S.O.S. Βρήκα μικρό γατάκι.

• Thread starter Thread starter RedCat
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
και εγω ειμαι της άποψης ότι δύο ειναι καλύτερα από ένα αλλα εσύ ξέρεις ...:) παντως η μικρή κουκλα...για πεσμας και νέα του Ζορρουδάκου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μάλλον θα σας απογοητεύσω, αλλά χθες το απόγευμα που πέρασα από το κτηνιατρείο να το δω το είχε πάρει ήδη η κοπέλα που σας είπα. Βέβαια από την άλλη τέτοια νέα θα πρέπει να μας χαροποιούν. Το ότι βρέθηκε κάποια να το υιοθετήσει. Λέω να προσπαθήσω να έρθω μέσο του γιατρού σε επαφή μαζί της να της συστήσω να ανοίξει λογαριασμό εδώ μέσα ούτως ώστε να μαθαίνουμε και νέα της μικρής από την μία, αλλά και να προστεθεί ακόμα μία γατομητέρα (όπως τις αποκαλείτε εδώ)!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μάλλον θα σας απογοητεύσω, αλλά χθες το απόγευμα που πέρασα από το κτηνιατρείο να το δω το είχε πάρει ήδη η κοπέλα που σας είπα. Βέβαια από την άλλη τέτοια νέα θα πρέπει να μας χαροποιούν. Το ότι βρέθηκε κάποια να το υιοθετήσει. Λέω να προσπαθήσω να έρθω μέσο του γιατρού σε επαφή μαζί της να της συστήσω να ανοίξει λογαριασμό εδώ μέσα ούτως ώστε να μαθαίνουμε και νέα της μικρής από την μία, αλλά και να προστεθεί ακόμα μία γατομητέρα (όπως τις αποκαλείτε εδώ)!
Σίγουρα είναι ευχαριστά νέα αρκεί να πρόκειτε για μόνιμη υιθεσία κ όχι παρόρμηση. Αλήθεια τι κάνει ο άλλος μασκοφόρος καιρό έχουμε να δούμε φωτογραφίες του γάτου εκδικητή

σας παρακαλώ, ουχί "γατομητέρα", γατομαμα παρακαλώ!!!:lol: (πιο τρυφερο).

Θέλω να πιστεύω πως όχι Sli8erin, άλλωστε είναι τόσο όμορφο που σίγουρα θα το αγαπήσει.(…λέω τώρα εγώ).;)
[FONT=&quot]Sorry[/FONT][FONT=&quot] βρε [/FONT][FONT=&quot]nota[/FONT][FONT=&quot], δεν ήξερα ότι διαφέρει:redface:[/FONT]
[FONT=&quot]Όσο για τον μασκοφόρο, νάτος…υγιέστατος και κάνει συνεχώς παρέα με ποντίκια :lol:
[/FONT]

Συνημμένα

• SP_A0237.jpg
    SP_A0237.jpg
    159,7 KB · Εμφανίσεις: 69
καλα ο Τσε μου είπε ότι σε συγχωρεί..δεν ήξερες..;)
Ο μασκοφόρος ειναι ίδιου μεγεθους με το ποντίκι βλεπω αλλα αυτό δεν τον εμποδίζει να ξερογλύφεται...είναι γλύκας, να τον χαιρεσαι..

[FONT=&quot]Όσο για τον μασκοφόρο, νάτος…υγιέστατος και κάνει συνεχώς παρέα με ποντίκια :lol:[/FONT]
Αυτή η νέα γενιά τσ τσ τσ.... Τέλος πάντων του το συγχωρούμε γιατί είναι φοβερή φάτσα
Πολλά άδεια DVD βλεπω;)

Κάτι παθαίνω με τα τόσο μωρουδιακά προσωπάκια! Μια σταλίτσα είναι το ψυχουλάκι μου...:inlove: Πότε ήταν και τα δικά μου τα παλιόπαιδα τοσοδούλικα και πότε γαϊδούρεψαν! Να τον χαρείς όσο περισσότερο μπορείς τώρα που είναι μπεμπάκος, όσο και αργότερα μεγαλώνοντας βέβαια:)

Καλά βρε stellak, τέτοιος γάταρος σε πρώτο πλάνο και το μάτι σου κόλλησε στα DVD;
Έτσι είναι τα μικρά stellak. Χαριτωμένα, αξιολάτρευτα, παιχνιδιάρικα…Μετά όμως μεγαλώνουν, γίνονται ψηφοφόροι και χαλάνε. Τι να πεις!!!:lol:

Καλα ε...ειναι τουλαχιστον απιστευτος!!!!Μεχρι και το μικρο μουσακι του Ζορρο εχει!!!!!!!!!!

Καλά βρε stellak, τέτοιος γάταρος σε πρώτο πλάνο και το μάτι σου κόλλησε στα DVD; Κατεβάζω αρκετές ταινίες από το internet και αφού τις μετατρέψω, τις αντιγράφω σε dvd για να τις παίζω στην τηλεόραση.

Όχι το δικό μου μάτι, της προηγούμενης σχολιάστριας;)

Καλα εχω παθει πλακα με τον μικρουλι τον Ζορρουδακο:inlove:Οσο μεγαλωνει τοσο πιο χαριτωμενος γινεται:up:Στοργικε γατομπαμπα
μην ξεχνας να μας ανεβαζεις τις φωτο που του βγαζεις, να παρακολουθουμε και εμεις ολες τις φασεις της αναπτυξης του:D

Καλέ αυτό δεν είναι ένα απλό ασπρόμαυρο γατί,είναι πολύ περίεργο το σχέδιό του,σαν να του έριξαν γιαούρτι και τον πήρε ξόφαλτσα!:P:lol:
Πολύ χάρηκα για το γκριζάκι,να της πεις οπωσδήποτε να γραφτεί να το βλέπουμε και να μαθαίνουμε νέα του!

Είναι τόσο μικρούλι ακόμη...και σκέψου, πάει κάπου ένας μήνας που το βρήκες...
Πόσο μικρό να ήταν όταν το βρήκες άραγε??
Καλά, είναι θαύμα που επέζησε, μπράβο και πάλι μπράβο και στους δυό σας!
Είναι γλύκα και φαίνεται ότι θα γίνει γάταρος, πολύ μούτρο...

Τι μικρούλι που είναι!!:baby:
Τι μικροσκοπικά πατουσάκια!!:inlove:

[FONT=&quot]Όσο για τον μασκοφόρο, νάτος…υγιέστατος και κάνει συνεχώς παρέα με ποντίκια :lol:[/FONT]
Καλέ τι γλυκιά γατομπουκίτσα είναι αυτή!!
Για δάγκωμα, πραγματικά...:baby:

Καλέ αυτό δεν είναι ένα απλό ασπρόμαυρο γατί,είναι πολύ περίεργο το σχέδιό του,σαν να του έριξαν γιαούρτι και τον πήρε ξόφαλτσα!:P:lol:
Πολύ χάρηκα για το γκριζάκι,να της πεις οπωσδήποτε να γραφτεί να το βλέπουμε και να μαθαίνουμε νέα του!

Χθες μπήκες που μπήκες αργά, την πέταξες την κακιούλα σου:mad: . Άκου εκεί ξοφαλοτσογιαουρτομένο το γατάκι μου. Έχε χάρη που είχα φύγει γιατί τα βράδια απαντάω αλλιώς:D. Οπότε λίγα για του ΓιΑουρΤΑΚΙ μου.

Γιορτάζω τα 100 μηνύματα που έστειλα:up:. 100 μηνύματα σε ένα μήνα…not bad!

Ο Ζορρό είναι καρμπον του θιλβέρτε(μη γελάσεται,έτσι τον φωνάζουν) μέχρι και η μαυρη βουλίτσα κάτω από το στοματάκι.
Δεν μπορώ να βάλω φωτογραφίες:mad::mad::mad::mad::mad::mad:Θα τα σκοτώσω.

Χθες το απόγευμα παραβρέθηκα στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης μας. Είχε θέμα εκτός ημερησίας διάταξης με παρουσία μελών φιλοζωικής ομάδας των Γιαννιτσών, τις στειρώσεις και κατά πόσο μπορεί να βοηθήσει η Δημοτική αρχή σε αυτό. Μία φίλη που γνώρισα εκεί από αυτό τον σύλλογο μου έστειλε φωτογραφία από το γατάκι που μεγαλώνει σπίτι της. Εκτός από το πρόβλημα που έχει, το γατάκι είναι γλυκύτατο. Μπράβο για την ευαισθησία της ειδικά απέναντι σε ένα γατάκι με ειδικές ανάγκες.

Συνημμένα

• 2007 (685)(2).jpg
    2007 (685)(2).jpg
    207,5 KB · Εμφανίσεις: 53
  • 2007 (897).jpg
    2007 (897).jpg
    204,3 KB · Εμφανίσεις: 44

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back