elvenstar
Επιφανές μέλος
Ατιμο Σιλκουλίνι έχεις γίνει γλύκα θα σε φάω κ σενα κ το κοτσίδι σουΓεια σας γλυκά μου ζουζουνάκια ειμαι το Σιλκάκι μπανιαρισμένο και τσαααααααααα
![]()
![]()
και εδώ φοβίζω τη μαμα μου χιχιχιχιχι

Πάντως το άλλο βιντεακι που έχεις ανεβάσει που τον καθαρίζει επιμελώς τον Περση κ έχει κ το κοτσίδι είναι καταπληκτικό να το ανεβάσεις κ αυτό

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2
Περιβόητο μέλος
Εξαιρετικά αφιερωμένες οι φωτο στην θεία Ελενα που μ΄αγαπά....
Σιλκα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος

με κ χωρίς το κοκκαλάκιΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna
Περιβόητο μέλος

κουκλα ειναι!!!

staman2
Περιβόητο μέλος
Εξαιρετικά αφιερωμένες στους φίλους μας και ειδικα στη θεια Έλενα...!

staman2
Περιβόητο μέλος
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και απο το Λουσάκι μας!

elvenstar
Επιφανές μέλος
Είσαστε όλες κούκλες ( αυτό ισχύει για ολόκληρη τη Βασιλική όχι μόνο για το πόδι της) και τσαχπίνες κ αφρατούλες

Εύχομαι κάθε χαρά υγεία κ ευτυχία για όλη την οικογένεια κ το 2010 να είναι για όλους μας η τυχερή μας χρονιά

staman2
Περιβόητο μέλος
Ευχαριστουμεεεεεε θεία Ελενα!!! Χρονια πολλα και σ΄εσάς!!!Χρόνια πολλά ομορφούλες μου Σιλκάκι κ Λουσάκι κ χρόνια πολλά κ πόδι της Βασιλικής![]()
Είσαστε όλες κούκλες ( αυτό ισχύει για ολόκληρη τη Βασιλική όχι μόνο για το πόδι της) και τσαχπίνες κ αφρατούλες![]()
Εύχομαι κάθε χαρά υγεία κ ευτυχία για όλη την οικογένεια κ το 2010 να είναι για όλους μας η τυχερή μας χρονιά![]()
Και σας αφιερώμουμε άλλη μια
elvenstar
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Voula
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2
Περιβόητο μέλος
Ευχαριστουμε ευχαριστουμε!!! Φιλάκια πολλα σε όλη σας την γατο ανθρωποοικογένεια!!!!!!!!Σίλκα μου, σήμερα είδα αυτές τις υπέροχες φωτογραφίες που φοράς αυτό το ωραίο ροζ κοκκαλάκι. Είσαι μια κούκλα !

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2
Περιβόητο μέλος
Τρελιάρα Πικατσουλίνα μας!!! Ευχαριστουμε αν και καθυστερημένα... Αλλα με αγάπη..Σιλκάκι μου και γλυκιά Λουσίντα όλη η περσοοικογένεια κ η τρελιαρα Πίκατσου σου στέλνει χρόνια πολλά κ πολλά πολλά φιλάκια
![]()

staman2
Περιβόητο μέλος
κι η φιλενάδα μου η Λούση που συνεχώς μου παίρνει απο το στόμα τα κόκκαλα τα πέτσινα και τα μπισκότα τα αληθινά μωρε,...
moukelis
Επιφανές μέλος
staman2
Περιβόητο μέλος
Δεν του καναμε τίποτα αλλα εδώ στη φωτο ειναι γλαρωμενο το Λουσίνι σου... Κοιμόταν κι ονειρευόταν 12 κιλά τροφή να την φάει κατευθείανΚαλε αυτη εγινε κανονικη σκυλιτσα!Και ναζιαρα οπως παντα βεβαιως βεβαιως.Το Λουσινι μου τι το κανετε κι ειναι στενοχωρημενο;

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος

staman2
Περιβόητο μέλος

Σ΄ευχαριστουμε παρα πολύ για τα καλά σου λόγια.

Απ το πρωί μου έχει φύγει η μαγγιά. Κάνω αλλαγή στο ενυδρείο. Ανανέωση νερου δηλ. και καθαρισμό φίλτρου και καθαρίζω το σπίτι και το μπαλκόνι.
Την Παρασκ προχθες στειρωσαμε την Ορορα και σήμερα ειναι πολύ καλύτερα. Χαλαρώνει στο δωμάτιό μας με τους φίλους της Περση και Ορφεα σήμερα. Χθες ήταν μόνη της.
Την ερχόμενη Παρασκ. εχουμε κανονίσει ραντεβού για στείρωση της Σίλκας αλλα πριν 5 λεπτά που έκανε τσισάκια στην πάνα της είδαμε 3 σταγόνες αίμα και μάλλον της ήρθε περίοδος. Ανησυχώ τώρα... Γιατι ξέρω πως στα σκυλάκια η περίοδος έρχεται κάθε 6μηνο ενώ μόλις έχουν περάσει 3 μήνες απο την προηγούμενή της περίοδο, και θα πάρω αύριο τον γιατρο. Ξέρω πως κανονικά μέσα στον κύκλο απαγορεύεται η στείρωση και ετσι θα δω τι θα μου πει...

Ελενάκι μου πες στον Μουσου οτι θα του αφιερώσει η γκρούμερ του αποκλειστικό γκρούμινγκ στα ματάκια...
Εξαιρετικά αφιερωμένες στη θεία Ράνια και στη θεία Ελενα λοιπόν οι επόμενες φωτό!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool