Silka & Lucy το μεταξένιο παρεάκι

Μελίνα σ΄ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και σε περιμένουμε για ζουληγματάκια!:lol: Το φατσόνι της όντως ειναι σκέτη γλύκα και αυτά τα μάτια της ονειρο και τοσο εκφραστικά...
Ευτυχώς κι ο Ηλίας γουστάρει πολύ την όλη κατάσταση με τα ζωάκια και είναι αδυναμία του τα σκυλάκια.:DΗ μικρή ήρθε γι αυτον στο σπίτι... Κι έτσι μας δίνουν πολλή χαρά σ΄ολη την οικογένεια.:)
Να τα χαίρετε όλα σας τα ζωάκια :D Δε βλέπω την ώρα να τα ζουλήξω ΟΛΑ!!!

Ναι καλέ και όταν σκαρφαλώνουμε στα γατόδεντρα κι εμείς μας πεφτει και το φύλλο της συκής και αγναντεύουμε απο ψηλά, ξύνοντας τα νυχάκια μας και τον πωπό μας στα σκρατς όπως τα γατουνια μας

:lol::lol::lol::lol: (Παιδιά, θα με απολύσουν εδώ, κάθε λίγο ακούγεται ένα κακάρισμα απ'το γραφείο μου:rolleyes:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να τα χαίρετε όλα σας τα ζωάκια :D Δε βλέπω την ώρα να τα ζουλήξω ΟΛΑ!!!

:lol::lol::lol::lol: (Παιδιά, θα με απολύσουν εδώ, κάθε λίγο ακούγεται ένα κακάρισμα απ'το γραφείο μου:rolleyes:)
Μελινάκι καλά δεν περνάμε??? Υγεια μωρέ να έχει όλος ο κόσμος και καλοσύνη και χιουμορ. Ετσι λέω εγώ. Αντε να οργανωθουμε για επισκεψουλες και ζουλήγματα...:lol::)
Και ... πολύ γέλιο! Αλλοι το πληρώνουν για να γελούν. Εμεις το έχουμε απο μέσα μας:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οοοοχι φιδάκι και ινγουάνα και σαυρες ΔΕΝ θα έρθουν στο σπιτάκι μας όσο ειμαι εγώ μέσα. :down:ΚΑΘΟΤΙ τα ερπετά είναι τα αγαπημένα του μεγάλου μου γιου του Αχιλλέα.:) Εχει αδυναμία στα φιδια: απο τα πολύ μικρά τα αλμπίνο που είναι σαν κόσμημα, έως τους πύθωνες και τους βόες που έχει ο αδερφός μιας φίλης του ... Ο νεαρός αυτός μάλιστα που τα έχει παρουσιάστηκε πριν χρόνια στην τηλεόραση στην εκπομπή του Μικρουτσικου και τα έδειχνε. Ο γιος μου απο μικρός που ήταν στο δημοτικό, πήγαινε στο σπίτι τους και χάζευε με τις ώρες τα φιδάκια. Θέλει λοιπόν πολύ να αποκτήσει και φίδι και ιγκουάνα. ΑΛλα οσο είναι μαζί μας ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ. Οχι γιατι τα απεχθανομαι αλλα γιατι δεν μου λένε και κατι ιδιαίτερο. Ουτε τα φοβαμαι καθόλου:):P

Οικογενειακή η τρέλα δηλαδή... και μάλιστα με εξειδίκευση :P Ο ένασ τους σκύλους, η άλλη τις γάτες, το παιδί στα φίδια... στον άλλο γιο σου τι αρέσει; Τα ενυδρεία;

Μελινάκι καλά δεν περνάμε??? Υγεια μωρέ να έχει όλος ο κόσμος και καλοσύνη και χιουμορ. Ετσι λέω εγώ. Αντε να οργανωθουμε για επισκεψουλες και ζουλήγματα...:lol::)
Και ... πολύ γέλιο! Αλλοι το πληρώνουν για να γελούν. Εμεις το έχουμε απο μέσα μας:lol::lol::lol:

Μια χαρά περνάμε :lol::lol::lol:

Οικογενειακή η τρέλα δηλαδή... και μάλιστα με εξειδίκευση :P Ο ένασ τους σκύλους, η άλλη τις γάτες, το παιδί στα φίδια... στον άλλο γιο σου τι αρέσει; Τα ενυδρεία;
Αγάπη μου τα ενυδρεία είναι δική μου προσωπική τρέλα και υπόθεση. :)Εχουμε κι απ΄αυτο. Με 120 λίτρα νερό, γωνιακό και με ψαρακια κυχλίδες. Αλλα μ΄αρέσει πάρα πολύ η περιποίηση του και η συντήρησή του που την κάνω εντελώς μόνη μου. Κάθε 2 μήνες! :)

ααα κι ο μικρός μου ο γιος έχει αδυναμία στις γάτες όπως κι εγώ. :)αλλα όχι οτι δεν γουστάρουμε και τα σκυλάκια!! Μια χαρά τα πάμε!

Η Κιβωτός του Νώε...:lol::lol::lol:

Η Κιβωτός του Νώε...:lol::lol::lol:
εν τω μεταξυ οταν πας στο σπιτι της Αναστασιας επικρατει μια απιστευτη ηρεμια και ησυχια...
τα ψαρια ειναι αθορυβα:Pτα πουλια στεκονται ακινητα στα κλουβια, οι γατες παντα κοιμουνται :hmm::hmm:μονο η Λουση χαλαει το κοσμο...:lol:
Η Αναστασια σου ανοιγει τη πορτα μοσχοβολιστη και αερατη με ενα χαμογελο στο στομα και μετα απο ενα "σκασε Λουση" η Λουση σκαει κατευθειαν, :Pσε μεταφερει στο καθιστικο...
Ειναι απολαυση αυτη η γυναικα, αυτο το σπιτι, αυτη η οικογενεια...
Σου συστηνω να της παραγγειλεις τη πιτσα της, αν πας;)
:up:

εν τω μεταξυ οταν πας στο σπιτι της Αναστασιας επικρατει μια απιστευτη ηρεμια και ησυχια...
τα ψαρια ειναι αθορυβα:Pτα πουλια στεκονται ακινητα στα κλουβια, οι γατες παντα κοιμουνται :hmm::hmm:μονο η Λουση χαλαει το κοσμο...:lol:
Η Αναστασια σου ανοιγει τη πορτα μοσχοβολιστη και αερατη με ενα χαμογελο στο στομα και μετα απο ενα "σκασε Λουση" σε μεταφερει στο καθιστικο...
Ειναι απολαυση αυτη η γυναικα, αυτο το σπιτι, αυτη η οικογενεια...
Σου συστηνω να της παραγγειλεις τη πιτσα της, αν πας;)
:up:

Εχει ΚΑΙ πουλιά αυτό το σπίτι;;;;;:blink:
Καλά, τι ρωτάω, θα έπρεπε να το είχα φανταστεί :D
Αναστασία, πολύ περίεργη είμαι να δω από κοντά αυτό το υπέροχο σπίτι :DΌσο για την πίτσα, για λέγε, πώς τη φτιάχνεις;;)

Αναστασία από το πρωί θέλω να γράψω για την Silka αλλά δεν μ'αφήνουν (Μελίνα μαζί με σένα θα απολύσουν και μένα)
Τι υπέροχο μωρό είναι αυτό, σκέτο φατσόνι. Φοβερή συνύπαρξη, να τα χαίρεσαι ΟΛΑ:)

Εχει ΚΑΙ πουλιά αυτό το σπίτι;;;;;:blink:
Καλά, τι ρωτάω, θα έπρεπε να το είχα φανταστεί :D
Αναστασία, πολύ περίεργη είμαι να δω από κοντά αυτό το υπέροχο σπίτι :DΌσο για την πίτσα, για λέγε, πώς τη φτιάχνεις;;)
ΘΑ σου πω την συνταγή απο κοντά. Φτιάχνω μόνη μου το ζυμάρι και μετά τα υλικά είναι αυτοσχεδιασμός:)

Αναστασία από το πρωί θέλω να γράψω για την Silka αλλά δεν μ'αφήνουν (Μελίνα μαζί με σένα θα απολύσουν και μένα)
Τι υπέροχο μωρό είναι αυτό, σκέτο φατσόνι. Φοβερή συνύπαρξη, να τα χαίρεσαι ΟΛΑ:)
Βουλα μου ναι είναι φατσόνι σκέτο και πολύ γλυκούλι! Θα το δεις κι εσυ απο κοντά και θα το ζουλάς συνέχεια. Ειναι για πολλες μουσουδίτσες!:)

ΘΑ σου πω την συνταγή απο κοντά. Φτιάχνω μόνη μου το ζυμάρι και μετά τα υλικά είναι αυτοσχεδιασμός:)

Πες μου όποτε θες :D Κι εγώ φτιάχνω μόνη μου ζυμάρι για πίτσα και βγαίνει πάρα πολύ καλή, πάντα όμως μπορεί να βελτιωθεί ;):D

Πες μου όποτε θες :D Κι εγώ φτιάχνω μόνη μου ζυμάρι για πίτσα και βγαίνει πάρα πολύ καλή, πάντα όμως μπορεί να βελτιωθεί ;):D
Ε τοτε θα είναι ίδια με την δική σου η συνταγή βρε για το ζυμάρι.
400 γραμ. νερό χλιαρό, 700 γραμ. αλεύρι, 30 γραμ φρέσκια μαγια, αλάτι, ηλιελαιο 50 γραμ.
τα δουλεύεις όλα αυτά, και μετά αφου φουσκώσει το στρώνεις και βάζεις τα υλικά.
Καλή όρεξη. Αναστασομαμαλάκω:lol:
:lol::lol:

Ε τοτε θα είναι ίδια με την δική σου η συνταγή βρε για το ζυμάρι.
400 γραμ. νερό χλιαρό, 700 γραμ. αλεύρι, 30 γραμ φρέσκια μαγια, αλάτι, ηλιελαιο 50 γραμ.
τα δουλεύεις όλα αυτά, και μετά αφου φουσκώσει το στρώνεις και βάζεις τα υλικά.
Καλή όρεξη. Αναστασομαμαλάκω:lol::lol::lol:

Ίδια συνταγή είναι, μόνο που οι δικές μου δοσολογίες αλλάζουν... και βάζω ελαιόλαδο(1 μέρος νερό, 3 μέρη αλεύρι, 1 φακελάκι ξερή μαγιά, 2 κουταλάκια αλάτι και μισό φλιτζάνι ελαιόλαδο ;):D)
Τώρα που τα βλέπω, καιρό έχω να φτιάξω μια πίτσα:hmm::D

να δεις την Αναστασια να την πασπαλιζει με τον φρεσκο βασιλικο κατευθειαν απο τη γλαστρα...τυφλα να΄χει ο Μαμαλακης :up::lol:

να δεις την Αναστασια να την πασπαλιζει με τον φρεσκο βασιλικο κατευθειαν απο τη γλαστρα...τυφλα να΄χει ο Μαμαλακης :up::lol:
Ναι και μάλιστα όταν βγαίνω στο μπαλκόνι να μαζέψω βασιλικό φρέσκο, αισθάνομαι πως ειμαι στον αγρό και μαζεύω ως αγρότισσα με το τσεμπέρι μου τα φρέσκα λαχανικά μου. Εδω΄τα φρέσκα καροτάκιαααα, λαχανάκια, ντομαάτεςςςςςςς καλέ κυρία!:lol::lol::lol:

Σταθείτε....μύγδαλα!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:
Να το χαίρεσαι το ζουζουνάκι σου!!!!Να είναι πάντα γερό κ χαρούμενο κ να τρέχει πέρα δώθε με αυτά τα γλυκούτσικα πατουσίνια κ να σας δίνει όλη μέρα φιλάκια!!!!Την καμαρώσαμε κ στα βίντεο κ ξεραθήκαμε στα γέλια με τα καμώματά της!!! Είναι φανταστική κ ο Περσούλης άξια ψυχομάνα!!!:lol::lol::lol:

Ναι και μάλιστα όταν βγαίνω στο μπαλκόνι να μαζέψω βασιλικό φρέσκο, αισθάνομαι πως ειμαι στον αγρό και μαζεύω ως αγρότισσα με το τσεμπέρι μου τα φρέσκα λαχανικά μου. Εδω΄τα φρέσκα καροτάκιαααα, λαχανάκια, ντομαάτεςςςςςςς καλέ κυρία!:lol::lol::lol:
:lol::lol:α ρε φιλεναδα σα να σε βλεπω!!

Καλα τελειο το μωροδουσιλκακι...:inlove::inlove::inlove:
μικροσκοπικο και τοσο χαριτωμενο!!
Τι ωραια μαθημενο απο τη μαμα του, το μπαμπα του που το λατρευει και διεκρινα και μια αδυναμια;)...και την αδελφη του:P:up:
Αναστασω μου...σας ζηλευω:redface:με τη καλη εννοια ομως :):)

Σταθείτε....μύγδαλα!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:
Να το χαίρεσαι το ζουζουνάκι σου!!!!Να είναι πάντα γερό κ χαρούμενο κ να τρέχει πέρα δώθε με αυτά τα γλυκούτσικα πατουσίνια κ να σας δίνει όλη μέρα φιλάκια!!!!Την καμαρώσαμε κ στα βίντεο κ ξεραθήκαμε στα γέλια με τα καμώματά της!!! Είναι φανταστική κ ο Περσούλης άξια ψυχομάνα!!!:lol:
Σ΄ευχαριστώ πάρα πολύ Ευτυχία μου. Ναι είναι κουκλάκι και πολύ ζουζουνα. Φαντάζομαι θα τα πάνε καλά γενικώς με τα άλλα μου τα ζωάκια... Ολο και καλίτερα γιατι τωρα ακόμη προσαρμόζονται όλα:)
Να χαίρεσαι κι εσύ τα αγγελούδια σου γατουνια και σκυλάκια!:D

:lol::lol:α ρε φιλεναδα σα να σε βλεπω!!

Καλα τελειο το μωροδουσιλκακι...:inlove::inlove::inlove:
μικροσκοπικο και τοσο χαριτωμενο!!
Τι ωραια μαθημενο απο τη μαμα του, το μπαμπα του που το λατρευει και διεκρινα και μια αδυναμια;)...και την αδελφη του:P:up:
Αναστασω μου...σας ζηλευω:redface:με τη καλη εννοια ομως :):)
Γιουλάκο μου πάντα με τον καλό σου λόγο για εμάς... Σ΄ευχαριστω πολύ φιλεναδα μου!:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back