natalouko
Επιφανές μέλος
Δηλαδή εμείς δεν γινόμαστε που περιμέναμε πως και πως τον ερχομό του τίγρη????Μόνο και μόνο για το προσκύνημα...γίνεσαι δεκτή <Siberian Active Member>. Σκέπτομαι να βγάλω και σφραγίδα για το Club, πως σας φαίνεται η ιδέα
Περιμένω απαντήσεις για να προβώ στην παραγγελία
![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΩΡΙΩΝ19496
Πολύ δραστήριο μέλος
Τέλειο το θεμάτακι!!!Έχουμε να κάνουμε τρελό οφθαλμόλουτρο και να μάθουμε και πληροφορίες για αυτά τα εξαίσια τιγρόγατα!!!!
![]()
Και όχι μόνο να μάθετε, αλλά και να πείτε κάτι που γνωρίζετε ή να ρωτήσετε κάτι σχετικό. Εσείς θα έχετε τον λόγο και που ξέρεις, μπορεί κάποια στιγμή να αγαπήσετε τόσο πολύ αυτά τα Τιγρο-Σιβηρικά Περσάκια, που να θελήσετε να αποκτήσετε και εσείς ένα.

<Siberian Active Member>
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος
Αυτό φοβάμαι!!!Και όχι μόνο να μάθετε, αλλά και να πείτε κάτι που γνωρίζετε ή να ρωτήσετε κάτι σχετικό. Εσείς θα έχετε τον λόγο και που ξέρεις, μπορεί κάποια στιγμή να αγαπήσετε τόσο πολύ αυτά τα Τιγρο-Σιβηρικά Περσάκια, που να θελήσετε να αποκτήσετε και εσείς ένα.
![]()

Βλέποντας τον ορφεάκο σας, σίγουρα τα έχουμε αγαπήσει!!!

ΩΡΙΩΝ19496
Πολύ δραστήριο μέλος
Δηλαδή εμείς δεν γινόμαστε που περιμέναμε πως και πως τον ερχομό του τίγρη????![]()
Συγγνώμη για την καθυστέρηση της αποδοχής, αλλά έψαχνα την εικόνα. Μα και βέβαια γίνατε δεκτές, όποιος εκδηλώσει ενδιαφέρον γίνεται άμεσα αποδεκτός, ιδίως τα άτομα, που είμαστε μαζί τόσο καιρό.

ΩΡΙΩΝ19496
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτό φοβάμαι!!!
Βλέποντας τον ορφεάκο σας, σίγουρα τα έχουμε αγαπήσει!!!![]()
Και έχω την εντύπωση οτι τα πανέμορφα γατάκια, κάτι τέτοιο λένε

ΩΡΙΩΝ19496
Πολύ δραστήριο μέλος
όταν ήμουν Φινλανδία. Η φωτογραφία τον αδικεί.
natalouko
Επιφανές μέλος
Απίστευτος γάτος Ηλία μου!!!Τον γάτο αυτόν τον έχω γνωρίσει απο κοντά,
όταν ήμουν Φινλανδία. Η φωτογραφία τον αδικεί.
![]()

Είναι τελικά πολύ αρχοντικά γατόνια!!!

Είσαι πολύ τυχερός που τον γνώρισες από κοντά!!!

ΩΡΙΩΝ19496
Πολύ δραστήριο μέλος
Μια φωτογραφία μικρών Σιβηρικών εν ώρα δράσης, σαν τον παλιό καλό καιρό.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΩΡΙΩΝ19496
Πολύ δραστήριο μέλος
Απίστευτος γάτος Ηλία μου!!!Είναι τελικά πολύ αρχοντικά γατόνια!!!
Είσαι πολύ τυχερός που τον γνώρισες από κοντά!!!
![]()
Ω ναι όντως και αρχοντικά, αλλά και καλά γατόνια, πράα, άφοβα και παιχνιδιάρικα.
Εδώ ο Cedi, ο πρωταθλητής.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
υπεροχος, επιβλητικος γατος!!!!Ω ναι όντως και αρχοντικά, αλλά και καλά γατόνια, πράα, άφοβα και παιχνιδιάρικα.
Εδώ ο Cedi, ο πρωταθλητής.
![]()

ΩΡΙΩΝ19496
Πολύ δραστήριο μέλος
υπεροχος, επιβλητικος γατος!!!!![]()
Μα όλοι οι πρωταθλητές είναι επιβλητικοί γάτοι

Nonika
Διακεκριμένο μέλος

ΩΡΙΩΝ19496
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Cedi εχει τελειο χρωμα!!!![]()
Που να δείς και τα άλλα γατόνια, Izzi, Pera, Gideon, Charisma

ΩΡΙΩΝ19496
Πολύ δραστήριο μέλος
Το ιδανικό μέρος για να ζήσει ένας Σιβηρικός Γάτος, όπου θα μπορέσει να αναπτύξει το τρίχωμα του, αλλά και την ποικιλία των χρωμάτων της γούνας του είναι αυτό:
Και επι τη ευκαιρία θαυμάστε έναν γάτο Σιβηρίας, στο χιονισμένο τοπίο.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Η αριστερή γάτα μ αρέσει παααααρα πολύΚαλημέρα και απο το θεματάκι για τα Σιβηρικά, όπου θα μελετήσουμε, θα φιλήσουμε:kiss:, θα θαυμάσουμε
και θα ζουπήξουμε
την υπέροχη Σιβηρική Φυλή. Και επειδή τα λόγια είναι περιττά, ως αναφέρει και το άσμα, ας θαυμάσουμε δύο όμορφα σιβηρικά.
![]()
Kαλημερα!
Πως μπορω να γραφτω στο club σας?
Ειμαι fan εδω και ετη πολλα![]()
και αυτό όμως είναι θεϊκό, νομίζω ότι ο Ορφέας μεγαλώνοντας θα του μοιάζει πολύΤο ιδανικό μέρος για να ζήσει ένας Σιβηρικός Γάτος, όπου θα μπορέσει να αναπτύξει το τρίχωμα του, αλλά και την ποικιλία των χρωμάτων της γούνας του είναι αυτό:
![]()
ΩΡΙΩΝ19496
Πολύ δραστήριο μέλος
Η αριστερή γάτα μ αρέσει παααααρα πολύ
και αυτό όμως είναι θεϊκό, νομίζω ότι ο Ορφέας μεγαλώνοντας θα του μοιάζει πολύ
Έλενα μου, σίγουρα αν ήταν στο ίδιο μέρος με τον Gideon.
Φυσικά τα μάτια θα είναι ίδια, αλλά η γούνα

elvenstar
Επιφανές μέλος
ναι εννοούσα σαν βλέμμα σαν σωματότυπο κ γενικά το προσωπο του είναι πολύ γλυκό όπως του Ορφέα. Οσο για τη γούνα μπορείτε να ερθετε προς τα μέρη μας να πάμε ψηλά στο χιονοδρομικό να δεις πως θα γίνει σαν κοζάκος με γούνα

ΩΡΙΩΝ19496
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτός είναι ο Γεδεών; Είναι ο μπαμπάς του Ορφέα ή δεν έχουν συγγενική σχέση;
ναι εννοούσα σαν βλέμμα σαν σωματότυπο κ γενικά το προσωπο του είναι πολύ γλυκό όπως του Ορφέα. Οσο για τη γούνα μπορείτε να ερθετε προς τα μέρη μας να πάμε ψηλά στο χιονοδρομικό να δεις πως θα γίνει σαν κοζάκος με γούνα![]()
Κατ' αρχάς όντως είναι ο πατέρας του, αλλά όποιο Σιβηρικό black mackerel tabby και να κοιτάξεις, έχουν περίπου τα ίδια χαρακτηριστικά. Οι βασικές διαφορές τους είναι απο τον τόπο που συχνάζουν και απο την ενεργητικότητα τους. Φυσικά βασικό ρόλο παίζουν και τα κληρονομικά χαρακτηριστικά, παράδειγμα το κόκκινο χρώμα στην μύτη, το είχε και ο Gideon όταν ήταν μικρός, το έχει και ο Ορφέας. Ο Gideon λόγω κλίματος όμως το έχει λίγο έως πολύ αναπτύξει σε όλο του το σώμα, ο Ορφέας όμως όχι και πιστεύω οτι δεν θα το αναπτύξει σε τόσο έντονο βαθμό, παρα του ότι η γιαγιά του η Charisma είναι σχεδόν κόκκινη.
natalouko
Επιφανές μέλος
Ο τέλειος γάτος στο τέλειο περιβάλλον!!!Το ιδανικό μέρος για να ζήσει ένας Σιβηρικός Γάτος, όπου θα μπορέσει να αναπτύξει το τρίχωμα του, αλλά και την ποικιλία των χρωμάτων της γούνας του είναι αυτό:
![]()
![]()

Αχ, πόσο μου αρέσει το χιόνι!!!

ΩΡΙΩΝ19496
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο τέλειος γάτος στο τέλειο περιβάλλον!!!
Αχ, πόσο μου αρέσει το χιόνι!!!![]()
Μακάρι να είχαμε περισσότερες μέρες χιόνι και στην Αθήνα.

Μόνο που το κρύο εκεί είναι βαρύ και δεν έχει καμμία σχέση με το δικό μας κρύο.
Ο συγκριμμένος γάτος περνάει τις περισσότερες ώρες της μέρας, έξω στο χιόνι.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
γίνεσαι δεκτή <Siberian Active Member>. Σκέπτομαι να βγάλω και σφραγίδα για το Club, πως σας φαίνεται η ιδέα