S.O.S. Βρήκα μικρό γατάκι.

• Thread starter Thread starter Marmanga
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Απίστευτο!!!!!:lol::lol::lol:
Και τέλειο ή μάλλον ΤΕΛΕΙΟΣ.:up::up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αμέσως! Δώσε μου δυο λεπτά! Και ιδού... ο Μαμ-Ρα και ο σημερινός κούκλος!

Zeebz o Beeb μωρακι ηταν τελειος,μοναδικος:inlove:Τι απιστευτη φατσουλα
που ηταν:up:Εχεις αλλες φωτο?:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Zeebz o Beeb μωρακι ηταν τελειος,μοναδικος:inlove:Τι απιστευτη φατσουλα
που ηταν:up:Εχεις αλλες φωτο?:lol:
Και βέβαια έχω! Θα σου στείλω ένα μέιλ με φωτό από την εποχή πριν γίνουμε όμορφοι, τότε που ήμασταν τερατόμορφοι!

ε οχι και τερατόμορφοι...το γλυκο μου!!:)
εχει ξεχωριστή ομορφιά..;)ιδιαίτερη!!

Άχου, τόσο μεγάλο θα γίνει και το δικό μου; Δεν θέλω, εμένα μου αρέσει που είναι έτσι μικρό και παιχνιδιάρικο. Κυκλοφορεί μήπως στην αγορά κανένα χαπάκι που να κρατάει για πάντα τα γατάκια....γατάκια;

Δεν κυκλοφορεί, αλλά μην ανησυχείς, ούτε και τα γατάκια σοβαρεύουν τόσο πολύ όταν μεγαλώσουν!! :lol:
Καλά, ο Beeb (σχεδόν χρονιάρης πια) είναι διατανόπουλος έτσι κι αλλιώς.
Η Άσπρη μου είναι 10 χρονών. Ποτέ της δεν έπαιζε ιδιαίτερα. Από τότε που έφερα τον Beeb στο σπίτι... παίζει κι αυτή!!!

Άχου, τόσο μεγάλο θα γίνει και το δικό μου; Δεν θέλω, εμένα μου αρέσει που είναι έτσι μικρό και παιχνιδιάρικο. Κυκλοφορεί μήπως στην αγορά κανένα χαπάκι που να κρατάει για πάντα τα γατάκια....γατάκια;

Καλα θα ηταν να μενουν για παντα μικρουλια;):lol::lol::lol:Δυστυχως ομως:(Η δικη μου εγινε πενταπλασια(και λιγο λεω) σε μεγεθος και σε βαρος,
αλλα μυαλο δεν εβαλε;)Τζιφος, κοντευει πεντε χρονων και κανει σαν μωρακι:lol:Ακομη να σοβαρευτει :lol::lol::lol:

SOS από το απόγευμα το γατάκι κάνει εμετό

Από το απόγευμα το γατάκι ότι και αν του δώσω να φάει τα βγάζει. Πρέπει να έχει πρόβλημα με το στομαχάκι του. Το πρωί του έβαλα κανονικά γαλατάκι και έφυγα (εδώ και 2 μέρες σταμάτησε το μπιμπερό και πίνει από μπολάκι). Το απόγευμα κατά τις 4 που γύρισα από την δουλειά του έβαλα να φάει κροκέτες (έχει αρχίσει να τρώει εδώ και μέρες). Για να είμαι ειλικρινής φοβάμαι ότι οι κροκετούλες που έφαγε είχαν μείνει ώρες σε υψηλή θερμοκρασία και πολύ πιθανό να χάλασαν. Έπεσε λαίμαργα να τις φάει και μετά από λίγη ώρα τα έβγαλε όλα. Άφησαν να περάσει καμία ώρα να ηρεμήσει το στομαχάκι του και μετά του έδωσα γαλατάκι. Πέσαμε για ύπνο κατά τις 7 το απόγευμα και με ξύπνησε με θορύβους κατά τις 9,30. έβγαλε και σχεδόν όλο το γαλατάκι που είχε πιει πριν 2 ώρες. Τώρα δείχνει να έχει ηρεμήσει πάλι και κοιμάται πάνω μου. Τι να κάνω; Δεν τολμώ να του δώσω πάλι γάλα γιατί φοβάμαι μην ξανά βάλω σε δοκιμασία το στομαχάκι του.

