Silka & Lucy το μεταξένιο παρεάκι

Γεια σας γλυκά μου ζουζουνάκια ειμαι το Σιλκάκι μπανιαρισμένο και τσαααααααααα:)

DSC02908.jpg

DSC02900.jpg

και εδώ φοβίζω τη μαμα μου χιχιχιχιχι
Ατιμο Σιλκουλίνι έχεις γίνει γλύκα θα σε φάω κ σενα κ το κοτσίδι σου:lol:
Πάντως το άλλο βιντεακι που έχεις ανεβάσει που τον καθαρίζει επιμελώς τον Περση κ έχει κ το κοτσίδι είναι καταπληκτικό να το ανεβάσεις κ αυτό :up::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σήμερα σας λέω καλημέρα ομορφη και στολισμένη με το κοκκαλάκι για τα μαλλιά μου που μου έφερε όταν ήρθε η ΘΕΙΑ ΕΛΕΝΑ!!!
Εξαιρετικά αφιερωμένες οι φωτο στην θεία Ελενα που μ΄αγαπά....:D Σιλκα
PICT1752.jpg

PICT1747.jpg

PICT1750.jpg

PICT1757.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αγαπουλίνι μου γλυκό τι όμορφο που είσαι:inlove::inlove::inlove: με κ χωρίς το κοκκαλάκι

Μα τι ομορφο κοκκαλακι ειναι αυτο που σου εφερεη θεια Ελενα????????:P:P
κουκλα ειναι!!!:inlove::inlove:

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και καλες γιορτές απο την Σίλκα και τη Λούση μας!!!
Εξαιρετικά αφιερωμένες στους φίλους μας και ειδικα στη θεια Έλενα...!:up:
PICT2043.jpg

PICT2048.jpg

DSC03097.jpg

DSC03093.jpg

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και απο το Λουσάκι μας!:up:

Χρόνια πολλά ομορφούλες μου Σιλκάκι κ Λουσάκι κ χρόνια πολλά κ πόδι της Βασιλικής:lol:
Είσαστε όλες κούκλες ( αυτό ισχύει για ολόκληρη τη Βασιλική όχι μόνο για το πόδι της) και τσαχπίνες κ αφρατούλες:up::up::up:
Εύχομαι κάθε χαρά υγεία κ ευτυχία για όλη την οικογένεια κ το 2010 να είναι για όλους μας η τυχερή μας χρονιά;)

Χρόνια πολλά ομορφούλες μου Σιλκάκι κ Λουσάκι κ χρόνια πολλά κ πόδι της Βασιλικής:lol:
Είσαστε όλες κούκλες ( αυτό ισχύει για ολόκληρη τη Βασιλική όχι μόνο για το πόδι της) και τσαχπίνες κ αφρατούλες:up::up::up:
Εύχομαι κάθε χαρά υγεία κ ευτυχία για όλη την οικογένεια κ το 2010 να είναι για όλους μας η τυχερή μας χρονιά;)
Ευχαριστουμεεεεεε θεία Ελενα!!! Χρονια πολλα και σ΄εσάς!!!
Και σας αφιερώμουμε άλλη μια
attachment.php

που είναι; δεν την βλέπω;

Χρονια πολλα Σιλκακι και Λουσιντα!

Σιλκάκι μου και γλυκιά Λουσίντα όλη η περσοοικογένεια κ η τρελιαρα Πίκατσου σου στέλνει χρόνια πολλά κ πολλά πολλά φιλάκια
fairy.gif

Σίλκα μου, σήμερα είδα αυτές τις υπέροχες φωτογραφίες που φοράς αυτό το ωραίο ροζ κοκκαλάκι. Είσαι μια κούκλα !

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σίλκα μου, σήμερα είδα αυτές τις υπέροχες φωτογραφίες που φοράς αυτό το ωραίο ροζ κοκκαλάκι. Είσαι μια κούκλα !
Ευχαριστουμε ευχαριστουμε!!! Φιλάκια πολλα σε όλη σας την γατο ανθρωποοικογένεια!!!!!!!!:clapup:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σιλκάκι μου και γλυκιά Λουσίντα όλη η περσοοικογένεια κ η τρελιαρα Πίκατσου σου στέλνει χρόνια πολλά κ πολλά πολλά φιλάκια
fairy.gif
Τρελιάρα Πικατσουλίνα μας!!! Ευχαριστουμε αν και καθυστερημένα... Αλλα με αγάπη..:clapup::D

Τσα τσα!!!! Να ΄μαι κι εγώ που μεγάλωσα και έγινα μια γλυκιά μπαλίτσα στρουμπουλή!
DSC03395.jpg

DSC03406.jpg

DSC03408.jpg

κι η φιλενάδα μου η Λούση που συνεχώς μου παίρνει απο το στόμα τα κόκκαλα τα πέτσινα και τα μπισκότα τα αληθινά μωρε,...
DSC03133.jpg

Καλε αυτη εγινε κανονικη σκυλιτσα!Και ναζιαρα οπως παντα βεβαιως βεβαιως.Το Λουσινι μου τι το κανετε κι ειναι στενοχωρημενο;

Καλε αυτη εγινε κανονικη σκυλιτσα!Και ναζιαρα οπως παντα βεβαιως βεβαιως.Το Λουσινι μου τι το κανετε κι ειναι στενοχωρημενο;
Δεν του καναμε τίποτα αλλα εδώ στη φωτο ειναι γλαρωμενο το Λουσίνι σου... Κοιμόταν κι ονειρευόταν 12 κιλά τροφή να την φάει κατευθείαν:D

Αγάπες μου τώρα τις είδα τις δύο τις μπουμπούδες. Καλά εσύ ότι και να λες η Λουσίτα είναι σκυλίτσα μάλαμα. Λίγο λιχούδω βέβαια αλλά δεν πειράζει. Κούκλες και οι δύο η κάθε μία με τον τρόπο της:)

Δεν πειράζει ζουζουκα μου που η Λουσίτσα σου παίρνει το φαΐ ειναι λίγο λαιμαργούλα τα ίδια κάνει κ ο ξάδερφος Μουσου ο οποίος παρεμπιπτόντως σε περιμένει να έρθεις να του κάνεις ένα γλειφογκρουμιγκ στο μουσούδι ;)

Ρανάκι μου τι κάνεις??? :)
Σ΄ευχαριστουμε παρα πολύ για τα καλά σου λόγια.:)
Απ το πρωί μου έχει φύγει η μαγγιά. Κάνω αλλαγή στο ενυδρείο. Ανανέωση νερου δηλ. και καθαρισμό φίλτρου και καθαρίζω το σπίτι και το μπαλκόνι.
Την Παρασκ προχθες στειρωσαμε την Ορορα και σήμερα ειναι πολύ καλύτερα. Χαλαρώνει στο δωμάτιό μας με τους φίλους της Περση και Ορφεα σήμερα. Χθες ήταν μόνη της.
Την ερχόμενη Παρασκ. εχουμε κανονίσει ραντεβού για στείρωση της Σίλκας αλλα πριν 5 λεπτά που έκανε τσισάκια στην πάνα της είδαμε 3 σταγόνες αίμα και μάλλον της ήρθε περίοδος. Ανησυχώ τώρα... Γιατι ξέρω πως στα σκυλάκια η περίοδος έρχεται κάθε 6μηνο ενώ μόλις έχουν περάσει 3 μήνες απο την προηγούμενή της περίοδο, και θα πάρω αύριο τον γιατρο. Ξέρω πως κανονικά μέσα στον κύκλο απαγορεύεται η στείρωση και ετσι θα δω τι θα μου πει...:hmm:

Ελενάκι μου πες στον Μουσου οτι θα του αφιερώσει η γκρούμερ του αποκλειστικό γκρούμινγκ στα ματάκια...
Εξαιρετικά αφιερωμένες στη θεία Ράνια και στη θεία Ελενα λοιπόν οι επόμενες φωτό!!!!:clapup:
DSC03459.jpg

IMG_4340.jpg

DSC03395.jpg

DSC03408.jpg

DSC02915.jpg

DSC02375.jpg

DSC02255.jpg

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back