RedCat
Διάσημο μέλος
μετά το πολύ δυσάρεστο γεγονός που μου έτυχε με το αδεσποτάκι που το πάτησε αυτοκίνητο, θα ήθελα να παρακαλέσω όποιον μπορεί να διασώσουμε 2 γατάκια απο το απέναντι σπίτι οπου γέννησε μια απο τις αδεσποτες που τριγυρνανε εδω και το ανακαλύψα τώρα. Τα γατάκια θα μπορούσαν να υιοθετηθούν (στην καλύτερη περίπτωση) αλλα και να πάνε κάπου που να μην διατρέχουν κίνδυνο...σε κάποιο κήπο ίσως αλλα περιφραγμένο καθότι η δικιά μας πυλωτή είναι ανοιχτή από παντού και άρα όχι ασφαλής.
Το σπίτι το νοικιάζει μια οικογένεια αλβανών, που ενω ως τώρα νόμιζα ότι έδειχνε ανοχή στο γεγονός σήμερα είδα το κοριτσάκι της οικογενειας (ιδιαίτερα ευαίσθητο) να ρίχνει με το λάστιχο, νερό στα γατάκια για να φύγουν (λες και ήταν ποντίκια). Πήγα κάτω και της είπα να κάνει λίγο υπομονή για να τα πάρουμε και εκείνη την ώρα βγήκε ο μπαμπας-αλβανος και μου λεει: αντε ναι γιατι θα τα παρω και θα τα πετάξω στον κάδο...οπως καταλαβαίνετε είναι πολυ σημαντικο οτι γίνει να γίνει γρήγορα.
1) συγνώμη για το μακροσκελες μήνυμα
2) μη με πει κανενας ρατσιστρια γιατί θα γίνω οπου να'ναι..
3) Βοηθηστε καποιος σύντομα παρακαλώ, δεν θελω να δω παλι αυτό το θεαμα που είδα χθες...έστω ας φιλοξενηθούν κάπου σε περιορισμένο χώρο και θα κανουμε τα αδύνατα δυνατά να τα δώσουμε.. θα αναλαβουμε και τα έξοδα των εμβολιασμών τους εν ανάγκη..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
ελπιζω να βρεθει καποιος εστω και για λιγο..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catlover
Εκκολαπτόμενο μέλος
myrtos
Δραστήριο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος
Εγω ενα χτημα που εχουμε θα μπορουσα να το προτεινω αλλα ειναι εκτος Κορινθου. Παει μονο ο πατερας μου και ταιζει κι αλλα γατακια που εχω παει εκει αλλα δεν ειναι απολυτα περιφραγμενο. Μονο αν θελησουν τα ιδια θα μεινουν

RedCat
Διάσημο μέλος
Myrto, είναι περίπου 2 μηνών. Το ένα ασπρόμαυρο και το άλλο γκρι τιγρέ με άσπρο. Νομίζω ότι ήταν και ένα κοκκινο αλλα δεν το είδα χθες. Λες να μπορέσουμε να τα δώσουμε?? Παιδιά το ποσο σοκαρίστηκα με το θεαμα ένα μικρο κορίτσι να αντιμετωπίζει έτσι ζώα δεν μπορώ να σας το περιγράψω, είχα περάσει και το χθεσινό... Σήμερα θα προσπαθήσω μάλλον να τα βάλω στη γατοφόρο, αλλα καλό θα ήταν να μεταφερθούν άμεσα, δηλαδή όπου είναι να μεταφερθούν να μεταφερθούν αμέσως. Γιασμίν, εννοείται οτι το πρώτο που σκέφτηκα ήταν αυτό, αλλα γι'αυτό σας ζητάω την βοήθεια σας καθώς δεν γίνεται. και προχθές με το γατάκι το ανέβασα επάνω και το εκλεισα για λίγο στο μπάνιο, δεν μπορείς να φανταστείς τι έγινε από τα άλλα δύο...ο Τσε για ώρα μετά ήταν αγριεμένος (σε σημείο να μην πλησιάζεται και η μικρή με την τρίχα κάγκελο), αναγκαστηκα λοιπόν να τον βάλω στην πυλωτή κάτω...με τα γνωστά αποτελέσματα....
Οτι κανω θα το κάνω το απόγευμα. Catlover, σε ευχαριστώ. Στην αναγκη αν δεν βρεθεί κάτι θα τα φέρουμε εκεί, αν νομίζεις ότι δεν υπάρχει πρόβλημα...
. Χριστίνα και σένα σ'ευχαριστώ αλλα φοβαμαι οτι δεν θα μείνουν πολύ σε ένα μη προστατευμένο χώρο. Βλεπεις η μανούλα τους είχε την εξυπνάδα να τα γεννήσει σε ένα απόλυτα περιφραγμένο κήπο αλλα οι ανθρωποι εχουν διαφορετική άποψη...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος

catlover
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παλιότερα στον κήπο έκανε βόλτες κι ένα κουνελάκι που είχαν παρατήσει από ένα διπλανό σπίτι και είχαμε δωρεάν κούρεμα γκαζόν.
Ευτυχώς είναι όλοι φιλόζωοι στην πολυκατοικία και δεν θα πουν τίποτα. Η μανούλα τους που βρίσκεται? Ελπίζω να τρώνε φαγάκι.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Τι εγινε τελικά?
Τα γατάκια πιάνονται ή είναι άγρια?
aretha
Περιβόητο μέλος
xaroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Αλβανοί ήταν και οι πρώην γείτονες μου, οι οποίοι οχι μόνο δέχονταν ανενόχλητα τις επισκέψεις του γάτου μου στο μπαλκόνι τους και κάποιες φορές και μέσα στο σπίτι τους, (το σκασμένο μας έφευγε συνέχεια και πήγαινε εκεί), αλλά μου άνοιξαν και την πόρτα τους για να τον ψάξω παντού (μέχρι και κάτω από τα κρεβάτια τους) όταν νόμιζα ότι έχει χαθεί και από τον πανικό μου έψαχνα παντού.
Νοτα τι θα γίνει τελικά με τα μικρά?
RedCat
Διάσημο μέλος
εγω θα είμαι σπίτι γύρω στις 4. Το πρωι που έφυγα είδα το ένα μόνο, ίσως το άλλο βεβαια ήταν κρυμμένο. Ισμήνη, θα τα πιάσω με μια δυσκολια βεβαια, αν και ο προβληματισμος μου ειναι οι βλακες εκει. Αν μπορουσε καποιος να με βοηθήσει θα του χρωστούσα μεγάλη χάρη..Η μαμα τους είναι κατω αλλα δεν νομιζω οτι τα θηλαζει πια...Γεωργία νομίζεις οτι θα μπορουσα να τα φερω και σήμερα το βραδυ?
RedCat
Διάσημο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
catlover
Εκκολαπτόμενο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Νότα, αν θέλεις μπορώ να έρθω εγώ, αφού είμαστε κοντά. Αλλά θα αργήσω σήμερα... Κατά τις 8 προβλέπω να επιστρέφω. Αν δεν τα έχεις πιάσει μέχρι τότε, ευχαρίστως να βοηθήσω, όσο μπορώ.θα τα πιάσω με μια δυσκολια βεβαια, αν και ο προβληματισμος μου ειναι οι βλακες εκει. Αν μπορουσε καποιος να με βοηθήσει..
myrtos
Δραστήριο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
Η Γεωργία μου λεει οτι ισως ειναι καλύτερο να παμε και τη μαμα μαζί αλλα δεν ξέρω...πιστεύω ότι τα μικρα θα προσαρμοστούν εύκολα...η μαμα ομως θα χασει τελειως την περιοχή της..για πειτε καμμια γνώμη...
Αλίκη, θα σου τηλεφωνήσω αργότερα να τα πούμε
Μυρτο σ'ευχαριστω για την προσφορά αλλα αν φευγεις ΣΚ?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool