staman2
Περιβόητο μέλος
Αααα τον καημένο τον Χαρουλη!!!!Eιναι κουκλα
ειναι τρελα
ειναι σκετη καραμελα!!
Οσο για το γαμπρουλη μου τι να πω εχει υπομονη το αγορι μου οπως και ο Χαρουλης μου με τη Λουνα!!![]()

Εεεεετσι Ελενάκι μου. Ακριβώς έτσι ειναι τα πράγματα. Ειναι πρωταθλητής το μωράκι μου !Ναι είναι κ το ίδιο δεν ξεχωρίζεις ποιος είναι ο Πέρσης κ ποια η Σίλκα![]()
Αλλά στο τέλος τι τρέξιμο έκανε ο καημενούλης, αυτό για να βλέπουν μερικοί μερικοί που λένε τα περσάκια τεμπέλιδες κ ότι αυτοί κάνουν εξτριμ σπορ κ καλά![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος
Και το βίντεο με τον Πέρση ήταν ΟΛΑ τα λεφτά, είχε κάτσει στην γωνία ο κακομοίρης και είμαι σίγουρη ότι αν είχε φωνή θα έλεγε μανούλα με γλύφει αυτή, πάρ'την από εδώ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Τελεια,μεγαλωσε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!Ειδα και το βιντεακι,α ρε Περση τι τραβας απο τις θαυμαστριες...
avtwvia
Διάσημο μέλος
Aσε Αναστασια μου και δεν ηταν και καλα το μωρο μου και παλι καθοταν ο κακομοιρης και ενα τρελοσκυλο(η ΛουναΑααα τον καημένο τον Χαρουλη!!!!
Εεεεετσι Ελενάκι μου. Ακριβώς έτσι ειναι τα πράγματα. Ειναι πρωταθλητής το μωράκι μου !![]()
) πηδουσε πανω του..
Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
και με βραβείο οχι ψέμματαΕεεεετσι Ελενάκι μου. Ακριβώς έτσι ειναι τα πράγματα. Ειναι πρωταθλητής το μωράκι μου !![]()

Ευτυχία πηγατε επίσκεψη στην Αναστασία; Αλήθεια δεν μένεις πια Αθήνα; Μετακόμισες;Χτες είδα μια μικρή πατσαβουρο-οπτασία...Σιλκουνινινινινινινίνι μου!!!!!!!! Σε φιλώ γλυκά κουκλίτσα!!!! Είσαι τρέλα!!!!
Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος
staman2
Περιβόητο μέλος
Nαι μεγάλωσε το μωράκι μου εχει γίνει μια υπέροχη κουκλίτσα όλο τρυφερότητα... Ο Περσουλης ειναι φιλαράκος της αλλα καμμια φορά δεν την αντέχει κι ετσι προσπαθει να την αποφύγει. Κι οταν εκεινος ανεβαίνει ψηλά και δεν μπορει να τον φτάσει κάθεται το Σιλκάκι κάτω και τον εκλιπαρει να κατέβει έχει πολλή πλακαΚαλέ πως μεγάλωσε έτσι η Silka σας; Φοβερή!!!
Και το βίντεο με τον Πέρση ήταν ΟΛΑ τα λεφτά, είχε κάτσει στην γωνία ο κακομοίρης και είμαι σίγουρη ότι αν είχε φωνή θα έλεγε μανούλα με γλύφει αυτή, πάρ'την από εδώ![]()

Ναιιιιι μεγάλωσε Δωράκι οταν την δεις θα ειναι αγνώριστη.Καλε Αναστασια,αυτη εγινε κανονικο σκυλακι!Τελεια,μεγαλωσε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!
Ειδα και το βιντεακι,α ρε Περση τι τραβας απο τις θαυμαστριες...

Τον καταλαβαινω απολυτα τον κακομοιρη. Δωστου απο εμενα πολλαααααα φιλάκιααααααAσε Αναστασια μου και δεν ηταν και καλα το μωρο μου και παλι καθοταν ο κακομοιρης και ενα τρελοσκυλο(η Λουνα) πηδουσε πανω του..
![]()

Ευχαριστουμε αγαπημένη μας!!!! Σας στέλνουμε τα φιλάκια μας κι εμειςΧτες είδα μια μικρή πατσαβουρο-οπτασία...Σιλκουνινινινινινινίνι μου!!!!!!!! Σε φιλώ γλυκά κουκλίτσα!!!! Είσαι τρέλα!!!!

elvenstar
Επιφανές μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος

Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Νομιζω οτι παραμελειτε την Λουσυ.

Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος
staman2
Περιβόητο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
εεεεεεεε δεν είναι φάτσα αυτή.......

.άπαιχτη η Σίλκα

avtwvia
Διάσημο μέλος

Θα σε ζουληξω και εσενα συντομα..

Luna
Περιβόητο μέλος

staman2
Περιβόητο μέλος
Καλα΄ειναι Ευτυχία μου το ζουζουνάκι μας και σε περιμένει πάλι να την ζουλήξειςΤι κάνει το στριφογυριστρώνι μας;!!! Πάμε καλά;

Μα εχει πάει. Ειναι μετα το μπανάκι της και το grooming μου ... εεεε τς τς όχι παίζουμε μανδάμ. Κομμώσεις με δόσεις η θεία Αnastasiaμα τι ομορφη που ειναι ετσι!!!!μια κουκλα!!!σαν να εχει παει κομμωτηριο ειναι!!!![]()

Luna
Περιβόητο μέλος
Μα εχει πάει. Ειναι μετα το μπανάκι της και το grooming μου ... εεεε τς τς όχι παίζουμε μανδάμ. Κομμώσεις με δόσεις η θεία Αnastasia![]()

να ερχομαι κι εγω αν ειναι!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool