billdanos
Νεοφερμένο μέλος
Ο billdanos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα.
31-10-08
14:36
Ιδού ο Skippy, miniature Schnauzer 15 μηνών πλέον! Άψογος σε όλα εκτός από ένα πράγμα: τρέμει τις γάτες... 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα.
31-10-08
14:47
κούκλος είναι. 
σοφό το σκυλάκι να φοβάται σε αυτό το μέγεθος

σοφό το σκυλάκι να φοβάται σε αυτό το μέγεθος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα.
31-10-08
14:54
Φοβερή φάτσα!! 
Ειδικά η φωτογραφία με το λούτρινο κόκκαλο είναι πολύ καλή!!

Ειδικά η φωτογραφία με το λούτρινο κόκκαλο είναι πολύ καλή!!
moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
31-10-08
15:00
Η φωτογραφία με το κόκκαλο είναι άψογη!Τι τελειος σκυλακος...Απο εκτροφειο τον πηρατε;
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα.
31-10-08
15:14
Nα τον χαίρεσαι!
Μου αρέσει η στάση που ξαπλώνει με τα ποδαράκια τεντωμένα πίσω!
Το πρόσωπο των σκυλιών αυτών μου βγάζει σοφία... είναι το μουσάκι και τα φρυδάκια τους που τους δίνουν το ύφος επιστήμονα ή καθηγητή!
Μου αρέσει η στάση που ξαπλώνει με τα ποδαράκια τεντωμένα πίσω!

Το πρόσωπο των σκυλιών αυτών μου βγάζει σοφία... είναι το μουσάκι και τα φρυδάκια τους που τους δίνουν το ύφος επιστήμονα ή καθηγητή!

myrtos
Δραστήριο μέλος
Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα.
01-11-08
09:14
Εμ ξέρει αυτός τι ύπουλα πλάσματα είναι οι γάτες
.Σου λέει να τις δεχτώ και να μου κατσικωθει καμια και να μου πάρει το κόκκαλο…πριτς
Κουκλί ο σκυλουκος σου.
.Σου λέει να τις δεχτώ και να μου κατσικωθει καμια και να μου πάρει το κόκκαλο…πριτς
Κουκλί ο σκυλουκος σου.

billdanos
Νεοφερμένο μέλος
Ο billdanos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα.
01-11-08
09:18
Η φωτογραφία με το κόκκαλο είναι άψογη!Τι τελειος σκυλακος...Απο εκτροφειο τον πηρατε;
Από εκτροφέα στο εξωτερικό σε συνεργασία με γνωστούς μας ιδιοκτήτες pet shop που είχαν έναν ίδιο! Προφανώς και το pet shop δεν έχει ζωάκια στο κατάστημα παρά μόνο κάτι πουλιά.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum