Simon's Cat και άλλα κινούμενα σχέδια με γάτες

Απάντηση: Simon's Cat

αυτό με το youtube το ξέρω (τότε δεν το ήξερα) για το v= δεν ήξερα, απλώς άλλες φορές το βάζω όλο το λινκ και το βγάζει σε μορφή εικόνας.

τέλος πάντων, δεν έχουν πλάκα;:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Videos για να γελάσουμε με την ψυχή μας...

Είναι τόσο απλοϊκό κ παράλληλα χαζό που καταντάει χαριτωμένο!

Προσοχή! Μπορεί να προκαλέσει εθισμό! :hehe::hehe:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
΄

αφιερωμένο σε όλα τα γατάκια ......(διαολάκιααα) :whistle::whistle::whistle::whistle::whistle:

Έχω ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ μ' αυτό!!!!:hehe::hehe: :clapup::clapup::clapup::clapup:

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

:hehe:

Πιο αληθινό δεν θα μπορούσε να είναι αυτό το βιντεάκι!

Ευχαριστωωωωώ! Τώρα κολλησα κι εγω!:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τσεκάρετε!!! 100 ώρες Nyan Cat!!! (Μονο μη το δείτε ολο θα πάθετε τίποτα :P)
Kαι παρόλο το κόλλημα μου, μετά από ένα τέταρτο και το αυθεντικό μου φαίνονταν βασανιστήριο!!
Μια συμβουλή: όταν αρχίσει να βουίζει το κεφάλι σας ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ!!!!!!!!!!!!!!

A, ναι! Και κάτι άλλο! Να ξέρετε, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ στο τέρμα!!!!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τσεκάρετε!!! 100 ώρες Nyan Cat!!! (Μονο μη το δείτε ολο θα πάθετε τίποτα :P)
Kαι παρόλο το κόλλημα μου, μετά από ένα τέταρτο και το αυθεντικό μου φαίνονταν βασανιστήριο!!
Μια συμβουλή: όταν αρχίσει να βουίζει το κεφάλι σας ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ!!!!!!!!!!!!!!

A, ναι! Και κάτι άλλο! Να ξέρετε, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ στο τέρμα!!!!!!!!!!

Με αυτήν τη διάρκεια ειδικά, η συνδρομή του ψυχιάτρου κρίνεται απαραίτητη!!!:P:P

Με αυτήν τη διάρκεια ειδικά, η συνδρομή του ψυχιάτρου κρίνεται απαραίτητη!!!:P:P

Ε, μα... Τι λέμε τώρα άμα το δει ολο κανείς ( άμα βρει και χρόνο :P ) θα γίνει έτσι :hypno: ή/και :crazy:
Εγώ το βάλει στόχο να το φτάσω στο μισάωρο :hehe: :hehe:
Να δούμε τι θα πάθω :lol:

Βρήκα και τους στίχους!
nyan nyan nya nyan nyan nyan nyan nyan nyan nyan nyan nyan nyan
ny ny ny ny nyan nyan nyan nyan nyan ny ny ny ny ny nyan nyan nyan
ny ny ny ny nyan nyan nyan nyan nyan ny ny ny ny ny nyan nyan nyan ...

...κ.ο.κ. :P

Ε, μα... Τι λέμε τώρα άμα το δει ολο κανείς ( άμα βρει και χρόνο :P ) θα γίνει έτσι :hypno: ή/και :crazy:
Εγώ το βάλει στόχο να το φτάσω στο μισάωρο :hehe: :hehe:
Να δούμε τι θα πάθω :lol:

Βρήκα και τους στίχους!
ny ny ny ny nyan nyan nyan nyan nyan ny ny ny ny ny nyan nyan nyan ...

...κ.ο.κ. :P

Αν το δει κανείς ολόκληρο.. μετά δε θα μιλάει..θα νιαουρίζει! :P nyan nyan nyan nyan nyan nyan!!!!

Σ'ευχαριστώ, χαίρομαι πολύ που το πρόσεξες. Ας το βάλω και εδώ... Ήταν μία καμπάνια που δεν "πέρασε" να μεταδοθεί από τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα, αλλά κυκλοφόρησε πολύ στο ίντερνετ. :)

Η γάτα του Simon επέστρεψε :hehe:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Βίντεο με γάτες και άλλα ζωάκια

Πόσο τέλεια είναι αυτά τα βιντεάκια, μου τα έδειχνε το πρωί μια συνάδελφος! Πεθάναμε!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:D:D:D

Πωωώ πωωωωωώ ! Ο Simon έχει δικό του θέμα στο mycat ! Δε το 'ξερα :P

Απάντηση: Βίντεο με γάτες και άλλα ζωάκια

https://www.youtube.com/watch?v=I1qHVVbYG8Y
Μας πήρανε χαμπάρι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Δυο ακόμα βιντεάκια με το λατρεμένο γατί του Simson, έτσι.. για να αρχίσει καλά η μέρα! :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back