Skippy the dog! (Miniature schnauzer)

billdanos

Νεοφερμένο μέλος

Ο billdanos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα.
Ιδού ο Skippy, miniature Schnauzer 15 μηνών πλέον! Άψογος σε όλα εκτός από ένα πράγμα: τρέμει τις γάτες... :hmm:

897509344_212f874711.jpg

2875511258_708d0e98df.jpg

2819123822_05468c7203.jpg

1277628618_8cc09966d0.jpg

n658978220_374938_8462.jpg

n658978220_374941_9380.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κούκλος είναι. :)
σοφό το σκυλάκι να φοβάται σε αυτό το μέγεθος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Φοβερή φάτσα!! :D
Ειδικά η φωτογραφία με το λούτρινο κόκκαλο είναι πολύ καλή!!

Η φωτογραφία με το κόκκαλο είναι άψογη!Τι τελειος σκυλακος...Απο εκτροφειο τον πηρατε;

Nα τον χαίρεσαι!
Μου αρέσει η στάση που ξαπλώνει με τα ποδαράκια τεντωμένα πίσω! :up:
Το πρόσωπο των σκυλιών αυτών μου βγάζει σοφία... είναι το μουσάκι και τα φρυδάκια τους που τους δίνουν το ύφος επιστήμονα ή καθηγητή! :)

Εμ ξέρει αυτός τι ύπουλα πλάσματα είναι οι γάτες :hmm:.Σου λέει να τις δεχτώ και να μου κατσικωθει καμια και να μου πάρει το κόκκαλο…πριτς:P
Κουκλί ο σκυλουκος σου.:up:

Η φωτογραφία με το κόκκαλο είναι άψογη!Τι τελειος σκυλακος...Απο εκτροφειο τον πηρατε;

Από εκτροφέα στο εξωτερικό σε συνεργασία με γνωστούς μας ιδιοκτήτες pet shop που είχαν έναν ίδιο! Προφανώς και το pet shop δεν έχει ζωάκια στο κατάστημα παρά μόνο κάτι πουλιά.

:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back