Sex

Κάτια μου σε καταλαβαίνω απόλυτα! Αλλά αφού έκοψες το κάπνισμα δεν σε φοβάμαι!! Θα κόψεις και τον γκόμενο! Απλά προσπάθησε να ξεκολλήσεις γιατί χαραμίζεσαι τζάμπα. Αυτό πρέπει να κατανοήσεις. Και το θέμα είναι ότι τώρα ακόμα και κάτι καλό να σου τύχει, το μυαλό σου είναι αλλού.
Εγώ πάντως για να πώ ότι το ξεπέρασα, πραγματικά εφτασα στο σημείο να πιάσω πάτο. Πιό κάτω πραγματικά δεν πήγαινε! Και στην περίπτωσή μας δεν ήταν οτι δεν προσπαθούσαμε.. Απλά δεν ταιριάζαμε! Με τίποτα όμως!! Και αυτός ο κακόμοιρος το ίδιο υπέφερε.
Τόσα χρόνια τώρα δεν έχει κάνει σχέση μαθαίνω!! χεχεχε!!! κακία ε??? μπουχαχαχα!!!!:P (έτσι για να ελαφρύνουμε το θέμα!!!)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και το θέμα είναι ότι τώρα ακόμα και κάτι καλό να σου τύχει, το μυαλό σου είναι αλλού.
Εγώ πάντως για να πώ ότι το ξεπέρασα, πραγματικά εφτασα στο σημείο να πιάσω πάτο. Πιό κάτω πραγματικά δεν πήγαινε!

Α μπά! Μην νομίζεις ότι είμαι πλέον τόοοσο κολλημένη. Σίγουρα είναι κάποιος που τον θέλω πολύ, αλλά αφού δεν μας κάθεται, τι να κάνουμε; Απλά απ'ότι φαίνεται και τα καλά τείνουν να εξαφανιστούν πλέον.
Αλήθεια ρε κορίτσια, (και αγόρια) που πήγαν όλοι οι άντρες; Εχω φίλες που είναι πραγματικές κουκλες και όμως δεν τις πλησιάζει αρσενική γάτα (εγώ έχω το Χωσούλη μου ευτυχως). Και μιλάμε για γυναίκες που δεν είναι από φωνή μ@%νι και από μ@%νι φωνάρα -όπως λέγαν κάποτε-. Εξυπνες με πτυχια και μεταπτυχιακά.
Που είναι οι άντρες;;;; οεο....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Α μπά! Μην νομίζεις ότι είμαι πλέον τόοοσο κολλημένη. Σίγουρα είναι κάποιος που τον θέλω πολύ, αλλά αφού δεν μας κάθεται, τι να κάνουμε; Απλά απ'ότι φαίνεται και τα καλά τείνουν να εξαφανιστούν πλέον.
Αλήθεια ρε κορίτσια, (και αγόρια) που πήγαν όλοι οι άντρες; Εχω φίλες που είναι πραγματικές κουκλες και όμως δεν τις πλησιάζει αρσενική γάτα (εγώ έχω το Χωσούλη μου ευτυχως). Και μιλάμε για γυναίκες που δεν είναι από φωνή μ@%νι και από μ@%νι φωνάρα -όπως λέγαν κάποτε-. Εξυπνες με πτυχια και μεταπτυχιακά.
Που είναι οι άντρες;;;; οεο....

συγνωμη κιολας αλλα κ εγω το εχω παρατηρησει αυτο!ολα τα μπαζα εχουν γκομενο κ κατι σοβαρες ωραιες κοπελιτσες ειναι μονες τους.τι να πω...εγω ευτυχως τον καβατζωσα απο νωρις......

Εχω φτασει κι εγω μια σχεση εξαρτησης οπως η Κατια αλλα μαλλον χειροτερη αφου ανεχτηκα να σηκωσει το χερι του(δυστυχως οχι στο σεξ)!:lol: Με χωριζε,εκανε οτι ηθελε και εφτασα στα ορια καταθληψης! Μπορει να ακουστει αστειο αλλα ξερετε ποιος με συνεφερε?? Ημουν με το τηλεφωνο μιας ψυχολογου στην οθονη του κινητου μου,ετοιμη να πατησω κληση,οταν ειδα..τις αγγελειες της Φιλιζωικης! Ναι λοιπον με συνεφερε ο γατος μου!!!!!:up: Πραγματικα δεν τον εσωσα εγω,αλλα εκεινος εμενα!:up: Την ψυχολογικη υποστηριξη που μου προσφερε δε νομιζω οτι θα μου την προσφερε καμια φιλη και καμια ψυχολογος! Εγω σχεδον συγκατοικουσα με τον πρωην μου και εκει μπαινει και ο παραγοντας ΣΥΝΗΘΕΙΑ στη μεση...Βεβαια εκεινη την περιοδο ειχα καταθλιψη οχι μονο για το γκομενικο,αλλα και επειδη ηρθα Κρητη απο Αθηνα για σπουδες και ξαφνικα ημουν ολομοναχη χωρις τους γονεις μου,σε ενα ξενο τοπο,σε μικρο σπιτι...κτλ. Πραγματικα η μοναξια σε συνδιασμο με τον χωρισμο ειναι καταστροφικη! Αλλα οταν πηρα το Σηφη μου...ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΞΥΠΝΑΩ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ...:inlove::inlove: Με ξυπνουσε 6 το πρωι κι εγω πετουσα απο τη χαρα μου!Δεν μες ενοιαζε...φτανει που υπηρχε καποιος να με ξυπνα κι ας εκανε νιαου!:up: Οσες λεξεις κι αν λενε οι ανθρωποι μερικες φορες χρειαζεσαι μονο ενα ΝΙΑΟΥ για να καταλαβεις....! Ενιωσα σημαντικη...Ποιος ανθρωπος θα μου ελεγε τοσα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ μονο και μονο επειδη θα τον ταιζα?? Ποιος ανθρωπος θα ζητουσε μονο ενα χαδι μου για να ειναι χαρουμενος για την υπολοιπη μερα?? Ποιος ανθρωπος θα με εβλεπε να κλαιω και θα εκανε ενα σωρο τρελοπηδηματα για να γελασω?? (...οταν ειμαι αδιαθετη και ποναει η κοιλια μου ερχεται και ξαπλωνει πανω της για να με ζεστανει....) Λοιπον εγινα καλα και ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΚΟΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΗ!:up: Εχω τα νιατα μου-ποιος μεγαλυτερος πλουτος απο αυτον?-και δε θα τα χαραμισω για κανενα βλακα!''Δεν θες κυριε?Τα μπογαλακια σου και σε αλλο ΘΥΜΑ!Εχω τα προσοντα να διεκδικησω αυτο που ονειρευομαι κι εσυ ετσι..μου τρως χρονο!'':lol::lol::lol: Και τελικα ξερετε τι καταλαβα? ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΕΝΑΣ ΓΑΤΟΣ (ΚΑΙ ΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟΣ:lol:) ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΑΝΤΡΑΣ ΗΤΑΝ! :lol::lol::lol::lol:

συγνωμη κιολας αλλα κ εγω το εχω παρατηρησει αυτο!ολα τα μπαζα εχουν γκομενο κ κατι σοβαρες ωραιες κοπελιτσες ειναι μονες τους.τι να πω...εγω ευτυχως τον καβατζωσα απο νωρις......

Κοιτα, απλά εγώ μετά από χρόνια μελέτης, έχω καταλήξει στο εξής συμπέρασμα: Υπάρχει λόγος που ένας ωραίος άντρας είναι ελευθερος. Είναι είτε τρελός, είτε...."λούλα". Γι'αυτό εσείς που έχετε τους ωραίους που δεν είναι τρελοί και "λούλες" κρατήστε τους καλά, γιατί εμείς που δεν τους έχουμε κάποια στιγμή θα μας γυρίσει η βίδα και θα τους διεκδικήσουμε.:blink:
Χωρίς αστεία πάντως είναι πολύ ζόρικα τα πράγματα έξω...

πολυ σωστη!!!ευγε κοπελαρα μου!!

Δεν μου λες "κουνελάκι", είναι ο ίδιος ο κρητήκαρος που είχατε λιώσει τα σεντόνια; Και σηκωσε και χέρι ο παπάρας; Γι'αυτό μετά το σεξ σου κρυβόταν, για να μην δεις ότι δεν είχε αρ$@&ια ο γελείος.
Εκανες πολύ καλά που τον ξέγραψες.:up:

Κοιτα, απλά εγώ μετά από χρόνια μελέτης, έχω καταλήξει στο εξής συμπέρασμα: Υπάρχει λόγος που ένας ωραίος άντρας είναι ελευθερος. Είναι είτε τρελός, είτε...."λούλα". Γι'αυτό εσείς που έχετε τους ωραίους που δεν είναι τρελοί και "λούλες" κρατήστε τους καλά, γιατί εμείς που δεν τους έχουμε κάποια στιγμή θα μας γυρίσει η βίδα και θα τους διεκδικήσουμε.:blink:
Ελα κοπελαρα μου 29 χρονων σοβαρολογεις τωρα?Οσο ασχολεισαι με αυτον τον μαλακα χανεις χρονο απο το κυνηγι σου για τον επομενο!Μην ακουω βλακειες λες και σε πηραν τα χρονια! Οντως κυκλοφορουν πολλοι παραξενοι εκει εξω αλλα ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ να μην σε κοιτανε...Ανοιξε τα ματια σου και ξεκολλα απο τον μουχλα που εχεις κολλησει!!:P

Δεν μου λες "κουνελάκι", είναι ο ίδιος ο κρητήκαρος που είχατε λιώσει τα σεντόνια; Και σηκωσε και χέρι ο παπάρας; Γι'αυτό μετά το σεξ σου κρυβόταν, για να μην δεις ότι δεν είχε αρ$@&ια ο γελείος.
Εκανες πολύ καλά που τον ξέγραψες.:up:
:lol::lol::lol:
:redface::redface::redface::redface: Ο πρωην ηταν... Ο Κρητικαρος ειναι πολυ ΚΥΡΙΟΣ.:up:

εγω τι να πω, εχω το προτυπο αντρα διπλα μου...πραγματικα... κ ειμαι σιγουρη οτι αν δεν εκανα σχεση μαζι του απο μικρη(εστω κ κατα τυχη τοτε) τωρα δεν θα ειχα σταθερη σχεση!!οχι απο την μερια μου αλλα απο αυτον που θα ειχα διπλα μου..
το ξερω οτι ειναι ζορι η κατασταση σημερα κ στεναχωριεμαι που τοσες καλες κοπελες ειναι μονες τους!!!!οπως κ εσυ λογικα..:)

:lol::lol::lol:
:redface::redface::redface::redface: Ο πρωην ηταν... Ο Κρητικαρος ειναι πολυ ΚΥΡΙΟΣ.:up:
Και λατρευει και τον Σηφη μου!:up:

παντως μια συμβουλη, οταν πραγματικα νιωσεις η ιδια αυτοπεποιθηση με τον εαυτο σου αυτο θα το εκπεμψεις κ σε ολους γυρω σου κ θα δεις τι ομορφος που ειναι ο κοσμος....

εγω τι να πω, εχω το προτυπο αντρα διπλα μου...πραγματικα... κ ειμαι σιγουρη οτι αν δεν εκανα σχεση μαζι του απο μικρη(εστω κ κατα τυχη τοτε) τωρα δεν θα ειχα σταθερη σχεση!!οχι απο την μερια μου αλλα απο αυτον που θα ειχα διπλα μου..
το ξερω οτι ειναι ζορι η κατασταση σημερα κ στεναχωριεμαι που τοσες καλες κοπελες ειναι μονες τους!!!!οπως κ εσυ λογικα..:)
Μη στεναχωριεσαι....Ολες θα βρουμε τον ''μαστορα'' μας καποια στιγμη...Ολα τα εμποδια ειναι για καλο!Και ολοι περνουν αυτο που τους αξιζει στο τελος,το πιστευω!

