Snowshoe

Μπορεις να του δωσεις καποιες ομοιοπαθητικες σταγονες ωστε να μην περασει μεγαλο στρες με το ταξιδι,αλλα δεν ειναι αναγκαια η ναρκωση.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ειμαι ενα κοριτσι 12 χρονων και πορομενη με τα ελουροηδοι αν και οχι οσο ενιμερωμενη προς το παρων.Εγραφικα σε αυτο το site για να μαθω και αλλα.Βρισκω το αρθο σου πολυ ωραιο και σε ευχαριστω που με βοηθεισες να εστο και λιγο στο να πετιχω το θελιμα μου:clapup:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παιδιά τον τελευταίο καιρό βλέπω μια τέτοια γάτα στη γειτονιά μου... τρωει οτι αφησουν οι δικές μου που έχω στην αυλή αλλά φοβάται και αν με αντιληφθεί φεύγει... στην αρχή σκέφτηκα ότι είναι ημίαιμη σιάμ, αλλά επειδή έχει αυτό το ανάποδο ν στο πρόσωπο αλλά και τα λευκά πατουσάκια, σκέφτηκα μηπως είναι ραγκντολ η βιρμανιας αλλά και πάλι είναι κοντότριχη! όπως διαβάζω πληροφορίες στο άρθρο, μου φαίνεται πολύ δύσκολο να βρεθεί όμως αυτή η ράτσα!! παίζει να είναι ημίαιμη σιάμ? πάντως έχει σκούρα καφέ αυτιά, ουρά και πρόσωπο, είναι κρεμ με μπεζ τμηματα στο σώμα, και έχει το ανάποδο ν στο πρόσωπο. τα ποδαράκια είναι τα τρία κρεμ και το ένα σκούρο καφέ με κρεμ πατουσάκι... επειδή φοβάται και δεν την έχω δει από κοντά δεν έχω δει χρώμα ματιών!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back