Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.215 μηνύματα.
18-07-10
14:47
Μάλιστα....
Άσχετο με το θέμα, αλλά θα κλείσουν και τα Ατλάντικ![]()
δεν ειναι σιγουρο..μπηκαν σε ενα προγραμμα,αλλα δεν θυμαμαι πως το λενε..σε μια διαδικασια τελος παντων..για να μην κηρυξουν πτωχευση..οποτε..ειδωμεν..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα.
18-07-10
14:56
Σήμερα διάβασα στις εφημερίδες ότι η Carrefour εποφθαλμιά για τα ακίνητα της Aldi, ενώ ο Βασιλόπουλος ενδιαφέρεται για την εξαγορά των καταστημάτων Aldi. Δεν νομίζω όμως αν τελικά περάσουν στα χέρια τους τα Aldi, να έχουν τα ίδια προιόντα. 
Αν θυμάμαι καλά κάτι αντίστοιχο είχε γίνει όταν έκλεισαν τα Plus (γερμανικά και αυτά) που έφερναν επίσης μια καλή άμμο για γάτες.
Έκτοτε δεν την έφερε κανένας άλλος.

Αν θυμάμαι καλά κάτι αντίστοιχο είχε γίνει όταν έκλεισαν τα Plus (γερμανικά και αυτά) που έφερναν επίσης μια καλή άμμο για γάτες.
Έκτοτε δεν την έφερε κανένας άλλος.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
18-07-10
17:39
Η μετοχή τους μπήκε σε επιτήρηση, οι εργαζόμενοι έχουν να πληρωθούν μήνες... κι με τα μάτια μου είδα καταστήματα αντλάντικ, να έχουν ξενοικιάσει το μισό κατάστημα, και να μην έχουν πλέον κωδικούς πολλών εταιρειών....
Τώρα αν θα εξαγοραστούν ή όχι απο άλλους, ή θα εξαφανιστούν θα δούμε. Δεν ξέρω πόσοι εργαζόμενοι θα βρεθούν στους δρόμους...
Με την plus, ο ΑΒ την έφαγε λάχανο και την έσβησε απο τον χάρτη. Εξάλειψη του ανταγωνισμού και επικράτηση των λίγων δυνατών.
Τώρα αν θα εξαγοραστούν ή όχι απο άλλους, ή θα εξαφανιστούν θα δούμε. Δεν ξέρω πόσοι εργαζόμενοι θα βρεθούν στους δρόμους...
Με την plus, ο ΑΒ την έφαγε λάχανο και την έσβησε απο τον χάρτη. Εξάλειψη του ανταγωνισμού και επικράτηση των λίγων δυνατών.
stiliani
Νεοφερμένο μέλος
Ο στυλιανη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 80 μηνύματα.
14-09-10
17:51
εχει δοκιμασει κανεις την provet η την λολο θελω να δοκιμασω την shah και την biocats την πρασινη καθως και την worlds best cat litter
καθως απο οτι λεει το μεγαλο σακι ειναι για 72 μερες.
δε μπορω να τη βρω πουθενα ομως μονο στο ιντερνετ και δεν εχω κανει ποτε παραγγελια στο ινερνετ περιμενω και την δικη σας γνωμη
καθως απο οτι λεει το μεγαλο σακι ειναι για 72 μερες.
δε μπορω να τη βρω πουθενα ομως μονο στο ιντερνετ και δεν εχω κανει ποτε παραγγελια στο ινερνετ περιμενω και την δικη σας γνωμη
mrniceguy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα.
26-09-10
22:45
το καταστημα επι της Θηβων κλεινει 27 Νοεμβριου. Οσοι προλαβατε προλαβατε. Κατα τον οκτωβριο θα αρχισουν να κλεινουν και καποιοι κωδικοι παραγγελιων προιοντων οποτε οσο περναει ο χρονος θα λιγοστευουν τα προιοντα.
Η aldi φευγει επειδη δεν φτερουγισε οσο θα ηθελαν η επενδυση τους. Ηρθαν αντιμετωποι και με την ελληνικη μιζερη πραγματικοτητα οποτε απο τη μια φυσικο ειναι να τη κοπανανε. Ενδεχεται στη θεση τους (εστω με την αγορα καποιων ακινητων της aldi) να ερθει η επισης γερμανικη rewe αλλα εαν θελουμε να ειμαστε ρεαλιστες δεν θα ερθουν γιατι δεν βρισκουν λογο να ειναι αιχμαλωτοι καθε ιδιοκτητη φορτηγων και οχι μονο.
Οι εργαζομενοι ειναι κριμα που θα χασουν τη δουλεια τους αφου με οσους εχω μιλησει ειχαν να πουν τα καλυτερα για την εργοδοσια τους.
Η aldi φευγει επειδη δεν φτερουγισε οσο θα ηθελαν η επενδυση τους. Ηρθαν αντιμετωποι και με την ελληνικη μιζερη πραγματικοτητα οποτε απο τη μια φυσικο ειναι να τη κοπανανε. Ενδεχεται στη θεση τους (εστω με την αγορα καποιων ακινητων της aldi) να ερθει η επισης γερμανικη rewe αλλα εαν θελουμε να ειμαστε ρεαλιστες δεν θα ερθουν γιατι δεν βρισκουν λογο να ειναι αιχμαλωτοι καθε ιδιοκτητη φορτηγων και οχι μονο.
Οι εργαζομενοι ειναι κριμα που θα χασουν τη δουλεια τους αφου με οσους εχω μιλησει ειχαν να πουν τα καλυτερα για την εργοδοσια τους.
giotoulini
Νεοφερμένο μέλος
Η γιωτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Άρτεμις (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα.
26-09-10
22:57
παιδια,υπαρχουν και τα lidl!εγω παιρνω GOSHIDA αμμο και κονσερβεσ!ειναι πολυ οικονομικα κ ποιοτικα καλα!εχω 10 γατεσ οποτε το εχω ψαξει το θεμα.επισησ για τισ μυρωδιεσ βαζω μεσα στην αμμο φυκια απ τη θαλασσα,και δεν μυριζει καθολου..
20-10-10
16:01
εγω ειχα την συγκεκριμενη αμμο κ παρολο που ειναι οικονομικη μυριζε παρα πολυ.το πρωι που ξυπνουσα το σπιτι ηταν θαλαμος αεριων
,οποτε καλυτερα ας πληρωσω κατι παραπανω να ειμαι κ ησυχη.8)

,οποτε καλυτερα ας πληρωσω κατι παραπανω να ειμαι κ ησυχη.8)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum