Silka & Lucy το μεταξένιο παρεάκι

Σε ευχαριστω παρα πολυ!!!!!:):):clapup:
Στο τελος του μηνα θα παμε στο χωριο μου και θα γυρισουμε Σεπτεμβριο...Οποτε μεχρι τοτε ειναι ενταξει και μπορω να ψαχνω
Μια μονοκατοικια με 360 ευρω ψανχουμε...Ξερω ζηταμε πολλα...:(:/:
Δεν θελω να σας βαζω σε κοπο...

Για westy λεμε ειναι μικρα και πολυ εξυπνα σκυλια ειναι οι 2 αδυναμιες!!!

Μπραβο για τ σκυλιτσα σου!!!Πολυ χαιρομαι:clapup::clapup:
Ειναι μια τρελοκοτσιδου ολο κεφι!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπραβο Σιλκονι,οταν ερθουμε να εχεις και ορεξη για φωτογραφηση!
Θα έχω θεια Δωρα θα έχω!!! Και ειμαι και ντίβα ξέρεις τελευταίως!!!!:D
Σε ευχαριστω παρα πολυ!!!!!:):):clapup:
Στο τελος του μηνα θα παμε στο χωριο μου και θα γυρισουμε Σεπτεμβριο...Οποτε μεχρι τοτε ειναι ενταξει και μπορω να ψαχνω
Μια μονοκατοικια με 360 ευρω ψανχουμε...Ξερω ζηταμε πολλα...:(:/:
Δεν θελω να σας βαζω σε κοπο...

Για westy λεμε ειναι μικρα και πολυ εξυπνα σκυλια ειναι οι 2 αδυναμιες!!!

Μπραβο για τ σκυλιτσα σου!!!Πολυ χαιρομαι:clapup::clapup:
Ειναι μια τρελοκοτσιδου ολο κεφι!!!
Ωραία!!!! Με το καλό να πάτε διακοπές στο χωριό και θα κοιτάζω κι εγώ όπου μπορω. :)Αν και μου φαίνεται δύσκολο για μονοκατοικία με 360? αλλα θα κοιτάζω και θα έχω το νου μου... (σε ποιο ομορφο μέρος θα πας ??? Η Ελλάδα ειναι ΥΠΕΡΟΧΗ ολόκληρη... και το έχουμε ανάγκη να φεύγουμε απο την πολη...):clapup::clapup:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σ΄ευχαριστουμε καλό μου. :)Ναι περνάμε όμορφα όλοι μαζί ... Μόνον που εγώ ξανάρχισα τα ξενύχτια όπως όταν είχα μωρά τα παιδιά μου καθώς και την μπουγάδα, γιατι δεν ειναι ευκολο να έχεις απο την αρχή πάλι ένα κουτάβι. Η εκπαίδευσή του θέλει πολύ υπομονή και επιμονή και κούραση.... Αλλα χαλάλι της. Ειναι πολύ τσαμπερδόνα!:):lol:
Πολυ παλιο μνμ :redface:
εχω αγχοθει τι θα κανουμε για να μην κανει τσισα και κακα μεσα στο σπιτι?
μας ειπαν οτι κανει σε εφημεριδα τωρα στο μπαλκονι

Θα έχω θεια Δωρα θα έχω!!! Και ειμαι και ντίβα ξέρεις τελευταίως!!!!:D

Ωραία!!!! Με το καλό να πάτε διακοπές στο χωριό και θα κοιτάζω κι εγώ όπου μπορω. :)Αν και μου φαίνεται δύσκολο για μονοκατοικία με 360? αλλα θα κοιτάζω και θα έχω το νου μου... (σε ποιο ομορφο μέρος θα πας ??? Η Ελλάδα ειναι ΥΠΕΡΟΧΗ ολόκληρη... και το έχουμε ανάγκη να φεύγουμε απο την πολη...):clapup::clapup:

Τωρα το ειδα το μνμ:redface:
Μεσολογγι Κεφαλονια και μπορει και Σπετσες
η κοπελα μου εχει σπιτι στο Μεσολογγι και στξ Κεφαλλονια στο Φισκαρδο

Nαι ναι πάντα έτσι είναι. Πρώτα βουρτσίζουμε και χτενιζουμε πολύ καλά να φύγουν όλες οι νεκρες τρίχες και οι τυχόν κόμποι, και μετα΄τα κάνουμε μπανάκι. Και μετά το μπάνιο πάλι χτένισμα κατα΄τη διάρκεια του στεγνώματος και μετά ένα ολοκληρωτικό χτένισμα στο τέλος και... άρωμα!:)

Παει θα το μαδουσα το κακομοιρο ιδεα δεν ειχα!!!
καθε ποτε το κουρεβετε?

Πολυ παλιο μνμ :redface:
εχω αγχοθει τι θα κανουμε για να μην κανει τσισα και κακα μεσα στο σπιτι?
μας ειπαν οτι κανει σε εφημεριδα τωρα στο μπαλκονι
Αυτο θέλει πολύ υπομονή και επιμονή. Αν εχει συνηθίσει σε εφημερίδες τοτε θα ειναι νομίζω κάπως πιο απλό. Η γνώμη μου ειναι πως οι εφημερίδες δεν βολεύουν (τουλάχιστον εμένα) γιατι αμέσως μουσκεύουν και περνούν τα ούρα απο κάτω και βρωμοκοπάει διαρκώς το πάτωμα. Εγω προτιμώ ένα στρώμα εφημερίδων για ασφάλεια και επάνω την πάνα. Σε αυτην την περίπτωση λοιπόν, θα βάλετε πάνες στο σπίτι σε διάφορα μέρη. Το μυστικό ειναι το κουτάβι να μην ειναι ελεύθερο σ΄ολόκληρο το σπίτι. ΑΥτο το εξιτάρει και το κάνει να μπερδεύεται...Να την έχετε περιορισμένη και όταν φεύγετε και όταν έρχεστε σπίτι πάντα κοντά σας για να την ελέγχετε. Τώρα με τις πάνες θα βάλετε πάνες σε όποια μέρη στο σπίτι μέσα κινείται το ζώο. Θα την πάτε εκει να της δείξετε τις πανες και θα την επιβραβεύεται κάθε φορά που θα κάνει την ανάγκη της επάνω στην πάνα. Αν θέλετε να την εχετε την πάνα εκτος σπιτιου στο μπαλκόνι, οκ. Τότε θα πρέπει να την πηγαίνετε διαρκώς εκει και ιδιως μετά τον ύπνο της. Εγω δεν μπορουσα να την έχω στο μπαλκόνι γιατι φοβόμουν μην μου φύγουν τα γατιά Και στο άλλο μέρος το περιφραγμένο του μπαλκονιου που έχω τις τουαλέτες των γατων δεν ήθελα να έχω και την πάνα της γιατι τα σκυλάκια έχουν μια αδυναμία στα κακα των γάτων και θα τα έτρωγε μια χαρά οποτε θα έβγαινε για την ανάγκη της. Οπότε της έμαθα την πάνα μέσα στο σπίτι.
Αν οι πάνες ειναι μέσα στο σπίτι τοτε σιγά σιγά όταν θα της κόβετε μια πάνα και θα την αφαιρείτε και θα συνηθίσει να τα κάνει τελικά σε ένα μέρος. Εμένα η Σίλκα ενώ βγαίνει καθημερινά 2 έως και 3 φορές βολτα και τα κάνει έξω, θέλει ακομα και την πάνα κ κάνει και μερικές φορές σ΄αυτήν γιατι το έχει ανάγκη.:)
Γιώργο μου απ΄ό,τι ειδα πήρατε σιχ τζου!!!! Στο ειπα και στο θεμα του Σεβαχουλη ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!
Τωρα το ειδα το μνμ:redface:
Μεσολογγι Κεφαλονια και μπορει και Σπετσες
η κοπελα μου εχει σπιτι στο Μεσολογγι και στξ Κεφαλλονια στο Φισκαρδο
Ωωωωω καλές διακοπές. ΕΙναι και τα δυο ΥΠΕΡΟΧΑ μέρη.!:D

Παει θα το μαδουσα το κακομοιρο ιδεα δεν ειχα!!!
καθε ποτε το κουρεβετε?
Δεν θυμάμαι το μήνυμα αυτο αν το ειχα γράψει για την Σίλκα το σκυλάκι μας. Αν ναι, δεν την έχω ως τωρα κουρέψει ποτε. Ειναι άλλωστε μόνον 14 μηνων. Εχω πάρει όμως κουρευτική μηχανή και ολα τα αξεσουάρ για γκρούμινγκ και την κάνω μόνη μου μπάνιο καθώς και την κουρεύω λίιιιγο στις άκρες να μην σέρνεται το μαλλί της έως κάτω γιατι δεν μ΄αρέσει. Αλλωστε μόνον στα εκθεσιακά ειναι απαραίτητο να αφήνουμε το μαλλί τοσο μακρύ. Οσο για φέτος το καλοκαίρι δεν ξέρω ίσως (λέω ίσως ) την πάω σε κάποιον γκρούμερ να την ψιλο κουρέψει (σαν μακρύ μαλλί κουβαβιου) γιατι θα την πάρω στις διακοπές μαζί μου και επειδή θα πάω σε νησί που έχει πολύ αέρα δεν θέλω να μπερδεύονται τα μαλλιά της πολύ. Αλλα αυτο ειναι μόνον μια σκέψη. Εσείς ακόμη δεν χρειάζεται να το σκέφτεστε νομίζω γιατι το μαλλί της δεν θα εχει λογικά μακρύνει πάρα πολύ...
Να ξέρεις πως θέλει καθημερινό ή έστω κάθε δυο μέρες απαραιτήτως βούρτσισμα και συντήρηση ανάμεσα στα μπάνια (τα οποία ειναι κάθε 20 μερες το αργότερο γιατι βρωμίζει πολύ εύκολα καθότι μακρύτριχη) με ειδικά σπρέι και αφρούς. Γιατι αλλιώς το μαλλί της μπερδεύεται. Το πρόσωπο γύρω απ΄τα μάτια πάλι ειναι πολύ ευαίσθητο και πρέπει ΠΑΝΤΑ να ειναι καθαρό και να της κουρεύει κάποιος τα τουφάκια με τις τρίχες κοντά στα ματακια της (αυτο ομολογώ πως το συχαίνομαι γιατι η Σίλκα έχει πολύ υποφέρει με τα ματια της και το φοβαμαι κάθε φορά που της το κάνω) Αυτο δηλ. με χαρά θα το έκανα σε έναν ειδικό. Ψάχνω να βρω κάποιον που να με αφήσει ικανοποιημένη και αν μ΄αρέσει και ενδιαφέρεσαι θα σου πω κι εσένα.

Τελευταία επεξεργασία:
Kαλησπερα ειχα τοσο καιρο να μπω γτ ημουν διακοπες σας ευχαριστω πολυ για τισ συμβουλες σας
η λουνα ειναι υπεροχο σκυλακι μερικες φορες νομιζς οτι εχει παθει κατι γτ ουτε που ακουγετε!!!
την χτενιζα καθε μερα αλλα δυστηχως στ χωριο γεμισε κομπους κ τ τριτη την παμε για κουρεμα οχι γουλι!σαν κουταβακι
αναγκαζομουν να την κανω πολυ συχνα μπανιο γτ βρωμαει πολυ ομως!!!απο τ στιγμη που τ πηραμε ακομα κ μπανιο που την εκανα μυριζε
εχουμε απελπιστει ειναι φορερο σκυλι ειναι κριμα!!!μερικες φορες δεν μπορουμε να την πλησιασουμε αν κ τ γκρουμινγ δεν κανει τπτ θα απελπιστω
σας ευχαριστω πολυ που ψαξατε για τ σπιτι αλλα τα βρηκαμε με τ σπιτονοικοκυρα κ δεν υπαρχει κανενα προβλημα

Kαλησπερα ειχα τοσο καιρο να μπω γτ ημουν διακοπες σας ευχαριστω πολυ για τισ συμβουλες σας
η λουνα ειναι υπεροχο σκυλακι μερικες φορες νομιζς οτι εχει παθει κατι γτ ουτε που ακουγετε!!!
την χτενιζα καθε μερα αλλα δυστηχως στ χωριο γεμισε κομπους κ τ τριτη την παμε για κουρεμα οχι γουλι!σαν κουταβακι
αναγκαζομουν να την κανω πολυ συχνα μπανιο γτ βρωμαει πολυ ομως!!!απο τ στιγμη που τ πηραμε ακομα κ μπανιο που την εκανα μυριζε
εχουμε απελπιστει ειναι φορερο σκυλι ειναι κριμα!!!μερικες φορες δεν μπορουμε να την πλησιασουμε αν κ τ γκρουμινγ δεν κανει τπτ θα απελπιστω
σας ευχαριστω πολυ που ψαξατε για τ σπιτι αλλα τα βρηκαμε με τ σπιτονοικοκυρα κ δεν υπαρχει κανενα προβλημα
Καλώς ήρθατε και χάρηκα που τα βρήκατε με την σπιτονοικοκυρά σας!!!!
Οσο για την μικρή σιχ τζου το ξέρω οτι ειναι μεγάλο πρόβλημα το ότι βρωμάει το χρυσό μου. Εννοεις στο προσωπάκι της??? Καλή ιδέα να την κουρέψεις σαν κουταβάκι. Κι εγώ την πήρα στις διακοπές μαζί μας στην Τήνο που πήγαμε αλλα δεν την πήγα ποτέ σε θάλασσα και σε χορτάρια και χώμα. Κάναμε βολτες σε πλακόστρωτα και στα χωριά και καθημερινό βούρτσισμα δυο φορές λόγω του αέρα που της ανακάτευε τα μαλλιά της. Και ειχα πάρει και δάκρυα σε κολλύριο και της έριχνα καθημερινά για να μην ξεραίνονται τα ματάκια της και της έπλενα τοπικά το μουτράκι και το λαιμουδάκι κάθε 2 -3 μέρες με ειδικό σαμπουάν ελαφρύ που μου ειχε πει ο δερματολόγος κτηνίατρος και έτσι δεν βρωμουσε. Ευχομαι να βρείτε την άκρη με το γκρούμινγκ της μικρής σας !:)

Τελικα την κουρεψαμε και αφησαμε ουριτσα κ προσωπο και τησ λεμε συνεχεια οτι ειναι ομορφη γτ εκανε παραπονα(δεν ειναι χαζη) αλλα ειχε κομπους μαλλον την πηραμε ετσι και τ μουτρακι τησ μυριζει και ολη αλλα τωρα μυριζει αρκετα πιο λιγο!εμεις δεν την καναμε καλα απο εκει που δεν περπαταγε χοροπηδαγε και στη θαλασσα εμπαινε μονη της!

Φιλεναδακι Χρονια πολλα και ευτυχισμένα
με λιγότερο πόνο αδικια και δυστυχία για όλους μας
season-of-love800.jpg

Eιναι κουκλακια! Να σου ζησουν και χρονια πολλα!!!

Φιλεναδακι Χρονια πολλα και ευτυχισμένα
με λιγότερο πόνο αδικια και δυστυχία για όλους μας
season-of-love800.jpg
Σ΄ευχαριστώ πολύ αγαπούλα μου!!! Χρονια πολλα και σε εσάς και πολλα φιλάκια!!!:)
(Δεν βλέπω τίποτα δυστυχώς στο μήνυμα που μου έστειλες???):(

Eιναι κουκλακια! Να σου ζησουν και χρονια πολλα!!!
Χρόνια πολλα και σ΄εσένα!!! Χαρούμενες γιορτές!:clapup:

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Ειναι πολυ ομορφα ολα τους!!!!Να σου ζησουν:hehe::hehe::hehe:!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σ΄ευχαριστώ πολύ.!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back