Silka & Lucy το μεταξένιο παρεάκι

ab7d8ff6.gif

Καλώς ήρθες μεταξωτή μου μπαλίτσα Silka
Fairy13.gif

και στην καρδιά μας κ στο καινούριο σου σπιτάκι αλλά κ στο mycat υποψιάζομαι ότι θα γίνεις η αγαπημένη μη-γατισια μασκοτ του φόρουμ.Είσαι γλυκούλα τρελούλα κ έχεις τέλεια παρεούλα με τα πιο όμορφα κ γλυκά σκυλογατάκια κ επίσης έχεις κ την πιο γλυκιά μαμά του κόσμου τον Πέρση που επιτέλους έγινε μάνα κ αυτός:lol::lol:
Θα περιμένουμε καθημερινά να μαθαίνουμε τα νέα σου κ τις σκανταλιές σου κ από τα δύο θεματάκια κ εύχομαι να σταματήσεις να είσαι κατουρλου για να βγαίνεις πιο πολλές ώρες από το παρκάκι σου κ να παίζεις με τον γλυκό Περσούλη αλλά κ να κουστομπολεύεται κ με την φιλενάδα σου τη Λουσίντα
heart.gif
heart.gif
heart.gif
ΥΓ.: Αυτή η μουσουδοφωτογραφία με τρέλανε
heart.gif
heart.gif
heart.gif

WelcomeBanner.jpg
Ευχαριστουμε παρα πολυ για τις ομορφες ευχες και τις υπέροχες κάρτες Ελενάκι και περιμένουμε με χαρά να μας έρθεις εδώ και να περασουμε αξέχαστες στιγμές πάλι μαζί.!!!:up::up:
Και προπάντων ευχαριστουμε για την αγάπη σου που ξέρουμε οτι μας αγαπάς πάρα πολύ ολους μας. Και το Περσόνι σου ΝΑΙ έγινε μάννα επιτέλους και με τα όλα της. Μόνον βυζάκια που δεν έχει. Πάντως ΚΑΘΕ πρωι πηγαίνει δίπλα στο πάρκο της μικρής κ της κάνει μουσουδάκια και της λέει καλημέρα και μόλις γενικά ξυπνήσει και κατα τη διάρκεια της μέρας πάει δίπλα της να δει τι κάνει το μικρό...:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

συγνωμη ξεχασττηκα:redface:
Περσουλη μου, να σου ζησει το νεο σου μωρο!!:lol::lol::lol::lol:
Ευχαριστουμεεεεεεεεεεε πολλα φιλάκια θεια Γιουλη και περιμένουμε να μας έρθετε απο κοντά για μουσουδάκια και πολλες χαρουλες.:)

Ναι καλέ πες κ καμια ευχή για την λεχώνα :lol::lol:
:lol::lol:αντε να χαθείτε...
Αλλα πλάκα πλάκα για να πεφτουν τα φλουριά στη λεχώνα για το μωρό το νεογέννητο.:lol::lol::lol:ολα δεχτα:Dκαι κωνσταντινάτα και άλλα πολλα:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστουμε παρα πολυ για τις ομορφες ευχες και τις υπέροχες κάρτες Ελενάκι και περιμένουμε με χαρά να μας έρθεις εδώ και να περασουμε αξέχαστες στιγμές πάλι μαζί.!!!:up::up:
Και προπάντων ευχαριστουμε για την αγάπη σου που ξέρουμε οτι μας αγαπάς πάρα πολύ ολους μας. Και το Περσόνι σου ΝΑΙ έγινε μάννα επιτέλους και με τα όλα της. Μόνον βυζάκια που δεν έχει. Πάντως ΚΑΘΕ πρωι πηγαίνει δίπλα στο πάρκο της μικρής κ της κάνει μουσουδάκια και της λέει καλημέρα και μόλις γενικά ξυπνήσει και κατα τη διάρκεια της μέρας πάει δίπλα της να δει τι κάνει το μικρό...:lol:
Μωρέ τι γλυκια ψυχουλα είναι αυτός ο Περσούλης δεν είναι μόνο κούκλός είναι κ καλόψυχο το καμάρι μου:up: Γι αυτό τον αγαπω πολύ εγώ
:lol::lol:αντε να χαθείτε...
Αλλα πλάκα πλάκα για να πεφτουν τα φλουριά στη λεχώνα για το μωρό το νεογέννητο.:lol::lol::lol:ολα δεχτα:Dκαι κωνσταντινάτα και άλλα πολλα:lol:
Ναι ναι σωστά τα λες, όταν θα έρθω πρέπει να την ασημώσω την λεχώνα :lol::lol:(αλήθεια δέχεται κ πιστωτικές κάρτες;:hmm: )

