ΕΙΡΗΝΗ11729
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Αν είσαι μπροστά παρακολούθα την πού θα το πάει και φτιάξε φωλιά εκεί.
αλλιώς πές να το ξαναβάλουν μέσα... και θα το ξανακάνει σίγουρα και τότε αν είσαι μπροστά βλέπεις εσύ που θέλει να τα πάει.
Αν τα πάς στον γιατρό εξαιτίας της βόλτας, νομίζω δεν χρειάζεται... είναι φυσιολογική συμπεριφορά.. και ένα έξτρα στρες, αυτήν την στιγμή δεν νομίζω ότι είναι ότι καλύτερο...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny
Περιβόητο μέλος
Μήπως έχετε κάποιο άλλο ζωάκι στο σπίτι και ήρθε σε επαφή με το γατάκι και της ξενίζει η μυρωδιά;
Μήπως είναι άρρωστο και το απομακρύνει για να προστατέψει τα υπόλοιπα;Πραγματικά αλλόκοτη συμπεριφορά...

Να σας ζήσουν τα γατουλάκια.

ΕΙΡΗΝΗ11729
Νεοφερμένο μέλος
Τα πάει βόλτα... προφανώς δεν αισθάνεται ασφάλεια εκεί που είναι τωρα.
Αν είσαι μπροστά παρακολούθα την πού θα το πάει και φτιάξε φωλιά εκεί.
αλλιώς πές να το ξαναβάλουν μέσα... και θα το ξανακάνει σίγουρα και τότε αν είσαι μπροστά βλέπεις εσύ που θέλει να τα πάει.
Πολύ φοβάμαι οτι δεν το κάνει γι αυτό.. Είναι συγκεκριμένο το γατάκι πο έβγαλε.. Το πιο μικρο! Και τώρα που περασε η αδερφή μου απο το σπίτι να τα δει πάλι έξω το είχε! Το έπιασε κ το ξαναέβαλε στο καλάθι!Είμαι πολύ αγχωμένη αυτή τη στιγμή.. Έτσι και με το άλλο λέγαμε και τελικά το χάσαμε γιατί ήταν συνέχεια έξω και δεν έτρωγε!! Γίνεται απο τόσο μικρό να το ταϊζω εγώ?? Δεν θέλω να πάθει τίποτα το μικούλι!
julia
Διακεκριμένο μέλος
Θα πρότεινα να αγοράσετε μπιμπερό για γατάκια και το ειδικό γάλα, και να το βάλετε σε μια θερμοφόρα να είναι ζεστό. Μπορεί αύριο μεθαύριο να το κάνει και με άλλα... Χρειάζεται ζέστη και φαγητό.
ΕΔΩ ενα Άρθρο για βοήθεια.
ΕΙΡΗΝΗ11729
Νεοφερμένο μέλος
Μήπως το ακουμπήσατε καταλάθως πρίν πλύνετε τα χέρια σας ή το άγγιξε κάποιος άλλος με τον ίδιο τρόπο ή αυτός ο άλλος ήταν άγνωστος;Μήπως έχετε κάποιο άλλο ζωάκι στο σπίτι και ήρθε σε επαφή με το γατάκι και της ξενίζει η μυρωδιά;
Μήπως είναι άρρωστο και το απομακρύνει για να προστατέψει τα υπόλοιπα;
Πραγματικά αλλόκοτη συμπεριφορά...![]()
Να σας ζήσουν τα γατουλάκια.![]()
Τη γάτα μου τη βοήθησα εγώ να γεννησει. Τα έπιασε εγώ τα μικρά (είχα πλύνει τα χέρια μου με bedadine) τα 2 όμως! Γιατί το ένα μόλις γύρισα από τη δουλειά το είχε ήδη γεννήσει! Και είναι αυτό που βγάζει συνέχεια έξω!
alice
Πολύ δραστήριο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος
bunny
Περιβόητο μέλος
Μήπως γι' αυτό έχει διαφορετική μυρωδιά;Τη γάτα μου τη βοήθησα εγώ να γεννησει. Τα έπιασε εγώ τα μικρά (είχα πλύνει τα χέρια μου με bedadine) τα 2 όμως! Γιατί το ένα μόλις γύρισα από τη δουλειά το είχε ήδη γεννήσει! Και είναι αυτό που βγάζει συνέχεια έξω!
Ίσως να χρειάζεται να προσπαθήσετε να το καθαρίσετε όπως κάνατε με τα άλλα 2.
Αλλά επειδή δεν είμαι πολύ σίγουρη,θα μπορούσατε να το ταΐσετε μόνη σας με το γάλα που θα σας δώσει ο γιατρός.

Είπατε πως είναι μικρότερο,ε;
Ίσως την ενοχλεί μπου είναι διαφορετικό στη μυρωδιά και στο σώμα...
ΕΙΡΗΝΗ11729
Νεοφερμένο μέλος

? Απο χθες το βράδυ πάντως δεν έχει βγει καθόλου και ευτυχως!! τρωει κανονικότατα. Βέβαια μου είπε ο γιατρός να έχω το νου μου μήπως χρειαστεί να το ταϊζω συμπληρωματικά.Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!
julia
Διακεκριμένο μέλος

prince
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool