Silka & Lucy το μεταξένιο παρεάκι

Το υφος της Λουσυ τα λεει ολα!:lol:
Ειδες Δωράκι μου???? Η καημένη εδω που τα λέμε κανει και τις υποχωρήσεις της:lol::hmm:;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αναστασουλα δεν καταλαβα που ειναι ο ποπος και που η μουρη στη φωτο της Σιλκα:redface::P:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αναστασουλα δεν καταλαβα που ειναι ο ποπος και που η μουρη στη φωτο της Σιλκα:redface::P:lol:
χμμμ κι εγώ δεν κατάλαβα Γιουλάκο μου... Μήπως μ΄ειρουνεύεσ? :lol: ΛΕς οτι το σκυλάκι μας έχει μούρη σαν κώλο???? Ααααα για να αγριέψω....:mad::lol::lol::lol: Πολυ χαριτωμένα μου το πεταξες.... (Τώρα ροχαλίζει δίπλα μου):lol:

χμμμ κι εγώ δεν κατάλαβα Γιουλάκο μου... Μήπως μ΄ειρουνεύεσ? :lol: ΛΕς οτι το σκυλάκι μας έχει μούρη σαν κώλο???? Ααααα για να αγριέψω....:mad::lol::lol::lol: Πολυ χαριτωμένα μου το πεταξες.... (Τώρα ροχαλίζει δίπλα μου):lol:
μα οι ποποι δε ροχαλιζουν....κλ@##νουν:hmm::lol::lol:μηπως βρε ειναι ο ποπος της και...κλ@##νει?:hmm::lol::lol:

μα οι ποποι δε ροχαλιζουν....κλ@##νουν:hmm::lol::lol:μηπως βρε ειναι ο ποπος της και...κλ@##νει?:hmm::lol::lol:
αααααααααααα ακόμα χειρότερα Γιουλάκο μου. Θ΄αγριέψω. :mad::P:lol:Μου λες τωρα οτι το σκυλάκι μας κλ#$%νει??? Δηλ θες να πλακωθούμε? Αντε μπράβο.
Ελενααααααααααα πού εισαι που μου κοροϊδευει το ομορφο πλακουτσομούρικο σκυλάκι μου?????:hmm::(:(
:(:P:P

"Η Σιλκα η κλανιαρα,με τα σγουρα μαλλια,
Στα περσικα γυριζει και ψαχνει για δουλεια..."
Δεν αντεξα!:lol::lol::lol::lol:

εσυ ασχετη?? μα τι λες Ελενα μου??? που οποτε ζητησα συμβουλες, μου τις εδινες και σωνομουν:up:
απλα δεν το ειχες σκεφτει ή διαβασει...δεν εγινε και τιποτα:)
Α μην το λες Γιούλη μου τα περσικα τριχώματα θέλουν μεγάλη μαστοριά, θέλουν Αναστασία:lol:
οπως σήμερα το πρωι π.χ γιατι η βλαμμένη η Σίλκα γυρίζει γύρω γύρω κυνηγώντας την ουρά της και ζαλίζεται στο τέλος, και νααααα το ξερατό. Η Λούση την κοίταζε άναυδη σαν να λέει: Τι κάνει το ηλίθιο.....???:blink::hmm::lol:
:lol::lol::lol: απίστευτο αυτό σκυλούνι:lol::lol:
Δεν αντεξα!:lol::lol::lol:
Να η άλλη μην ακούσει κανέναν να πει κακία τρέχει πρώτη, σα δεν ντρέπεστε που λέτε το κορίτσι ότι έχει κενώσεις:mad::mad: θα της βγει το όνομα κ δεν θα μπορούμε να την παντρέψουμε:mad:
Αναστασία μου μην τις ακούς είναι κακεεεεες γι αυτό τα λένε αυτά:mad::mad:

Δεν αντεξα!:lol::lol::lol:
:lol::lol::up::up:πολυ καλο Δωρα:lol:
Α μην το λες Γιούλη μου τα περσικα τριχώματα θέλουν μεγάλη μαστοριά, θέλουν Αναστασία:lol:

:lol::lol::lol: απίστευτο αυτό σκυλούνι:lol::lol:

Να η άλλη μην ακούσει κανέναν να πει κακία τρέχει πρώτη, σα δεν ντρέπεστε που λέτε το κορίτσι ότι έχει κενώσεις:mad::mad: θα της βγει το όνομα κ δεν θα μπορούμε να την παντρέψουμε:mad:
Αναστασία μου μην τις ακούς είναι κακεεεεες γι αυτό τα λένε αυτά:mad::mad:
ακριβως...αντε να κανει ενα σαλονι ομορφιας να γινει χαμος...τη πρηζω λιγακι γι'αυτο:lol:

Τι θα γινει κυρια Αναστασια,μονο εσεις θα το θαυμαζετε το μωρο;Θελουμε φωτο και βιντεακια παραυτα!

Αγαπημένοι μας φίλοι, να΄μαστε. Μεγαλώσαμε. Κι ακόμα τα μαλλάκια μας δεν μάκρυναν αρκετά ώστε να τα τα πιάνουμε ωραίο κοτσιδακι, με αποτέλεσμα τα ματακια μας να μην φαίνονται καλά... Σίλκα η ζουζουνιάρα:)
04102009092.jpg

DSC02722.jpg

DSC02593.jpg

DSC02718.jpg

Απιστευτοοοοοο!!! Τι αρκουδοσκυλάκι είναι αυτό:inlove::inlove::inlove::inlove: Αναστασία είναι πανέμορφη κ τι ωραία κάθονται με την φιλεναδίτσα της την Λούσυ στα διπλανά σπιτια:lol::lol:

Απιστευτοοοοοο!!! Τι αρκουδοσκυλάκι είναι αυτό:inlove::inlove::inlove::inlove: Αναστασία είναι πανέμορφη κ τι ωραία κάθονται με την φιλεναδίτσα της την Λούσυ στα διπλανά σπιτια:lol::lol:
Ευχαριστουμε Λενιώ. Τωρα ετοιμάζω να βάλω κ βιντεάκι περιμένω να φορτώσει.:)

Ευχαριστουμε Λενιώ. Τωρα ετοιμάζω να βάλω κ βιντεάκι περιμένω να φορτώσει.:)
Ωραία ελπίζω να είναι χορταστικό το βιντεάκι πάντως η ζουζουνα είναι για πολλές αγκαλιές κ χάδια. :up:

Eτοιμάσου Σίλκα έρχομαι να σου στρίψω τα τσουλούφια από κοντά:D

Mα τι πανεμορφος κοριτσαρος ειναι αυτος;;;:inlove::inlove::inlove:
Ειναι μια κουκλα!!!:up::up:

Ωραία ελπίζω να είναι χορταστικό το βιντεάκι πάντως η ζουζουνα είναι για πολλές αγκαλιές κ χάδια. :up:

Eτοιμάσου Σίλκα έρχομαι να σου στρίψω τα τσουλούφια από κοντά:D

Mα τι πανεμορφος κοριτσαρος ειναι αυτος;;;:inlove::inlove::inlove:
Ειναι μια κουκλα!!!:up::up:
Ευχαριστουμεεεεεεεεεεεεεεεεε όλες σας ευχαριστουμεεεεεεεε και το Σιλκάκι τωρα δίπλα μου με κοιτά με τα ματάκια της τα μπιρμπιλωτά και τρελαίνομαι. ΣΑΣ περιμένει ΟΛΕΣ να την ζουλήξετε και .... ΑΥΤΗ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΩΡΕΣ ΖΟΥΛΗΓΜΑ.
Ρανια μου ετοιμάσου το Σάββατο να μας έρθεις και να ζουλήξεις με την ψυηχή σου και Ελενα θα βαρεθεις οταν θα ρθεις να την χαϊδέυεις. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ σουρλουλου!!!!
Αντωνία για καμ χιερ μπέϋμπι όποτε θες.
Και σας αφιερώνουμε προσφατη βιντεοσκόπιση μπάνιου στον Περσουλη, αλλα στην προκειμένη περίπτωση του έπρηξε το συκώτι η μικρή και ο ταλαιπωρος προσπαθει μέχρι και να φύγει απο το σπιτι για να την ξεφορτωθει...:lol:Πλάκα κάνω. Δεν ήθελε βέβαια να του κάνει το καθιερωμένο μπανάκι και όταν η Σιλκα υποχώρησε, ο Πέρσης την πήρε στο κατόπι και μετά την παρακαλούσε με νάζια. χιχιχιχιιχι

Εξαιρετικά αφιερωμένο στις φίλες μας.

:lol::lol::lol: Τον καημένο τον Περσουλίνακο τι τραβάει με τις γυναίκες:lol:
Αναστασία τα είδα όλα τα βιντεάκια ήταν εξαιρετικά στο ένα πρέπει να μιλούσαμε κ μαζί στο τηλέφωνο :lol:

:lol::lol::lol: Τον καημένο τον Περσουλίνακο τι τραβάει με τις γυναίκες:lol:
Αναστασία τα είδα όλα τα βιντεάκια ήταν εξαιρετικά στο ένα πρέπει να μιλούσαμε κ μαζί στο τηλέφωνο :lol:
Ναι μιλούσαμε μαζί...:lol: αλλα να τους δεις απο κοντά ειναι πολύ όμορφο. ΕΙναι αγαπημένοι τα μωράκια μου. :)

Eιναι κουκλα
ειναι τρελα
ειναι σκετη καραμελα!!:lol::lol:
Οσο για το γαμπρουλη μου τι να πω εχει υπομονη το αγορι μου οπως και ο Χαρουλης μου με τη Λουνα!!:)

Ναι μιλούσαμε μαζί...:lol: αλλα να τους δεις απο κοντά ειναι πολύ όμορφο. ΕΙναι αγαπημένοι τα μωράκια μου. :)
Ναι είναι κ το ίδιο δεν ξεχωρίζεις ποιος είναι ο Πέρσης κ ποια η Σίλκα:lol:
Αλλά στο τέλος τι τρέξιμο έκανε ο καημενούλης, αυτό για να βλέπουν μερικοί μερικοί που λένε τα περσάκια τεμπέλιδες κ ότι αυτοί κάνουν εξτριμ σπορ κ καλά:mad:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back