Μωρέ τι γλυκια ψυχουλα είναι αυτός ο Περσούλης δεν είναι μόνο κούκλός είναι κ καλόψυχο το καμάρι μου:up: Γι αυτό τον αγαπω πολύ εγώ

Ναι ναι σωστά τα λες, όταν θα έρθω πρέπει να την ασημώσω την λεχώνα :lol::lol:(αλήθεια δέχεται κ πιστωτικές κάρτες;:hmm: )
Χμμμ πιστωτικές έ??? :hmm:Λέει η λεχώνα πως όχι γιατι η μάννα του την έχει πάθει άγρια μ΄αυτές οπότε προτιμα το ρευστον ή σε είδος.:lol::lol::lol:

μα ολες οι μητερες ειναι καλοψυχες...ετσι δεν ειναι? :hmm::lol::lol:
Χμμμ πιστωτικές έ??? :hmm:Λέει η λεχώνα πως όχι γιατι η μάννα του την έχει πάθει άγρια μ΄αυτές οπότε προτιμα το ρευστον ή σε είδος.:lol::lol::lol:
:lol::lol::lol::lol:

Καλημέρα καλημέρα....

αυτό το κουτάβι πρέπει να το δώ.... καλέ τι κουκλί; τι κουτάβι... πανέμορφο.. και ωραίο όνομα του βρηκες... :) α΄ντε άντε μωρό για αγκαλιές είναι αυτό... όσο για τη λούσυ σε λίγο θα κάνει τη δασκάλα.. θα δείχνει στο πιτσιρικάκι σας πώς να τρομάζει και να κυνηγάει τα γατόνια σου και πώς να κλέβει φαγητό από το τραπέζι χωρίς να γίνεται αντιληπτή... (τα μεγάλα της προτερήματα) επίσεις και πώς να σκαρφαλώνει σε αγκαλιες με το ζόρι :Ρ

φίλα μου τη λούσυ την αδυναμία μου..

φιλάκια....

ΥΓ ο βαφτηστήρος μου πολύ γάταρος γίνεται.....

Καλημέρα καλημέρα....

αυτό το κουτάβι πρέπει να το δώ.... καλέ τι κουκλί; τι κουτάβι... πανέμορφο.. και ωραίο όνομα του βρηκες... :) α΄ντε άντε μωρό για αγκαλιές είναι αυτό... όσο για τη λούσυ σε λίγο θα κάνει τη δασκάλα.. θα δείχνει στο πιτσιρικάκι σας πώς να τρομάζει και να κυνηγάει τα γατόνια σου και πώς να κλέβει φαγητό από το τραπέζι χωρίς να γίνεται αντιληπτή... (τα μεγάλα της προτερήματα) επίσεις και πώς να σκαρφαλώνει σε αγκαλιες με το ζόρι :Ρ

φίλα μου τη λούσυ την αδυναμία μου..

φιλάκια....

ΥΓ ο βαφτηστήρος μου πολύ γάταρος γίνεται.....
Καλημέρα καλημέρα Σταυρουλα μου.!!:)
Εσεις τι κάνετε? Τα υπέροχα μωρά σου? :)Σ΄ευχαριστουμε για τα καλα σου λόγια και σε περιμένουμε να το δεις και απο κοντα. Είναι πραγματικά χάρμα οφθαλμών. Και πολύ έξυπνη. Σήμερα πρωι πρωί το ζουζουνάκι περίμενε καρτερικά να ξυπνήσουμε και να την βγάλουμε απ΄το πάρκο της... Την πήγα και στον γιατρο την Παρασκευη και είναι όοοολα καλά. Χαίρει άκρας υγείας το νινί μας και είναι ένα μπαλάκι τόσο δα.
Μάλιστα χθες κάναμε και το το πρώτο της βούρτσισμα με 2 χτένες παρακαλώ για να μαθαίνει. Γέλιο ...
Τρεχει πίσω απ τον Περσουλη να τον θηλάσει... εχουν γίνει κολλητάρια. ΔΙάβασες τα καμώματα του βαφτιστηριου σου σήμερα πρωί πρωί στο θεματάκι του? Ασε άλλο πράγμα. Ευτυχώς που έκανα την ειδική κατασκευή για τη Νάλα στο μπαλκόνι γιατι αυτος τελικά αν επιχειρούσε κάτι παρόμοιο στο μπαλκόνι μ ΄αυτο που έκανε στο σπίτι σήμερα, θα ήταν μακαρίτης... Με κοψοχόλιασε και για τον ίδιο και για τα παπαγαλάκια.:hmm:

πολύ σκληρά παζάρια κάνει λεχώνα γυναίκα:mad: αλλά δεν πειράζει επειδή έχουμε κ αδυναμίες θα πλερώσουμε:lol:

μα ολες οι μητερες ειναι καλοψυχες...ετσι δεν ειναι? :hmm::lol::lol:
Ναι ναι όλες είναι, αλλά η συγκεκριμένη είναι πιο πολύ από τις άλλες:lol:

Θεία Γιουλη και νονά Ελενα, γεια σας και πάλι.:)
Ο Περσουλης επιθυμεί απο τη νονά Έλενα να του δωρήσει μια φωτο με νυχτικάκι και καπελάκι κοριτσίστικο να κάνει τη μανουλα λεχώνα. Και της στέλνει πολλα φιλάκια καθώς και στη θεία Γιουλη. ααα και λέει σιγά σιγά να κόψει το γάλα στο νινι για να μην κρεμάσουν τα βυζιά του:lol::lol:
:lol:

Ο Περσουλης επιθυμεί απο τη νονά Έλενα να του δωρήσει μια φωτο με νυχτικάκι και καπελάκι κοριτσίστικο να κάνει τη μανουλα λεχώνα. Και της στέλνει πολλα φιλάκια καθώς και στη θεία Γιουλη. ααα και λέει σιγά σιγά να κόψει το γάλα στο νινι για να μην κρεμάσουν τα βυζιά του:lol::lol::lol:
:lol::lol::lol:σαν τη Καλυψω που γινεται παλι κορμαρα...:lol::lol:

Αναστασω μου, οταν χτενιζεις τη silca, να εχεις και τη Ναλα διπλα να βλεπει οτι τελικα το χτενισμα ειναι απολαυση:lol::lol:

Ο Περσουλης επιθυμεί απο τη νονά Έλενα να του δωρήσει μια φωτο με νυχτικάκι και καπελάκι κοριτσίστικο να κάνει τη μανουλα λεχώνα. Και της στέλνει πολλα φιλάκια καθώς και στη θεία Γιουλη. ααα και λέει σιγά σιγά να κόψει το γάλα στο νινι για να μην κρεμάσουν τα βυζιά του:lol::lol:
:lol:
Τι λες γι αυτό; κ ταιριαστές μπαλαρίνες

:hmm:εγω για μια λεχωνα θα προτεινω κατι πιο σεξυ...μην ξεχνας και τη καταθλιψη που τις πιανει...κατι πιο γυναικειο θα της ανεβαζε την αυτοπεποιθηση....τι λες Αναστασω? :hmm::lol:

:lol::lol::lol:σαν τη Καλυψω που γινεται παλι κορμαρα...:lol::lol:

Αναστασω μου, οταν χτενιζεις τη silca, να εχεις και τη Ναλα διπλα να βλεπει οτι τελικα το χτενισμα ειναι απολαυση:lol::lol:

Τι λες γι αυτό; κ ταιριαστές μπαλαρίνες
Χμμμ όχι ακριβώς... κάτι σε μπλε χρωματάκι θέλει...:lol:

:hmm:εγω για μια λεχωνα θα προτεινω κατι πιο σεξυ...μην ξεχνας και τη καταθλιψη που τις πιανει...κατι πιο γυναικειο θα της ανεβαζε την αυτοπεποιθηση....τι λες Αναστασω? :hmm::lol:
ΝΑι είναι και η κατάθλιψη πού το βάζεις αυτο?
Οσο για το χτένισμα και τη Νάλα... αυτό άστο καλλίτερα γιατι υπάρχει περίπτωση να την ξεσηκώσει η Νάλα τη μικρή και να μην κάθεται για χτένισμα. Η άτιμη άρχισε να γίνεται πιο απαιτητική. Τσιρίζει άμα θέλει να την βγαλουμε απο το πάρκο και μάλιστα επιτακτικά
:lol::lol:

Aναστασια να σου ζησει η μικρα!!!:)
Ειναι πολυ ομορφη και αναμενεται να γινει ομορφοτερη!!:up::up::up:
Οσο για τον Περση ο γαμπρουλης μου ειναι το καλυτερο γατακι στον κοσμο!!:rolleyes::rolleyes::inlove::inlove::inlove:

Aναστασια να σου ζησει η μικρα!!!:)
Ειναι πολυ ομορφη και αναμενεται να γινει ομορφοτερη!!:up::up::up:
Οσο για τον Περση ο γαμπρουλης μου ειναι το καλυτερο γατακι στον κοσμο!!:rolleyes::rolleyes::inlove::inlove::inlove:
Ευχαριστώ Αντωνία μου για τα καλά σου λόγια. Και ΝΑΙ ο Περσουλης μου είναι ΤΟ καλλίτερο και πιο καλόψυχο γατουλάκι που υπάρχει μωρέ.... Κι η τσουρδο, κάνει σαν τρελή για αυτόν πού να την δεις...:)

Βρε Αναστασία, σε θαυμάζω:up::up: Εχεις 4 γάτες και 2 σκυλάκια πλέον... το σπίτι σου έχει εξελιχθεί σε παράδεισο:up: Καλώς τη δέχτηκες τη μικρούλα, φαίνεται απίστευτο φατσόνι, ξετρελάθηκα με τη μουσουδίτσα της:D

Βρε Αναστασία, σε θαυμάζω:up::up: Εχεις 4 γάτες και 2 σκυλάκια πλέον... το σπίτι σου έχει εξελιχθεί σε παράδεισο:up: Καλώς τη δέχτηκες τη μικρούλα, φαίνεται απίστευτο φατσόνι, ξετρελάθηκα με τη μουσουδίτσα της:D
ακριβως Μελινα μου!
Και η Αναστασια με τον Ηλια και τα παιδια κυκλοφορουν γυμνοι με ενα φυλλο συκης:redface::lol::lol::lol:
τον οφη να προσεχετε και τα μηλα :lol:

ακριβως Μελινα μου!
Και η Αναστασια με τον Ηλια και τα παιδια κυκλοφορουν γυμνοι με ενα φυλλο συκης:redface::lol::lol::lol:

Ναι βρε! Πάρτε κι ένα φιδάκι στην επόμενη δόση :lol::lol::lol:

Μελίνα σ΄ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και σε περιμένουμε για ζουληγματάκια!:lol: Το φατσόνι της όντως ειναι σκέτη γλύκα και αυτά τα μάτια της ονειρο και τοσο εκφραστικά...
Ευτυχώς κι ο Ηλίας γουστάρει πολύ την όλη κατάσταση με τα ζωάκια και είναι αδυναμία του τα σκυλάκια.:DΗ μικρή ήρθε γι αυτον στο σπίτι... Κι έτσι μας δίνουν πολλή χαρά σ΄ολη την οικογένεια.:)

ακριβως Μελινα μου!
Ναι καλέ και όταν σκαρφαλώνουμε στα γατόδεντρα κι εμείς μας πεφτει και το φύλλο της συκής και αγναντεύουμε απο ψηλά, ξύνοντας τα νυχάκια μας και τον πωπό μας στα σκρατς όπως τα γατουνια μας:lol::lol::lol::lol:

Ναι βρε! Πάρτε κι ένα φιδάκι στην επόμενη δόση :lol::lol::lol:
Οοοοχι φιδάκι και ινγουάνα και σαυρες ΔΕΝ θα έρθουν στο σπιτάκι μας όσο ειμαι εγώ μέσα. :down:ΚΑΘΟΤΙ τα ερπετά είναι τα αγαπημένα του μεγάλου μου γιου του Αχιλλέα.:) Εχει αδυναμία στα φιδια: απο τα πολύ μικρά τα αλμπίνο που είναι σαν κόσμημα, έως τους πύθωνες και τους βόες που έχει ο αδερφός μιας φίλης του ... Ο νεαρός αυτός μάλιστα που τα έχει παρουσιάστηκε πριν χρόνια στην τηλεόραση στην εκπομπή του Μικρουτσικου και τα έδειχνε. Ο γιος μου απο μικρός που ήταν στο δημοτικό, πήγαινε στο σπίτι τους και χάζευε με τις ώρες τα φιδάκια. Θέλει λοιπόν πολύ να αποκτήσει και φίδι και ιγκουάνα. ΑΛλα οσο είναι μαζί μας ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ. Οχι γιατι τα απεχθανομαι αλλα γιατι δεν μου λένε και κατι ιδιαίτερο. Ουτε τα φοβαμαι καθόλου:):P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back