Silka & Lucy το μεταξένιο παρεάκι

staman2

Περιβόητο μέλος

Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα.
glitterfy134405342D30.gif

Μικρό μπαλάκι χνουδωτό
αθώο και μεταξωτό,
ματάκια χάντρες πονηρά,
στο βλέμμα τόσο τρυφερά,
ουρίτσα σίφουνα κουνώ
και τα ζωάκια τ΄αγαπώ!

Αυτή είμαι εγω η σουρλουλού
Η Σίλκα η μικρή μπουμπού!:lol:

angels_69-1.gif

Γεια σας φιλαράκια μου γατόνια και σκυλάκια του φόρουμ!!! Βρίσκομαι με το νέο μου παρεάκι στη νέα μου οικογένεια μόλις μιάμισυ μέρα.:) Στην παραπάνω φωτο είμαι μόλις 5 ημερών ζουζουνι κι όταν η μαμα με πήρε στο χέρι της ένοιωσε την καρδουλα μου να
χτυπά απαλά επάνω στην παλάμη της. Αυτό ήταν με ερωτεύτηκε λεει...

Δειτε με πώς έπινα γαλατάκι απο τη μανουλα μου.... :)
Ο μπαμπας όταν με είδε κι αυτός με ερωτεύτηκε λέει....
31052009022.jpg

Ειμαι η 1η απο αριστερά γλυκιά μπαλίτσα!
Σήμερα, ειμαι μόνον 43 ημερών κοπέλα και θα γίνω μια μπαλίτσα ακόμη πιο όμορφη απ΄ό,τι είμαι τώρα!

Με υποδέχτηκαν ολοι οπως δεν φανταζόμουν!

Πρώτος ο Πέρσης με καλοδέχτηκε και κόλλησε το μουτράκι του το πλακουτσό στο δικο μου εξίσου πλακουτσό. Καλα είχε πολλή πλάκα!!
Αλληλοφτυστήκαμε γιατι ρουθουνίζαμε κι οι δύο και μάλιστα επειδή είναι τριχωτούλης τον πέρασα για τη μαμα μου και έψαχνα να βρω κάτω απο την κοιλίτσα του στηθάκια να θηλάσω....Ο Πέρσης με κατανοηση πήδηξε απαλά για να μην με πατήσει... Η μαμα είπε πως δεν υπάρχει καλλίτερο γατάκι απο αυτον στον κόσμο!!!:)Λοιπόν κατάλαβα αμέσως πως του έχει μια μικρή αδυναμία και το έβαλα καλά στο μυαλό μου, για το μέλλον...
Μετά η Λούση με υποδέχτηκε καλά αλλα μόλις έκανα να περάσω δίπλα απο το ψεύτικο κόκαλό της, γαβγισε τοοοοσο δυνατά, που κουφάθηκα κι εκσφενδονίστηκα στα ποδια του μπαμπά μου απ την τρομάρα...:lol:
Τώρα με παρακολουθει κι άμα γαβγίζω, μου φωνάζει η κυρία. Τι θα κάνει όμως θα με πάρει απόφαση και νομίζω πως θα παιζουμε αργότερα:hmm:
Καλά Ο Τιμυ ούτε να με φτύσει....:(Μου έριξε μια τόσο υποτιμητική ματιά που ήταν σαν να σκότωνε. Δεν με πειράζει καθόλου, αλλα απο τη στιγμή που με είδε δεν περνάει καθόλου απο το παρκο μου έξω κ άλλαξε και θέση στο σαλόνι να μη με συναντά κατα λάθος το βλέμμα του...:lol::lol:
Ο Σεβάχ με φοβάται. Δηλ δεν με πλησιάζει. Μονον απο μακριά. Και η Νάλα μου έριξε ένα άγριο βλέμμα κι ένα νιάααρρρρ νιάουυυ απ΄αυτά που κάνει όταν τη χτενίζει η μαμα. :lol::lol:
καλά δεν χαμπαριάζω τίποτα. Δεν με ενδιαφέρει τίποτα και θα με πάρουν απόφαση. Με αγαπουν τα δίποδα στο σπίτι κι ο Περσουλης μου και σήμερα το πρωί ξύπνησα τους πάντες με τα κροκοδείλια δάκρυά μου γιατι ήρθε να μου πει καλημέρα το Περσόνι κι εγω ήθελα να βγω να τον συναντήσω έξω απ΄το πάρκο μου. Η μαμα λέει να μάθω πρώτα καλά τη πάνα γιατι τα αμολάω οπου βρω κ μετά θα με βγάζει πιο πολύ απο το πάρκο μου.
Θα τα λέμε απο εδώ
μαζί με τη Λουσίτα την αδερφουλα μου.... και απο το θέμα του αδερφούλη μου Σεβαχ :)
DSC02348-1.jpg

Κι εδώ η Λούση μας η αδερφουλα μου η νέα.!:)

DSC02375.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αναστασια μου καλησπερα ! πηρατε κι αλλο σκυλακι? τι ωραια οικογενεια που εχετε με πολλα πολλα ζωα, πολυ σας ζηλευω ! να σας ζησει το μωρακι σας.....! :up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τι ρατσα ειναι αληθεια ? :):D

Να σας ζησει η κουκλα,να περασει πολλα γλυκα χρονια μαζι σας στο υπεροχο σπιτι σας!

αναστασια μου καλησπερα ! πηρατε κι αλλο σκυλακι? τι ωραια οικογενεια που εχετε με πολλα πολλα ζωα, πολυ σας ζηλευω ! να σας ζησει το μωρακι σας.....! :up::up::up:

τι ρατσα ειναι αληθεια ? :):D
Ιωάννα μου σ΄ευχαριστω για τις ευχες! Ειναι ζουζουνα και πολύ γλυκιά. θα γίνει πολύ τριχωτή είναι shih tzu η αγαπημένη μας ράτσα μετά τα θιβετιανά (που είχαμε για 12 ολόκληρα χρόνια πριν τη Λούση μια θιβετιανή σπάνιελ κάτασπρη τη Ροζουλα μας που μας πέθανε γριουλα πάνω σε εγχείρηση:(). Μας το χάρισε μια φίλη που ήξερε πόσο τα αγαπάμε.:)

Να σας ζησει η κουκλα,να περασει πολλα γλυκα χρονια μαζι σας στο υπεροχο σπιτι σας!
Δωράκι μου ευχαριστώ πολύ για τις ευχουλες.! Σας εύχομαι αύριο ένα πανέμορφο ταξίδι και με το καλό να σας υποδεχθουμε οταν γυρίσετε να περάσουμε και μαζί αξέχαστες στιγμές και να παραλάβεις κι εσύ τα μωρά σου. Τι κάνουν το Μοϊράκι και το Σειριακι? Η Μόιρα εντάξει που αποχωρίστηκε τα νινάκια της? Νομίζω θα την είχε κουράσει και ο θηλασμός?:hmm:

αχ την ξερω τη ρατσα σιχ τσου, ειναι πολυ τρυφερα ζωα και πιστα, και πολυ ησυχα ! ειναι φοβερα σκυλακια, με πραγματικα απιθανο χαρακτηρα. δεν ξερω αν ειχατε παρακολουθησει την ιστορια με τα δερβενοχωρια, εκεινο το εκτροφειο-κολαση με πολλα σιχ τσου, τσοου τσοου και τεριε...τα ειχαν σε αθλια κατασταση κ το σωματειο stray τα απεγκλωβισε και τα εσωσε ευτυχως..:/: απλα το αναφερω γιατι ειχε πολλα σιχ τσου σκυλακια...

και παλι να σας ζησει η κουκλιτσα ! :inlove:

Ενα μεγάλο ευχαριστώ στη θεία Έλενα που χάρηκε τόσο πολύ για τον ερχομό αυτής της μικρής και εψαξε τόσο πολύ για να μας βρει όμορφα γκλίτερ να στολίσουμε το θεματάκι της και μας έφτιαξε την φωτογραφία γυαλιστερή...
Και στη θεία Γιουλη που με προέτρεψε να ανοιξω θεματάκι για τη ζουζουνίτσα μας !
:)

Εξαιρετικά αφιερωμένο το μουτράκι στην Ελενα!
DSC02362.jpg

αχ την ξερω τη ρατσα σιχ τσου, ειναι πολυ τρυφερα ζωα και πιστα, και πολυ ησυχα ! ειναι φοβερα σκυλακια, με πραγματικα απιθανο χαρακτηρα. δεν ξερω αν ειχατε παρακολουθησει την ιστορια με τα δερβενοχωρια, εκεινο το εκτροφειο-κολαση με πολλα σιχ τσου, τσοου τσοου και τεριε...τα ειχαν σε αθλια κατασταση κ το σωματειο stray τα απεγκλωβισε και τα εσωσε ευτυχως..:/: απλα το αναφερω γιατι ειχε πολλα σιχ τσου σκυλακια...

και παλι να σας ζησει η κουκλιτσα ! :inlove:
Ναι το ξέρω το θέμα και ήταν πολύ θλιβερό. Μάλιστα τα σιχ τζου επειδή ειναι και πολύ ευαίσθητα στο δέρμα είχαν και πολλα προβλήματα τα καημενάκια τότε απο ότι θυμάμαι.:(

Ναι το ξέρω το θέμα και ήταν πολύ θλιβερό. Μάλιστα τα σιχ τζου επειδή ειναι και πολύ ευαίσθητα στο δέρμα είχαν και πολλα προβλήματα τα καημενάκια τότε απο ότι θυμάμαι.:(

ακριβως...αλλα τωρα τα εχει το σωματειο και ολο πανε και καλυτερα..:)
να μου φιλησεις και τη λουσυ:P

Ευχαριστουμε πολυ Αναστασω μου!
Με το καλο να σας δουμε και παλι και να περασουμε υπεροχα οπως καθε φορα!
Δεν τα αποχωριστηκε ολα τα μωρα της,το Τρουφακι μας ακομα ψαχνει σπιτι...Δεν μπορω να πω οτι κουραστηκε,ολο απο πισω του τρεχει και τον περιποιειται.Ο Σειριος χαιρεται το μπαλκονι και τις φακες που του φυτεψε η μαμα για να μασουλαει.

Ευχαριστουμε πολυ Αναστασω μου!
Με το καλο να σας δουμε και παλι και να περασουμε υπεροχα οπως καθε φορα!
Δεν τα αποχωριστηκε ολα τα μωρα της,το Τρουφακι μας ακομα ψαχνει σπιτι...Δεν μπορω να πω οτι κουραστηκε,ολο απο πισω του τρεχει και τον περιποιειται.Ο Σειριος χαιρεται το μπαλκονι και τις φακες που του φυτεψε η μαμα για να μασουλαει.
Καλά και πολύ φατσόνι ο Σείριος!!!!! Φίλησε μου το Μοϊράκι και το Τρουφάκι σας!:)

Ολη μερα αυτο κανω (ειδικα η κοιλια του Truffles ειναι απολαυση...) θα σας βαλω αυριο και φωτο πριν φυγω.
Δωσε φιλια σε ολα τα ζωακια σας,και ενα εξτρα στη μεταξενια σας...
Υ.Γ.Και μια φαπα στη Βασιλω εκ μερους μου.:P

Ολη μερα αυτο κανω (ειδικα η κοιλια του Truffles ειναι απολαυση...) θα σας βαλω αυριο και φωτο πριν φυγω.
Δωσε φιλια σε ολα τα ζωακια σας,και ενα εξτρα στη μεταξενια σας...
Υ.Γ.Και μια φαπα στη Βασιλω εκ μερους μου.:P
Εδωσα ήδη. Σε όλους ό,τι είπες, αλλα στη Βασίλω έδωσα φάπα εκ μέρους μου όχι απο εσένα ευκαιρία βρήκα χιχιχιχι:lol:

Αναστασια μου εινα υπεροχο!!!να σας ζησει και να το χαιρεστε!!!δεν λεω να ειναι χαρουμενο γιατι αυτο εννοειται σε στο σπιτι σου!!!:D:D:P:):up:
ειναι σαν παιδακι του περση!!αν το υιοθετησει θα εχει πολυ γελιο η ιστορια!!
ειδαμε και τις προαλλες τα video στο photobucket με την Ευτυχια και πεθαναμε στο γελιο!!!!:lol:

Σιλκα

ab7d8ff6.gif

Εξαιρετικά αφιερωμένο το μουτράκι στην Ελενα!
DSC02362.jpg

Καλώς ήρθες μεταξωτή μου μπαλίτσα Silka
Fairy13.gif

και στην καρδιά μας κ στο καινούριο σου σπιτάκι αλλά κ στο mycat υποψιάζομαι ότι θα γίνεις η αγαπημένη μη-γατισια μασκοτ του φόρουμ.Είσαι γλυκούλα τρελούλα κ έχεις τέλεια παρεούλα με τα πιο όμορφα κ γλυκά σκυλογατάκια κ επίσης έχεις κ την πιο γλυκιά μαμά του κόσμου τον Πέρση που επιτέλους έγινε μάνα κ αυτός:lol::lol:
Θα περιμένουμε καθημερινά να μαθαίνουμε τα νέα σου κ τις σκανταλιές σου κ από τα δύο θεματάκια κ εύχομαι να σταματήσεις να είσαι κατουρλου για να βγαίνεις πιο πολλές ώρες από το παρκάκι σου κ να παίζεις με τον γλυκό Περσούλη αλλά κ να κουστομπολεύεται κ με την φιλενάδα σου τη Λουσίντα
heart.gif
heart.gif
heart.gif
ΥΓ.: Αυτή η μουσουδοφωτογραφία με τρέλανε
heart.gif
heart.gif
heart.gif

WelcomeBanner.jpg

καλως ορισες Silka μας :)
μεταξωτο μας μπαλακι!!!
Ανυπομονω να σε γνωρισω απο κοντα:up::up:

συγνωμη ξεχασττηκα:redface:
Περσουλη μου, να σου ζησει το νεο σου μωρο!!:lol::lol::lol::lol:

συγνωμη ξεχασττηκα:redface:
Περσουλη μου, να σου ζησει το νεο σου μωρο!!:lol::lol::lol::lol:
Ναι καλέ πες κ καμια ευχή για την λεχώνα :lol::lol:

Αναστασια μου εινα υπεροχο!!!να σας ζησει και να το χαιρεστε!!!δεν λεω να ειναι χαρουμενο γιατι αυτο εννοειται σε στο σπιτι σου!!!:D:D:P:):up:
ειναι σαν παιδακι του περση!!αν το υιοθετησει θα εχει πολυ γελιο η ιστορια!!
ειδαμε και τις προαλλες τα video στο photobucket με την Ευτυχια και πεθαναμε στο γελιο!!!!:lol:
Σ΄ευχαριστώ πολύ Γιάννα μου και σε περιμένω να το δεις και απο κοντά.
Οσο για τον Πέρση ειναι ένα χάρμα αμα τους βλέπεις μαζί.
:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back