SOS!!! Αιματουρία

Nassia

Νεοφερμένο μέλος

Ο Nassia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα.
Ο γατούλης μου έχει αιματουρία. Δώστε καμία συμβουλή. Τόσα χρόνια έχω γάτες πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό.

Ευχαριστώ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ποσο ειναι ο γατος σου;Στειρωμενος;Πρεπει να τον δει αμεσα γιατρος κατα τη γνωμη μου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι ακριβώς 1 έτους (31/03) γεννήθηκε. Δεν τον έχω στειρώσει. Αλλά τώρα που θα βρω γιατρό καλό. 'Εχω 5 γάτες αλλά αυτός είναι η αδυναμία μου. Ευτυχώς τρώει (όχι τόσο πολύ όσο συνήθως) και τώρα κοιμάται.

Ποσες μερες εχει το προβλημα;Μπορεις να βρεις μια λιστα με δοκιμασμενους κτηνιατρους εδω.Γιατι δεν επικοινωνεις με τον κτηνιατρο σας;

Σήμερα το παρουσίασε πριν μερικές ώρες. Ο γιατρός του λείπει στη Κάρπαθο, του μίλησα και είπε ότι πιθανόν να είναι ουρολοίμωξη και ότι αντέχει μέχρι το πρωί δεν πρόκειται να πάθει τίποτα. Το θέμα είναι ότι αύριο πρέπει να παει σε γιατρό οπωσδήποτε. Προς το παρόν του έδωσα ένα ronaxan 20mg γιατί απ'ότι διάβασα βοηθάει και το ουροποιητικό. Ελπίζω να πάνε όλα καλα...

Μην του δινεις τιποτα χωρις να ρωτησεις το γιατρο.Και βρες καποιον να τον πας αυριο πρωι πρωι.Περαστικα.

Σ'ευχαριστώ για όλα πάντος.

Δεν κανει τιποτα,πες μας αυριο πως τα παει!:)

Να κάνω μια τελευταία ερώτηση εάν γνωρίζεις και εάν θέλεις να απαντήσεις. To vetcity, η κλινική του Petcity στη Γλυφάδα, είναι καλο???

Καλημερα,δεν γνωριζω τη συγκεκριμενη κλινικη,μια και δε μενω Αθηνα...Πως ειναι σημερα ο γατουλης;Πηγατε στο γιατρο;

Καλημέρα,

Μόλις γύρισα από το γιατρό, μάλλον την κλινική. Έχει ουρολοίμωξη. Ευτυχώς η ακτινογραφία δεν δείχνει να έχει μεγάλη πετρα που σημαίνει αποφεύγουμε την εγχείρηση. Έχει όμως μεγάλη κύστη. Τον κράτησαν μέσα. Θα του βάλουν καθετήρα και θα του δώσουν αντιβίωση και αν τα ούρα του βελτιωθούν ίσως αποφύγουμε τον ορό. Καλώς εχόντων των πραγμάτων θα βγούμε τη Δευτέρα.

Ισως θα ηταν καλυτερα να τον ταϊζεις τροφη ειδικη για ευαισθησιες στο ουροποιητικο απο εδω και περα...Περαστικα του.

Σ'ευχαριστώ:)

Πως τα παει ο γατουλης;

Μια χαρά, είναι ακόμη στη κλινική αλλά τα ούρα του έχουν σχεδόν καθαρίσει. Του έβγαλαν τον ορό, τρώει, πίνει κανονικά και όποτε τον επισκέπτομαι είναι μέσα στα χάδια και τις αγαπες. Σήμερα περιμένουμε και τις εξετάσεις ούρων και αίματος για να δούμε πότε θα βγεί.

Με το καλο να τον εχετε κοντα σας!

Ο γατούλης γύρισε σπίτι! Πήγα σήμερα να δω τι κάνει και μου είπαν να τον πάρω. Οι εξετάσεις του βγήκαν πολύ καλές μόνο κάτι ιζίματα και ξεκινήσαμε διατροφή. Το θέμα είναι οτί ήρθε στο σπίτι και είναι σαν άλλο γατί. Ηταν ο αγαθός μου γίγαντας (1 χρονού, 5,5 κιλά) τώρα ξαφνικά είναι νευρικός, ψιλοκαυγάδισε με τον αδελφό του, φωνάζει συνέχεια, δεν μπορώ να τον κρατήσω μέσα θέλει να βγεί έχω και κάνει την ανάγκη του όπου βρει. Αισθάνομαι ότι έχασα το γάτο μου...:( Θα γίνουν άραγε όλα όπως παλιά?

Είναι λογικό να μην τον γνωρίζει ο άλλος, μυρίζει διαφορετικά... σε 1-2 μέρες θα φτιάξει αυτό. Τώρα με το κατούρημα, είναι στειρωμένος?
Μήπως ζητάει την προσοχή σας?

Περαστικά στον γατούλη σου.:D Προφανώς είναι ακόμη αγχομένος από την περιπέτεια του, δεν είναι και λίγο αυτό που πέρασε σε εντελώς ξένο για αυτόν περιβάλλον.:hmm:Λογικά σε δυό-τρείς μέρες όλα θα είναι όπως πρίν.:)Δείξε του λίγο περισσότερη προσοχή τις πρώτες μέρες, γιατί σίγουρα του έλιψε η αγάπη σου.;):D
Περιμένουμε τα νέα του.;):D:D

Τον γατούλη πήγαινα κάθε μέρα και τον έβλεπα και κάναμε τα χαδάκια μας, αλλά μάλλον του στοίχισε το κλουβί. Στειρωμένος δεν είναι, ρώτησα τον γιατρό και μου είπε ότι αν το κάνω θα είναι χειρότερα γιατί θα έχει μεγαλύτερη ευαισθησία έτσι. Με τον αδελφό του τα βρήκαν σχεδόν αμέσως αλλά όλο το βράδυ νιαούριζε ξεσήκωσε τη γειτονιά. Σήμερα το πρωί κάναμε τις αγάπες μας πήραμε και τα φαρμακά μας, φάγαμε την ειδική τροφή μας και τελικά τον άφησα να βγεί. Ισως και να μην έκανα καλά αλλά, εκτός του ότι έκλαιγε γοερά πλέον, τον λυπήθηκα τόσες μέρες φυλακισμένο στο κλουβάκι της κλινικής. Το έδειχνε ότι είχε ανάγκη από λίγη ελευθερία. Εξάλλου είναι η μαμά μου εκεί και επιβλέπει (όσο μπορεί). Ελπίζω να μην υποτροπιάσει...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back