moukelis
Επιφανές μέλος
Σιγα,τρομαξαμε!
Αυταρες αλλα... τι αυταρες!!! Αν εχω χρονο οταν κατεβω Καρδιτσα, απο ειναι η καταγωγη μου θα σας επισκεφτω και θα σας πως εγω για τις αυταρες σας![]()

Θα χαρουμε πολυ να σας γνωρισουμε κι απο κοντα (εγω σιγουρα,για τις γατες μου δεν ξερω)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catyara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σιγα,τρομαξαμε!
Θα χαρουμε πολυ να σας γνωρισουμε κι απο κοντα (εγω σιγουρα,για τις γατες μου δεν ξερω)![]()
Να σου πω την αλήθεια και εγώ για τις γάτες σου σε σχέση με εμένα δεν ξερώ, σε σχέση με τον Νίκο είμαι σίγουρη ότι θα των ερωτευτούν
… και αυτός είναι κολλημένος με την Breena από τότε που είδε τις φωτογραφίες της να παίζει με το νερό… δεν μπορούσε να φανταστεί γάτα να παίζει με το νερό… (είπαμε είναι νέος … αλλά μαθαίνει γρήγορα)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Ολοι ετσι ειναι μεχρι να βρουν τη γατα της ζωης τους...Ή να τους βρει αυτη.Σας βλεπω συντομα με εναν αυτογκα σπιτι για να αντισταθμιζει το σκωτσεζακι.Να σου πω την αλήθεια και εγώ για τις γάτες σου σε σχέση με εμένα δεν ξερώ, σε σχέση με τον Νίκο είμαι σίγουρη ότι θα των ερωτευτούν… και αυτός είναι κολλημένος με την Breena από τότε που είδε τις φωτογραφίες της να παίζει με το νερό… δεν μπορούσε να φανταστεί γάτα να παίζει με το νερό… (είπαμε είναι νέος … αλλά μαθαίνει γρήγορα)
![]()

catyara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ολοι ετσι ειναι μεχρι να βρουν τη γατα της ζωης τους...Ή να τους βρει αυτη.Σας βλεπω συντομα με εναν αυτογκα σπιτι για να αντισταθμιζει το σκωτσεζακι.![]()
Τώρα του είπα (στον Νίκο) ότι όταν ξανανεβούμε Καρδίτσα να περάσουμε από Βόλο να δούμε τα Νορβηγάκια (κατά περίεργο τρόπο θυμήθηκε αμέσως για τι πράγμα μιλούσα – την γάτα με το νερό) και ενθουσιάστηκε… όσο για τον Σκοτσέζο ταιριάζει τελεία με την ιδιοσυγκρασία του, αν δε… αποθηκεύει και το περίσσευμα του φαγητού του θα γίνουμε κολλητοί.

Χάρηκα πολύ για το ενδιαφέρον σας, να σας πω την αλήθεια παρακολουθώ πολύ το site για ένα χρόνο τώρα αλλά φοβόμουνα να μιλήσω, μήπως με θεωρήσετε τρελή… sorry είστε όλες τέλειες, και πάλι σας ευχαριστω.
moukelis
Επιφανές μέλος
Ωραια,πολυ χαιρομαι!Τώρα του είπα (στον Νίκο) ότι όταν ξανανεβούμε Καρδίτσα να περάσουμε από Βόλο να δούμε τα Νορβηγάκια (κατά περίεργο τρόπο θυμήθηκε αμέσως για τι πράγμα μιλούσα – την γάτα με το νερό) και ενθουσιάστηκε… όσο για τον Σκοτσέζο ταιριάζει τελεία με την ιδιοσυγκρασία του, αν δε… αποθηκεύει και το περίσσευμα του φαγητού του θα γίνουμε κολλητοί.![]()
![]()
Χάρηκα πολύ για το ενδιαφέρον σας, να σας πω την αλήθεια παρακολουθώ πολύ το site για ένα χρόνο τώρα αλλά φοβόμουνα να μιλήσω, μήπως με θεωρήσετε τρελή… sorry είστε όλες τέλειες, και πάλι σας ευχαριστω.
Γιατι τρελη βρε;,πιο τρελη απο μας αποκλειεται!

Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος
..(Η Audrey μου είναι Λουνόπαιδο
) Να μεγαλώσει κι άλλο η φαμίλια των Σκωτσέζων επί ελληνικού εδάφους!!!!!!!!!! Φρίντομμμμμμμμμμμμμμμμμ!!!!!!!!!(άσχετο

)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catyara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ελπίζω να γίνει αυτό … από σήμερα φιλοξενώ ένα υπέροχο μωρό, ακόμη δεν ξερώ αν είναι θηλυκό η αρσενικό, αλλά είναι πανέμορφο, σε μια δυο μέρες θα δείτε αγγελία. Το «ψάρεψε»

η Aristocat και το παραλάβαμε πριν από λίγο εν μέσω βροχής, αν είναι αρσενικό πάντως είναι Λούθηρος (λόγω της διαμαρτυρίας που έχουμε
) αν ειναι θυληκό θα ειναι rainy γιατι φαγαμε την βροχη μεχρι να τη φερουμε σπιτι.
Δώρα να δεις το Νίκο έχει καθίσει κάτω εδώ και μια ώρα και του μιλάει για να βγει από εκεί που χώθηκε… να δουμε αν θα παει για υπνο αποψε ο Νικος (οχι το γατουλι)

moukelis
Επιφανές μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Τελικα βρηκατε γατουλακι με διπλωμενα αυτακια;
catyara
Εκκολαπτόμενο μέλος
. Αυτή τη στιγμή ακόμη έχω τον Λούθηρο, και είμαι σε πολύ δύσκολη θέση, τον έχω λατρέψει και δεν ξερώ τι να κάνω να τον κρατήσω η να τον δώσω για υιοθεσία
. Αυτό βεβαία είναι άσχετο με το θέμα του Scottish fold γιατί σίγουρα θα είναι πολύ καλύτερα 2 γατάκια μαζί. Ο Νίκος τον έχει λατρέψει τον Λούθηρο (και εχει αρχίσει να εξοικειώνετε μαζί του αν και φοβάται ο καημένος νομίζει ότι έχει να κάνει με τίγρη
) αλλά ακόμη δεν το συζητά για 2 γατάκια (μέχρι όμως να έρθει το άλλο έχω καιρό να τον πείσω
). Είμαι πολύ μπερδεμένη για το τι θα κάνω με το υπέροχο αυτό ζουζούνι (Λούθηρος), έχει δεθεί πολύ μαζί μας, όπως και εμείς.

Λες να καταφέρω να πετύχω το στόχο μου 2 γατουλια μαζί;;;

moukelis
Επιφανές μέλος

catyara
Εκκολαπτόμενο μέλος
, γιατί κανονική πολύτεκνη δεν προλαβαίνω ούτε θέλω
. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catyara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μακάρι, ελπίζω να πάνε όλα καλά και να γίνω γατοπολύτεκνη, γιατί κανονική πολύτεκνη δεν προλαβαίνω ούτε θέλω
.
Το θέμα μπορεί να κλειδωθεί… το όνειρο μου έγινε πραγματικότητα

… ευχαριστώ που με βοηθήσατε να το πραγματοποιήσω

….Moderators μπορεί να κλειδωθεί το θέμα….

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool