

όσο για τον Ζόρρο, μου φαινεται οτι θα αρχισετε απο το καλοκαιρι να βλέπετε την Εθνικη απο τον καναπέ σας..:up:

Με τα λύπης μου θα σου πω ότι έχεις αργήσει στην προπόνηση του γατιού σου!Πότε έπαιξε ηΕθνική μας με την Κύπρο;αγόρια και γάτοι βλέπαν αγώνα!Θα στο πάρουμε θα στο μορφώσουμε και θα στον στείλουμε.
Παπαπαπα και νομίζει ότι μπορεί να τα κάνει όλα μόνος του,με μακαρονάδα θα το μεγαλώσεις το παιδί;
Σοβαρά τώρα πως τα πάτε με τις κροκετούλες;

.....όλη η γατογειτονιά φωνάζει :whistle::whistle:
να το πάρεις
το κορίτσι να το πάρεις:whistle::whistle:

τι το παιδεύεις....να το πάρεις να το πάρεις να το πάρεις....:whistle::whistle::whistle:
(άλλωστε μια γυναίκα χρειάζεται πάντα...τι όλο μακαρονάδες θα τρώτε;;;);):P

Νιάου νιάου ...πες αλεύρι...

τι το παιδεύεις....να το πάρεις να το πάρεις να το πάρεις....:whistle::whistle::whistle:
(άλλωστε μια γυναίκα χρειάζεται πάντα...τι όλα μακαρονάδες θα τρώτε;):P

Συμφωνώ και επαυξάνω και μην κρύβεσαι τώρα κύριε Ζορρό και κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις για τί μιλάμε;);)
Εκτός πια κι αν έφυγες για το γιατρό για την ....
νιάου νιάου βρε γατούλα με τη ροζ μυτούλα :whistle::whistle:
γατούλα μου μικρήηηηη:inlove::inlove:

Καλέ καφέ σαντάν το κάναμε εδώ μέσα!!!:lol::lol::lol:

Τι εγινε φιλε Ζορρο τελικα? Και ακομη αν το γκριζουλι το παρει τελικα η κοπελιτσα που εκδηλωσε πρωτη ενδιαφερον υπαρχουν τοσα αλλα γατουλια στο φορουμ που χαριζονται;)Σιγουρα καποια θα σου κανουν κλικ:lol:Παντος και εγω θα συμφωνησω.Μια χαρα ωριμασαι η ιδεα στο μυαλο σου ;):lol:

Σε ευχαριστώ ruko για τις ευχές σου. Αλλά δεν ξέρω. Το κοιτούσα και εγώ, το ξανακοιτούσα, φανταζόμουν πως θα ήταν με τον ζορρό και τι παιχνίδια θα κάνανε τις ώρες που έλειπα από το σπίτι. Αλλά και πάλι δεν ξέρω εάν θα μπορούσα να ασχοληθώ και με δεύτερο γατί. Άσε που φοβάμε μετά το δεύτερο μην φέρει τρίτο και πάει λέγοντας.
Μακάρι βρε natalo να βρεθεί και σύντομα γιατί το γατάκι το είδα πολύ στα χαμένα. Είναι σε μία ηλικία που σίγουρα είχε μάθει σε ένα περιβάλλον και ξαφνικά του το στερούν για κάποιο λόγο.
Κοίτα, το να έχεις δύο γατουλίνια είναι πολύ καλύτερο και για σένα και γι αυτά. Άν έχεις ένα σου φαίνεται ότι είναι πιο εύκολο αλλά τελικά δεν είναι γιατί εξαρτάται πολύ από σένα. Άκου και μένα που έχω δύο, είμαι φουλ εργαζόμενη με άπειρες υπερωρίες και όμως τα πάμε περίφημα. Τώρα αν το δικό σου το δεύτερο θα είναι αυτό το γλυκό γκριζάκι ή κάποιο άλλο, αυτό είναι μια άλλη ιστορία...

Ααααα ψηφιζω τσαρόγατο δαγκωτό για αδερφούλα του Ζορό!Κοίτα τον Σειριούκο,έτσι θα γίνει κι αυτή,θα το μετανιώσεις άμα δεν την πάρεις την κοπελούδαααααααααααα!:P

Τι γκρίζο κουκλί!

Νομίζω ότι ο Ζορρό θα πάψει να είναι μοναχοπαίδι!:lol:

Τι έγινε Ζορρό;;;; Ξέρω ξέρω, έχεις μείνει άφωνος με αυτά πο διαβάζεις:blink:.....ή 2ον έχες πάρει και το 2 γατάκι και δεν έχεις ώρα να γράφεις...:P
ή 3ον πήρες το 2 γατάκι και δεν τολμάς να το ομολογήσεις:D:bleh::bleh::bleh::bleh:

:lol::lol::lol::lol:

Τι έγινε Ζορρό;;;; Ξέρω ξέρω, έχεις μείνει άφωνος με αυτά πο διαβάζεις:blink:.....ή 2ον έχες πάρει και το 2 γατάκι και δεν έχεις ώρα να γράφεις...:P
ή 3ον πήρες το 2 γατάκι και δεν τολμάς να το ομολογήσεις:D:bleh::bleh::bleh::bleh:

:lol::lol::lol::lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::up::up::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back