Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος
Ειναι πολυ γλυκο παιδια αυτο το σκυλακι οτι και να σας λεω ειναι λιγο.....
Σημερα το πρωι κοιμοταν και πηγα διπλα της και αρχισα να την φωναζω σιγα σιγα...Μετα απο λιγο σηκωνει το κεφαλακι της κοιταζει δεξια αριστερα και αφου εντοπισε απο που ερχοταν η φωνη σηκωθηκε και αρχισε να κουναει την ουριτσα της....Μεχρι να την παρω αγκαλιτσα....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
πάντα μου άρεσαν αυτά τα σκυλάκια είναι σκέτη γλύκα
πολλά φιλάκια και από μας!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος

Παντα με την καλη κουβεντα στο στομα...!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Ετσι ακριβώςεν τω μεταξυ οταν πας στο σπιτι της Αναστασιας επικρατει μια απιστευτη ηρεμια και ησυχια...
τα ψαρια ειναι αθορυβατα πουλια στεκονται ακινητα στα κλουβια, οι γατες παντα κοιμουνται
μονο η Λουση χαλαει το κοσμο...
Η Αναστασια σου ανοιγει τη πορτα μοσχοβολιστη και αερατη με ενα χαμογελο στο στομα και μετα απο ενα "σκασε Λουση" η Λουση σκαει κατευθειαν,σε μεταφερει στο καθιστικο...
Ειναι απολαυση αυτη η γυναικα, αυτο το σπιτι, αυτη η οικογενεια...
![]()
καλύτερη περιγραφή δεν θα μπορούσε να υπάρξει. Γι αυτό πρέπει να υπάρχει κ μία φιλόλογος στην παρέα για να περιγραφει καλά τις καταστάσεις
Σταθείτε....μύγδαλα!!!!!!!

βρε Βασιλικούλα βγάλε καμια φωτογραφία της μικρούλας από αυτές τις ωραίες που βγάζεις εσύΓεια σου Silkουλα μεταξενια παρεουλα....!!!
Ειναι πολυ γλυκο παιδια αυτο το σκυλακι οτι και να σας λεω ειναι λιγο.....Σημερα το πρωι κοιμοταν και πηγα διπλα της και αρχισα να την φωναζω σιγα σιγα...Μετα απο λιγο σηκωνει το κεφαλακι της κοιταζει δεξια αριστερα και αφου εντοπισε απο που ερχοταν η φωνη σηκωθηκε και αρχισε να κουναει την ουριτσα της....Μεχρι να την παρω αγκαλιτσα....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος
Αχχχχχχ Χριστε μου ...1 βδομαδα εμεινε....Δεν θα περασει η ΡΗΜΑΔΑ...??? Θα περασει...!!!!!!!!Μετα φευγω παω Ροδο....Στο bebe μου...!!! Συγνωμη επρεπε να το βγαλω απο μεσα μου....

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

staman2
Περιβόητο μέλος
Μωρέ κι απο μέσα σου κι απέξω σου βγάλτο!Παιδια θα σας βαλω μετα καποιες που εχω βγαλει...Δεν προλαβαινω με τιποτα τωρα μολις μπηκα απο την κηδεια και φευγω κατευθειαν γιατι θα βγουμε με τους παππουδες μου...
Αχχχχχχ Χριστε μου ...1 βδομαδα εμεινε....Δεν θα περασει η ΡΗΜΑΔΑ...??? Θα περασει...!!!!!!!!Μετα φευγω παω Ροδο....Στο bebe μου...!!! Συγνωμη επρεπε να το βγαλω απο μεσα μου....![]()

Ναι Ράνια μου σε περιμένω όποτε θες καλή μου! Θα έρθουμε κι εμεις!Αναστασάκο μου καλώς την δέχτηκες την μικρούλα. Εύχομαι μέσα από την ψυχή μου να είναι καλότυχη και να περάσετε πολλά πολλά ευτυχισμένα χρόνια μαζί. Είναι κούκλα. Δεν βλέπω την ώρα να ζουλήξωωωωω![]()

staman2
Περιβόητο μέλος
Ευχαριστουμε θεια Ελενα!Ετσι ακριβώςκαλύτερη περιγραφή δεν θα μπορούσε να υπάρξει. Γι αυτό πρέπει να υπάρχει κ μία φιλόλογος στην παρέα για να περιγραφει καλά τις καταστάσεις
βρε Βασιλικούλα βγάλε καμια φωτογραφία της μικρούλας από αυτές τις ωραίες που βγάζεις εσύ![]()

Melini
Διάσημο μέλος

Λοιπόν, από πού ν'αρχίσω να λέω για τη χτεσινή μου εμπειρία

Είπα κι εγώ να κάνω μια... γατοεπίσκεψη (έτσι ορίζω τις συναντήσεις με τα μέλη του φόρουμ) και βρέθηκα σ'ένα παράδεισο!Στην είσοδο με υποδέχτηκε η Αναστασία, χαμογελαστή, πιο μέσα γαύγιζε η Λούσυ, ένα μικρό λουκουμάκι, η Silka άρχισε να μου γλείφει τα πόδια, τα παπαγαλάκια τιτίβιζαν, στη γατοπολυκατοικία, ο Σεβάχ δεν καταλάβαινε τίποτα απ'τη φασαρία και την ανθρωποπλήμμύρα, κοιμόταν μακαρίως, η Νάλα περιφερόταν με ύφος αυτοκρατορικό, ο Πέρσης μας χάρισε μια αγκαλιά γεμάτη τρίχες και νάζια, στη γωνία ενυδρείο με ευτυχισμένα ψαράκια... κι εκεί που απολαμβάναμε τον καφέ μας, ο Τίμυ μας χάρισε μαθήματα ανατομίας ως νέος Γκουσγκούνης
Δεν ήξερα πού να πρωτοκοιτάξω, να χαϊδέψω τη Silka ή να χουφτώσω τη Δώρα
... να χαζέψω τον Τϊμυ ή το ατέλειωτο μωρό, τη Γιούλη
Μια γελαστή ευτυχισμένη οικογένεια που καμάρωσα... ευχαριστώ για τη φιλοξενία Αναστασία μου
πέρασα πάρα πολύ όμορφα και είσαι πάρα πολύ γλυκειά 
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

καλα που δεν με πηρες κι εμενα αγκαλια Μελινα...κι εγω τριχες θα σε γεμιζα...Ειδες τι ωραια που ειναι στο σπιτι της Αναστασιας? Πραγματικη κιβωτος...
Νωε θα τον λεμε τον Ηλια απο εδω και περα...

Μεινε συντονισμενη θα εχει και προσθηκες

staman2
Περιβόητο μέλος
Μαρία μου σ΄ευχαριστούμε πολύ!Eϊναι πολύ ζουζούνα να την χαίρεστεπάντα μου άρεσαν αυτά τα σκυλάκια είναι σκέτη γλύκα
πολλά φιλάκια και από μας!!

staman2
Περιβόητο μέλος
Καλημερούδια!!!Καλημερίζω την Κιβωτό
Λοιπόν, από πού ν'αρχίσω να λέω για τη χτεσινή μου εμπειρίαΕίπα κι εγώ να κάνω μια... γατοεπίσκεψη (έτσι ορίζω τις συναντήσεις με τα μέλη του φόρουμ) και βρέθηκα σ'ένα παράδεισο!
Στην είσοδο με υποδέχτηκε η Αναστασία, χαμογελαστή, πιο μέσα γαύγιζε η Λούσυ, ένα μικρό λουκουμάκι, η Silka άρχισε να μου γλείφει τα πόδια, τα παπαγαλάκια τιτίβιζαν, στη γατοπολυκατοικία, ο Σεβάχ δεν καταλάβαινε τίποτα απ'τη φασαρία και την ανθρωποπλήμμύρα, κοιμόταν μακαρίως, η Νάλα περιφερόταν με ύφος αυτοκρατορικό, ο Πέρσης μας χάρισε μια αγκαλιά γεμάτη τρίχες και νάζια, στη γωνία ενυδρείο με ευτυχισμένα ψαράκια... κι εκεί που απολαμβάναμε τον καφέ μας, ο Τίμυ μας χάρισε μαθήματα ανατομίας ως νέος ΓκουσγκούνηςΔεν ήξερα πού να πρωτοκοιτάξω, να χαϊδέψω τη Silka ή να χουφτώσω τη Δώρα
... να χαζέψω τον Τϊμυ ή το ατέλειωτο μωρό, τη Γιούλη
Μια γελαστή ευτυχισμένη οικογένεια που καμάρωσα... ευχαριστώ για τη φιλοξενία Αναστασία μου
πέρασα πάρα πολύ όμορφα και είσαι πάρα πολύ γλυκειά
![]()

Περάσαμε πολύ όμορφα χθες και πραγματικά σας ευχαριστώ όλες για την επίσκεψη.

Μελίνα μου χάρηκα πολύ που ήρθες και πραγματικά σ΄ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Η Silka κόλλησε μαζί σου τελικά απο την πρώτη στιγμή. Επαθα πλάκα που κατευθείαν ηρθε σε εσένα και σε έγλυφε...

Τώρα περιμένω με χαρα την επίσκεψη μας στον δικό σου παράδεισο και γατοζουληγματα σε Ιβάν και Γκάνταλφ!

Γιουλάκο μου να κανονίσουμε να πάμε παρεουλα στο Μελινάκι

elvenstar
Επιφανές μέλος

Πόσο τυχερές είσαστε; που μπορείτε να βρίσκεστε κ να κάνετε παρεούλα. Έχετε πολλούς χαιρετισμούς κ αγκαλιές κ από εμάς, κ να επισημάνω ότι οι δικές μας είναι καλύτερες γιατί μπορεί να είναι από μακριά αλλά τουλάχιστον δεν σας γεμίζουν τρίχες

Αναστασία θέλω μια φωτογραφία της Σίλκα αμεσωωωως

staman2
Περιβόητο μέλος
Aγαπημένη μου φιλεναδίτσα!!! Ελενάκι μου!!! Σε περιμένουμε με χαρά να μας έρθεις και να περάσουμε οπως πάντα ΤΕΛΕΙΑ με τα γέλια μας και τα αστεία μας!!!!Να πιούμε τους σούπερ καφέδες μας και να ζουληξεις τα ζουζουνάκια όλα ανεξαιρέτως. Άσε αυτή η άτιμη η Μουκέλις τον τρέλανε τον κακόμοιρο τον Σεβάχ απο την ώρα που ήρθε μέχρι να φύγει τον ζουλαγε και τον έπαιρνε αγκαλιά κι αυτος στρίγγλιζε γεροντοκορίστικαΒρε κορίτσια τι ωραία που περνάτε εκεί στην κιβωτό επισκέψεις καφεδάκια κ ανταλλαγή ζουληγμάτωνΠόσο τυχερές είσαστε; που μπορείτε να βρίσκεστε κ να κάνετε παρεούλα. Έχετε πολλούς χαιρετισμούς κ αγκαλιές κ από εμάς, κ να επισημάνω ότι οι δικές μας είναι καλύτερες γιατί μπορεί να είναι από μακριά αλλά τουλάχιστον δεν σας γεμίζουν τρίχες
Αναστασία θέλω μια φωτογραφία της Σίλκα αμεσωωωως![]()

Οσο για τις υπέροχες αγκαλιές σας πραγματικά ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ και πραγματικά είναι οι ΚΑΛΛΙΤΕΡΕΣ όχι γιατι δεν μας γεμίζουν τρίχες αλλα γιατι είναι αγκαλιές αγαπημένων μας φίλων!
Φιλάκια πολλα.

staman2
Περιβόητο μέλος

staman2
Περιβόητο μέλος

Κι εδώ με τη θετή μαμά της

τον Περση
konstans
Περιβόητο μέλος
.Είναι φοβερό το χνουδομπαλάκι και ο Πέρσης όλα τα λεφτά

Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος

Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος
Παντα ανασκελα....

Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος
Κανουμε και το ποδαρακι μας στο πλαϊ.....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool