S.O.S Κάτι έφαγε

Me&Barbara

Νεοφερμένο μέλος

Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Κλημέντι (Κόρινθος). Έχει γράψει 9 μηνύματα.
S.O.S Κάτι έφαγε και αρρώστησε... Χθες μου έλειπε όλη μέρα. Ήταν η πρώτη φόρα που μου το κάνει αυτό.... Σήμερα πήγα για το καθημερινό παιχνίδι ελπίζοντας ότι θα έχει γυρίσει. Και την βρήκα κουλουριασμένη σε μια γένια και να την κτυπάει ο Ήλιος να λιάζετε... (Ένταξη λέω βρήκε Ήλιο και λιάζετε....) Αλλά έλα που δεν μπορούν ανοίξει τα ματιά της κανονικά. Δεν μπορούσε να σηκώσει το κεφαλάκι τη για να με δει. Το στοματάκι της είναι λερωμένο με εμετού :) , το ίδιο και το σώμα της στα πίσω ποδιά... Και συνεχεία προσπαθεί να κάνει έμετο. Κάνει τον ήχου του εμετού (χεχεχε) Αλλά δεν μπορεί να κάνει έμετο και μετά την βλέπω στο λαιμό κάνει σαν να καταπίνει κάτι… Θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει μιας και δεν μπορώ να πάω άμεσα στον κτηνίατρο….

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μπορείς να πας μέχρι ένα φαρμακείο!
υπάρχουν κάποια φάρμακα έκτακτα για δηλητηριάσεις!
αρκρί να προλάβεις!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κτηνίατρος και πάλι κτηνίατρος!... και γρήγορα!
είτε εσύ , είτε κάποιος δικός σου... όλα τ'άλλα σε τέτοιες catαστάσεις είναι απλώς εικασίες και παιχνίδι με τη φωτιά...
Εύχομαι να πάνε όλα καλά....:)

Μιλάμε για δηλητηρίαση ε?
Μόλις την ξανά επισκεύτικα... έφαγε όλο τις το φαγητό... Αλλά εξακολουθεί να προσπαθεί να κάνει εμετό...
Τι φάρμακο να πάρω για την δηλητηρίαση.. Κάποιο ανθρώπινο?

Μακάρι να μπορούσαμε να τα απαντήσουμε εμείς αυτά και να γινόταν κτηνιατρική μέσω η/υ...
Αυτή τη στιγμή έχεις την ευθύνη γ'αυτή τη ζωούλα στα χέρια σου... μακάρι να μην έχει κάτι σοβαρό...αν όμως έχει;;;
Το laptop δεν προσφέρει θεραπεία , ο χρόνος περνάει... και η γατούλα ίσως υποφέρει...
για μπες για λίγο στη θέση της και συναισθάνσου....

Το ξερω πως πρεπει να παω...Και θα πάω... Αλπος δεν εχω αμαξι τωρα θα περιμενω να μου το φερουν και εφιγα... :( :redface:

Δεν μπορείς να ξέρεις τι ακριβώς έφαγε. Μπορεί να είναι φόλα, επομένως χρειάζεται ένεση ατροπίνης, μπορεί και να υπάρχει ξένο σώμα στο στομαχάκι της. Όπως και να έχει στην κατάσταση που βρίσκεται η γατούλα χρειάζεται επειγόντως κτηνίατρο. Καλή Τύχη και να μας κρατάς ενημερωμένους! Από που μας γράφεις;

Καλή επιτυχία!:)

άμεσα σε κτηνίατρο . μάλλον πρόκειτε για δηλητηρίαση !

ΟΥΦ!!!!!:clapup: :clapup: :clapup: Επιτελούς γύρισα! Αφού κατέφερα και έφτασα Κοζάνη... (Από την όποια σας γραφώ) Μετά από ένα κυνηγητό μέσα στο αμάξι και αρκετό επίσης μέσα στο ιατρό Αφού έβγαινε κάθε λίγο και λιγάκι από το κουτί του!! Ανεβήκαμε πάνω στο χειρουργικό τραπέζι... Αφού δώσαμε ένα ρεσιτάλ με βηχαλάκια, αναγούλες κ.α. Ήρθε και ένα τσίριγμα να το πω! Ένας αηδιαστικός ήχος.:sick: :sick: :sick: .. Εκεί λέει ο γιατρός δεν είναι τπτ ξεαγχώσου κάτι έμεινε στην τραχία! Αφού μετά από 25 λεπτά καταφέραμε και ναρκώσαμε τον τίγρη ο οποίος με 2 αναισθησίες εξακολουθούσε και γύρναγε πάνω στο τραπέζι!. Αρχίσαμε να ψάχνουμε αυτό το οποίο έμεινε μέσα στον λαιμό... Και αφού ανακαλύψαμε ότι έχει ξαναγεμίσει ινδό παράσιτα....-Τινγα είπε χαρακτηριστικά ο γιατρός!- (Πριν από 2 εβδομάδες ο ίδιος ο γιατρός ταΐσε το χάπι... Το οποίο δεν ξέρασε ποτέ το παρατήρησα.... ) Αφού ψάχναμε για 5-10 λεπτά αυτό το κάτι! Ο Γιατρός είπε ότι έχουμε οξιά φαρικτίτιδα... Γιατί είναι πολύ ερεθισμένος ο λαιμός του μέχρι βαθιά μέσα!
Αφού πληρώσαμε ευχαριστήσαμε πήραμε τα χάπια τις αντιβίωσης μας...Φύγαμε... (Και ενώ μας ενημέρωσε ότι θα κοιμάται μέχρι αύριο... Αυτήν την στιγμή είναι έξω και κάνει βόλτες!
Α! Και το καλλίτερο! μόλις τον ξανά είδε εξωτερικά! μου λέει ότι είναι αγόρι! Και οτι την προιγουμενη φορα δεν φενοταν καθαρα στην πσυλαφιση! Αν και παλι απο οτι καταλαβα δυσκολα το κατάλαβε! Είναι όντως δύσκολο να καταλάβει το φύλλο ή ο γιοκας μου... Τα εχει απλος μικρα :):D:hmm:!

Μπράβο!!!!:):):):)
Πολλά φιλάκια στον μάγκα!!! Και περαστιcat!:)

Πολλές πολλές Καλημέρες!!! Ξεκινήσαμε σήμερα θεραπεία! Ήμαστε νηστικοί όμως από εχθές και αυτό δεν μου αρέσει... Θέλω όμως τα φώτα σας στο θέμα τις αντιβίωσης… Περνούμε την VETRIMOXIN είναι σε μια πλαστική άσπρη σύριγγα με οδοντωτή δοσολογία και ο γατούλης μου είναι 2 κιλά. Ο γιατρός μας είπε ένα δοντάκι…. Ναι όμως έτσι όπως μου το έδηξε… ΟΣΟ και αν πατάω! Δεν βγάζει φάρμακο… Έτσι και εγώ πηρά την πρωτοβουλία και το έβαλα μια δόση όπως ακριβώς είναι μετρημένο στην δοσολογία! Ελπίζω να έκανα καλά! Εάν έκανα λάθος μην με κατακρίνετε! Απλός το καλό του ήθελα! :):D :wacko:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back