Ελα κοπελαρα μου 29 χρονων σοβαρολογεις τωρα?Οσο ασχολεισαι με αυτον τον μαλακα χανεις χρονο απο το κυνηγι σου για τον επομενο!Μην ακουω βλακειες λες και σε πηραν τα χρονια! Οντως κυκλοφορουν πολλοι παραξενοι εκει εξω αλλα ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ να μην σε κοιτανε...Ανοιξε τα ματια σου και ξεκολλα απο τον μουχλα που εχεις κολλησει!!:P

Δεν νιώθω το ιδιο όπως παλιά έτσι κι αλλιώς. Απλα είναι η ανάμνηση και το απωθημενο που έχει μείνει. Πλεον δεν τον σκέφτομαι όπως τον σκεφτόμουν και ειμαι πιο αντικειμενική στην κρίση μου ως πρός εκείνον.
Είμαι εις αναμονή μιας καινούριας γνωριμίας αλλά πραγματικά και δεν το λεω μόνο εγω, οι άντρες είτε κρυφτηκαν γιατί φοβήθηκαν, είτε έχουν καλομάθει πλέον τοσο πολύ που δεν ειναι διατεθημένοι να κανουν εκείνοι όχι μόνο το πρώτο βήμα αλλά ουτε κάν να ρίξουν το πρώτο βλεμα.

παντως μια συμβουλη, οταν πραγματικα νιωσεις η ιδια αυτοπεποιθηση με τον εαυτο σου αυτο θα το εκπεμψεις κ σε ολους γυρω σου κ θα δεις τι ομορφος που ειναι ο κοσμος....
ΣΥΜΦΩΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ:up:

κουνελακι ο γατοσεβντας τι ειναι?πως σε λενε ρε?μου ειναι καπως να σε λεω κουνελακι κ κουνελακι..:confused:
στο playboy ειμαστε??:redface::lol::lol::rolleyes:

Δεν νιώθω το ιδιο όπως παλιά έτσι κι αλλιώς. Απλα είναι η ανάμνηση και το απωθημενο που έχει μείνει. Πλεον δεν τον σκέφτομαι όπως τον σκεφτόμουν και ειμαι πιο αντικειμενική στην κρίση μου ως πρός εκείνον.
Είμαι εις αναμονή μιας καινούριας γνωριμίας αλλά πραγματικά και δεν το λεω μόνο εγω, οι άντρες είτε κρυφτηκαν γιατί φοβήθηκαν, είτε έχουν καλομάθει πλέον τοσο πολύ που δεν ειναι διατεθημένοι να κανουν εκείνοι όχι μόνο το πρώτο βήμα αλλά ουτε κάν να ρίξουν το πρώτο βλεμα.
Θα ερθει εκει που δεν θα το περιμενεις και θυμησου τα λογια μου!;)

κουνελακι ο γατοσεβντας τι ειναι?πως σε λενε ρε?μου ειναι καπως να σε λεω κουνελακι κ κουνελακι..:confused:
στο playboy ειμαστε??:redface::lol::lol::rolleyes:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol: ΕΛΕΝΑ με λενε! Ο σεβντας στα Κρητικα ειναι η καψουρα,ο βαρυς κι ασηκωτος ερωτας!:P:P:P;)

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: ΕΛΕΝΑ με λενε! Ο σεβντας στα Κρητικα ειναι η καψουρα,ο βαρυς κι ασηκωτος ερωτας!:P:P:P;)

οκ!χαρηκα,ιωαννα..:happy:

Είπα κι εγώ ρε κουνελάκι, έχει βγάλει και τέτοιους μ@&@#ες η πατρίδα; Εχω κι εγώ ρίζες από εκεί βλεπεις. Συγνωμη που σου τον έβρισα τότε. Αν αγαπάει και το γατί σου, τοτε μπράβο του.
Ρε σεις πάντως, μια χαρά αυτοπεποιθηση έχω. Δεν μου λείπει αυτό, κάθε άλλο. Απλα η πραγματικότητα είναι δύσκολη μάλλον.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back