Πάντως από την συμπεριφορά του δεν δείχνει να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Πριν από λίγο άρχισε να έχει πολύ διάθεση για παιχνίδια και όταν το άφησα στο πάτωμα μύριζε συνεχώς και στριφογύριζε σαν να έψαχνε να φάει. Του έβαλα τελικά πάλι ζεστό γαλατάκι και ζέστανα το κρεβατάκι του μπας και κοιμηθεί. Το άφησα να ηρεμίσει γιατί εξακολουθούσε να θέλει να παίξει. Θα πάω να το δω μετά από ώρα. Εάν δεν το βγάλει και αυτό που ήπιε τώρα, θα σημαίνει ότι μάλλον ηρέμησε το στομαχάκι του. Ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά.

καλημέρα. Πως ειναι ο γατουλης σήμερα; μίλα και με κανενα κτηνίατρο, αλλα καλο ειναι οταν κανει εμετο να μην επιμένεις με το φαγητο γιατι ειναι ηδη ερεθισμενο το στομάχι. Αν εχει ξανακανει, προσπαθησε να του δινεις νεράκι (έστω και με σύριγγα) για να μην αφυδατωθεί και παρτου το φαγητο για λίγο....ρωτησε τον κτηνιατρο σου τι να του δώσεις να φαει μετα την "νηστεία".
Εμείς συνήθως, μετά τον εμετό παιρνουμε το φαγητο και μισή μέρα και βραζω κοτοπουλο στηθος και δίνω λιγο λιγο αλλα επειδη εσενα ειναι πολυ μικρουλης ακόμη γι'αυτο σου λεω να παρεις τηλεφωνο και τον γιατρό..

Έπεσε λαίμαργα να τις φάει και μετά από λίγη ώρα τα έβγαλε όλα.
Αν κατά τα άλλα είναι ορεξάτο και ζωηρό, δεν είναι και τόσο ανησυχητικό. Μάλλον είχε πολλές ώρες να φάει, είχε πεινάσει και έπεσε με τα μούτρα, γι' αυτό και αναστατώθηκε το πεπτικό του. Επειδή είναι ακόμα μικρό, είναι καλύτερα να τρώει πολλά μικρά γεύματα. Μπορείς να το ρυθμίσεις έτσι ώστε να τρώει κυρίως τις ώρες που είσαι σπίτι σε πολλά μικρά γεύματα. Όταν είναι να πας για ύπνο ή να φύγεις για δουλειά, απόφευγε να του αφήνεις μεγαλύτερη ποσότητα τροφής "μήπως πεινάσει". Κι όταν ξυπνάς ή γυρίζεις από τη δουλειά, πάλι απόφευγε να του δίνεις μεγαλύτερη ποσότητα επειδή ήταν "τόσες ώρες νηστικό".
Κατά τα άλλα, αυτό που λέει η Νότα για το κοτόπουλο είναι καλή λύση για να στρώσει το στομάχι του. Μπορείς να βράσεις ένα στήθος κοτόπουλο σκέτο και να του το δώσεις λίγο-λίγο, κομμένο σε ψιλά κομματάκια.
Επίσης ίσως θα ήταν καλό να του μειώσεις ή να του κόψεις το γάλα για 1-2 μέρες.

Και εγω θα συμφωνησω με τις κοπελες.Να φαει λιγο βραστο κοτοπουλακι
σε μικρες μεριδουλες και μονο νερακι.Το γαλα σε ερεθιζμενο στομαχακι δεδομενης της δυσανεξιας που προκαλει δεν ειναι η καλυτερη λυση.
Μακαρι να ειναι αυτο που λεει η Zbeebz οτι δηλαδη εφαγε λαιμαργα
(τοτε καταπινει και μεγαλες ποσοτητες αερα) και αναστατωθηκε το στομαχακι του και αντεδρασε με εμετο.Παντος οι γατες γενικα ευκολα κανουν εμετο κατι σαν αυτοπρωστασια ειναι. Και η δικη μου μικρη το ειχε παθει καπιοες φορες.Σιγουρα ο κτηνιατρος σου θα σε κατατοπισει:D

Ζορρό...πώς είναι ο μικρούλης σήμερα??? Είναι καλύτερα???:hmm:

Χάθηκε να του δώσεις λίγο ελαφρύ χαμομηλάκι σε θερμοκρασία δωματίου. Νομίζω θα του κάνει πολύ καλό.Κατά τα άλλα το βραστό μαλακό κοτοπουλάκι είναι ότι καλύτερο. Γάλα μην του δίνεις για λίγο. Εγώ έτσι θα έκανα.
Αντε και περαστικά!

Εντάξει το μικρό. Όταν γύρισα σπίτι είχε πιει όλο το γάλα και κοιμόταν ήρεμο. Το πρωί που σηκωθήκαμε του έδωσα πάλι γάλα για σίγουρα. Τώρα θα του δώσω κροκετούλες μουλιασμένες με νερό. Αλλά θα του δώσω λίγες και γιατί τρώει λαίμαργα αλλά και για να μην του κάτσουν βαριές στο στομάχι μετά την χθεσινή του περιπέτεια.

Τώρα που τα είπαμε κι από κοντά, επωφελούμαι για να σου θυμίσω ότι:

1. Ο λαός απαιτεί - φωτογραφία απ' το γατί! και
2. Ο Beeb στην ηλικία των 1,5 μηνών έτρωγε κροκέτες για :baby: γατιά και κονσέρβες για μεγαλύτερα σαν καρχαρίας!!! :lol: Μη φοβάσαι τίποτα και δώσε του ό,τι θα έτρωγε και μια μεγάλη γάτα. Απλώς, αν τύχει να του δώσεις κρέας (κοτόπουλο, ψάρι κλπ.), πρέπει να είναι κομμένο σε ψιλά κομματάκια για να μπορεί να τα φάει χωρίς να πνιγεί.

Τώρα που τα είπαμε κι από κοντά, επωφελούμαι για να σου θυμίσω ότι:

1. Ο λαός απαιτεί - φωτογραφία απ' το γατί! και
2. Ο Beeb στην ηλικία των 1,5 μηνών έτρωγε κροκέτες για :baby: γατιά και κονσέρβες για μεγαλύτερα σαν καρχαρίας!!! :lol: Μη φοβάσαι τίποτα και δώσε του ό,τι θα έτρωγε και μια μεγάλη γάτα. Απλώς, αν τύχει να του δώσεις κρέας (κοτόπουλο, ψάρι κλπ.), πρέπει να είναι κομμένο σε ψιλά κομματάκια για να μπορεί να τα φάει χωρίς να πνιγεί.

Συμφωνώ και επαυξάνω:up::up::up:

Είδες περαστικά ήταν τελικά!!! Και εγώ ψηφίζω φωτογραφίες!!!:)

Καλημερα ! Λαζαράκος εδω..:cool:
Ακουσα τη μαμα χθες που συζητουσε με μια φιλη της για τον Ζορρο (συνεχεια μπομπιρα τον ελεγε..) και με γεμισε περιεργεια..
Τι κανει ο μικρός σήμερα? :)

Ώρα ξεκούρασης με τον άλλοτε εχθρό του.

Συνημμένα

• SP_A0248.jpg
    SP_A0248.jpg
    129,1 KB · Εμφανίσεις: 94
  • SP_A0251.jpg
    SP_A0251.jpg
    125,6 KB · Εμφανίσεις: 85

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back