S.O.S !! Μικρό γατάκι εγκλωβισμένο σε αποχέτευση δρόμου

Μπράβο που το προσπάθησες δεν νιώθεις λίγο καλύτερα τώρα? Τουλάχιστον του έδωσες μια ευκαιρία. Θα μπορούσες να κάνεις ξανά μια βόλτα να δεις την κατάσταση. Έτσι έκανα κι εγώ με τον μικρούλη που έχω τώρα ο οποίος δεν έλεγε να βγεί από την μηχανή αυτοκινήτου.
Όσο για την ΕΥΔΑΠ δεν θέλω να πω καμμια βαριά κουβέντα για τα χάλια κάποιων (όχι όλων φυσικά) ανιαρών δημοσιουπαλλιλίσκων που το μόνο που τους νοιάζει είναι το πως να γεμίζουν τις χοντρές ανιαρές κοιλίτσες τους χωρίς να προσφέρουν τίποτα ενδιαφέρον:mad: Ανενεργοί

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπράβο φίλε μου!:up:
Πιστεύω ότι καλά τα καταφέρατε...:)
Και μπράβο και σε όσους ενδιαφέρθηκαν και σκέφτηκαν και έξυπνα.;)
Κι όσοι δεν μπορούσαν να ασχοληθούν, ας ελπίσουμε ότι την επόμενη φορά θα μπορέσουν, ή την μεθεπόμενη, ή την παραμεθεπόμενη...:/:
Μέχρι τότε εδώ είμαστε όλοι οι άλλοι...:)
Και ο περαστικός μας φίλος, που αν και ασυνήθιστος σε... γατο-διασώσεις, ήταν πεισματάρης και αποτελεσματικός.:up:
Και μπράβο και στον δήμαρχο!!!
Ποιός είναι να τον ξαναψηφίσουμε;:up:
Το γατόνι, είμαι σίγουρη, θα σκαρφαλώσει στην σανίδα σωτηρίας του, θα φάει γερά και θα γίνει καπνός!!!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπραβο βρε παιδια!
Κατι τέτοια ειναι πραγματικά πολύ ελπιδοφόρα.:)

Μπραβο στον Δημαρχο που στειλε τους ανθρωπους να προσπαθησουν, μπραβο σε οσους ηταν εκει κ βοηθησαν...
τωρα για την ΕΥΔΑΠ τι να πω...... :down: ποια τηλεφωνα ειχαν και πνιγοντουσαν??? εβρεξε μηπως κ δεν το καταλαβαμε???

ναι σωστο ενα μεγαλο μπραβο στον δημαρχο φαληρου...
σχετικα εμ την ευδαπ:hmm:
μηπως να παψουμε να τους πληρωνουμε και να βαζουμε τα λεφτα παρακαταθηκων και δανειων μεχρι αν σοβαρευτουν??/:hmm:

:hmm:Αλήθεια, ξέρει κανείς αν υπάρχει νόμος, ή κανονισμός που να υποχρεώνει τις ΔΕΚΟ να επεμβαίνουν, όταν στις εγκαταστάσεις τους κινδυνεύει κάποιο ζώο;
Ή αν η πυροσβεστική είναι υποχρεωμένη να επέμβει;
Για να ξέρουμε άλλη φορά και να μπορούμε να επιμένουμε με αναφορά σε δικηγόρους κλπ.;)
Αν τυχόν είμαι off topic... ας μεταφερθώ, ή αν υπάρχει κάπου αλλού αυτό το θέμα σε συζήτηση...
Δεν το ξέρω.

Κατ' αρχάς ένα μεγάλο μπράβο σε όσους βοήθησαν να απεγκλωβιστεί το γατάκι!:up:

Όσον αφορά τη διάσωση ζώων, κοιτώντας το σάιτ της Πυροσβεστικής θα έλεγα πως μάλλον όχι, τυπικά δεν είναι υποχρεωμένη να επέμβει (αν και προσφέρθηκε εδώ και έχει κάνει διασώσεις στο παρελθόν). Εξαρτάται από το ποιος θα σηκώσει το τηλέφωνο... προφανώς.:hmm:

Το θετικό που μάθαμε απ' αυτή την ιστορία είναι ότι μπορούμε να απευθυνόμαστε και στους δήμους, που ούτως ή άλλως είναι υπεύθυνοι για την περισυλλογή. Και ο Θεός βοηθός.:blink:

Ε όχι!

Μόλις διάβασα το θέμα (κρίμα,άργησα)και εξοργίστηκα!Και εγώ σε τέτοια επιχείρηση εργάζομαι και σε διαβεβαιώ και μόλις το συζήτησα με συναδέλφους οτι η ΕΥΔΑΠ έπρεπε να επέμβει έστω και το πρωί αλλα σίγουρα ήταν αρμοδιότητα τους!Ελπίζω να μαθεύτηκε το γεγονός της ανικανότητας τους στον δήμαρχο και αν όχι φρόντισε το οπωσδήποτε!Θα πρέπει επιτέλους κάποιοι υπάλληλοι να μην βολεύοντε στις θέσεις τους και να προσφέρουν έργο!Απλά εκεί βαριόντουσαν!Κάντο γνωστό για να μην ξαναεπαναληφθεί! Συγχαρητήρια για την προσπάθεια σου!!!

Στη ΕΥΔΑΠ είπες ότι ήταν δικό σου το γατάκι και σου αρνήθηκαν τη βοήθεια? Ξέρεις τι υπερωρίες πληρώνονται για να βρίσκονται στις θέσεις τους νυχτερινές ώρες και αργίες και να εξυπηρετούν τα έκτακτα περιστατικά?
Καλή τύχη εύχομαι στο γατάκι, μπράβο σε όλους όσους νοιάστηκαν, ελπίζω τώρα που μιλάμε να έχει σωθεί!

Τις καλύτερες ευχές μου στο γατάκι, σε εσένα & στους άλλους που προσπάθησαν. Οσο για τους "λειτουργούς" της ΕΥΔΑΠ, εγώ θα κατέφευγα στο προσφιλές outing, με επιστολές σε εφημερίδες & κοινοποίηση στο γραφείο Δημοσίων Σχέσεων του Οργανισμού. Κοινώς, αν δεν σε σέβονται, καλύτερα να σε φοβούνται

Κι εγώ θα τους έσχιζα στις επιστολές όπως έχω κάνει με άλλες υπηρεσίες δημόσιες και εκεί άρχισαν να με σέβονται:mad:

Κι εγώ θα τους έσχιζα στις επιστολές όπως έχω κάνει με άλλες υπηρεσίες δημόσιες και εκεί άρχισαν να με σέβονται:mad:

Λοιπόν, με κάτι τέτοια γίνομαι έξαλλη, ε; ΓΙΑΤΙ το αυτονόητο να προσπαθούμε να βρούμε τρόπους και μεθόδους να το διεκδικήσουμε; Εάν στο κάτω-κάτω δεν έχουν ευαισθησία, έχουν, αν μη τι άλλο, υποχρέωση να κάνουν τη δουλειά τους!:mad: Δεν αλλάζει αυτή η χώρα, δεν αλλάζει με τίποτε:/:

Λοιπον

επειτα απο ενα δυσκολο βραδυ που ειχα σκεφτοντας το γατακι στη δουλεια και μη μπορωντας τιποτα να κανω, εφτασε η στιγμη που σχολασα και πηγα στο σημειο οπου το γατακι δυστηχως ηταν ακομα εκει.
Ηταν επισης μια κυρια εκει οπου προσπαθουσε να σκεφτει κατι να κανει για να το βοηθησει.

Ηρθα γρηγορα στο σπιτι μου οπου και καλεσα πρωτα την πυροσβεστικη η οποια ευγενεστατα μου ειπαν οτι βεβαιως μπορουν να ερθουν να βοηθησουν αλλα οχι σε αποχετευση διοτι αυτο ειναι αρμοδιοτητα της ΕΥΔΑΠ.

Καλεσα την ΕΥΔΑΠ και ρωτωντας αν μπορουμε να βοηθησιυμε ενα εγκλωβισμενο γατακι η απαντηση ηταν μονολεκτικα ΟΧΙ.
Επεμεινα και με εβαλε στην αναμονη οπου μετα απο λιγο μου απαντησε οτι εχει πολλες κλησεις το κεντρο και δεν μπορουν να ασοχληθουν με αυτο.

Γυρνωντας πισω στο μερος οπου ειναι το γατακι ειδα 2 κυριους οι οποιοι ειχαν καλεσει το δημαρχο μαζι με καποιους εργατες του δημου ειχαν ανοιξει το φρεατιο, αλλα το γατακι προφανως φοβηθηκε και πηγε πιο μεσα οπου οπως καταλαβενετε ηταν αδυνατον να το πιασει καποιος, αυτο που εκαναν λοιπον ειναι να βαλουν μια σανιδα κατα μηκος που οδηγουσε στην επιφανεια και την καλυψαν με γατοτροφη σε κονσερβα για να μπορεσει να ανεβει το γατακι.

Καθομασταν εκει αρκετη ωρα και σπαζαμε το κεφαλι μας τι αλλο μπορουμε να κανουμε και πραγματικα δεν υπαρχει κατι αλλο.

Ειμαι ευχριστημενος που ακομα υπαρχουν καλοι ανθρωποι σε αυτο τον κοσμο, και να πω την αληθεια δεν περιμενα τετοια ανταποκριση απο απλους περαστικους.

Κλεινοντας να ευχυθω καλη τυχη στο γατακι και μακαρι να μπορεσει να ανεβει στην επιφανεια, πραγμα που ειναι πολυ ευκολο πλεον με τη σανιδα και πιστευω οτι η γατοτροφη θα το τραβηξει εκει.

Ευχομαι σε ολους καλο βραδυ και συνεχιστε την καλη δουλεια στο φορουμ

Μπραβο :up:πολύ χαιρομαι που εγιναν ολα αυτα και που ειδα οτι ειχες τελικα ειλικρινες ενδιαφερον και το δυσκολο ηταν με τη δουλεια σου λογικα α εβαλαν ραμπα με τροφη κι εφυγαν το γατακι θα βγηκε μονο του.

Μπορουμε να γραψουμε στην Ευδαπ το δημο και την πυροσβεστική παντως ευχαριστηριο η.. δυσαρεστήριο...
Ποιος δημος ειναι?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back