SOS - Βοήθεια με χτυπημένο γατούλη

koungkoun

Νεοφερμένο μέλος

Ο koungkoun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα.
Θελω βοηθεια με τον χτυπημενο γατο μας . Τον βρηκαμε χτηπημενο ( νομιζω απο αυτοκινητο ) και ποναει στο σωμα του απο την μεση και κατω. Τον εχω σε ενα αυτοσχεδιο φορειο και ειναι 1 μερα ξαπλα.

ευτηχωσ τρωει αλλα δεν μπορει να σηκωθει και ουρλιαζει οταν πρασπαθει. θα ηθελα πληροφοριεσ περιθαλψης. κανω οτι μπορω .

τα μπροστα ποδια και το κεφαλι τα κουναει και τρωει επισης.

ποσο καιρο κανει να επουλωδει ενα τετοιο τραυμα ? αιμοραγια δεν εχει παντως.

Ευχαριστω και περιμενω καθε καλοπροαιρετη βοηθεια -συμβουλη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κτηνίατρο επειγόντως. Μόνο αυτός θα πεί.. Έτσι κινδυνεύει, πρέπει να τον δεί.

Και κατα προτίμηση κάποιον καλό.. γιατί την έχω πατήσει και εγώ με χτυπημένο γατούλη, απο χασάπη.
ΕΔΩ μια λίστα με καλούς και δοκιμασμένους!.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:hmm:Επιδή αυτά είναι δύσκολα μέσω του ίντερνετ χρειάζεται κτηνίατρος.Αλλά αν έχετε δικό σας κτηνίατρο γιατί δεν είναι όλοι καλοί.

Καποιος δοκιμασμενος κτηνιατρος για σπασιματα ?

Εαν καποιος εχει να προτεινει καλο κτηνιατρο -δυτικα πραοστια .???

Λογικα ο γατος μας εχει σπασμενα κοκαλα απο την μεση και κατω.

εχει κανενας εμπειρια απο τετοιο χτυπημα ???

Δες την λίστα παραπάνω που σου έβαλα... έχω εμπειρία, δυστυχώς αυτό που βρήκα εγώ, όπως σου είπα, λόγο χασάπη, πήγε άδικα.

Έχω δεί άλλα να γίνονται καλά, ολοκληρωτικά ή μερικώς, αλλά έπεσαν σε καλούς γιατρούς, και κυρίως Ανθρώπους, με αγάπη για τα ζώα, και τα αδέσποτα.

χαραλαμπος χαραλαμπιδης - αχιλλεας ακριβος
5720761
6977-558945 αμεση επικοινωνια

μαρια ντεβε 5712011
6947-370484

και οι 2 στο περιστερι

περαστικα πολλα

Σας ευχαριστω πολυ !!!

ο γατουλης δοκιμαζει τισ δυναμεισ του ...αλλα ποναει οταν σηκωνεται και φωναζει . τον ταιζω με το χερι μπροστα του και τον ξεδιψαω με κουπα !!!

θα παρω την γνωμη του γιατρου...αλλα επειδη δεν τους "παω" με τιποτα θα κανω οτι σκεφτω εγω.

με χασαπη δεν μπλεκω ( $$$$$$$$)

Αν εχει καταγμα πρεπει να τον δει οπωσδηποτε γιατρος,οσο μενει χωρις γυψο και δεσιμο τοσο χειροτερα.Πρεπει να τον πατε οπωσδηποτε σε καποιο γιατρο να του βγαλει ακτινογραφιες.

Οι γιατροί της ιβάνας είναι δοκιμασμένοι. Δεν γίνεται να κάνεις ότι θες..
Ίσως θέλει τεχνική τουαλέτα, να τον αδειάσεις...αλλιώς θα πεθάνει απο τοξικό σοκ, μάλλον θέλει καλή τροφή, και ορό... ακτινογραφία..:hmm:

Με χασάπη έμπλεξα, ΠΡΙΝ βρώ τους καλούς.. :(

166

Ο γατουλης ειναι στο "φορειο" ετοιμος για τον γιατρο . θα σας πω τα νεα οταν γυρισουμε με το καλο

Άντε με το καλό. Και μπράβο φυσικά και σε σένα που δεν προσπέρασες, και τον μάζεψες.:)

Ελπίζω όλα να παν καλά!

Αυτο που χρειάζεται ειναι να δει κανεις εαν εχει παθει κατι η σπονδυλικη στηλη και να κανει νευρολογικα τεστ και να δει εν ο γατουλης μπορει να ουρησει η να αφοδευσει μονος του. Εαν δεν μπορει ειναι ζορικο εως απιθανο. ( Βλεπε Ατυχουλης) Εαν ειναι μονο ποδι σπασμένο, τα πραγματα ειναι πολύ καλύτερα. Σε περιπτωση νευρολογικης βλάβης παντως χτυπηματα κλπ χωρις αιμοραγιες χρειαζεται να τα απηγαινουμε αμεσα εαν αργησουμε λιγο πολλες φορες το ζωο χανει μια σημαντικη ευκαιρια. Εκλπιζω να τα καταφερετε εσυ κι ο γατουλης

αν το αντεχεις οικονομικα, να σου θυμισω και το νοσοκομειο ζωων στο πικερμι, ειναι πληρως εξοπλισμενο για χειρουργεια κλπ..
210-6038023
210-6038024
κυριακες και αργιες ανοιχτο

Περιμενουμε νεα,ελπιζω ολα να πανε καλα!

δεν εχουμε κανενα νεο, ακομα...αντε να δουμε:/:

ειμαι περιεργη...

ο ασθενης γατουλης γλυτωσε

Ο γατουλης περασε απο τον γιατρο της περιοχης ..εχει χτυπησει τον γλουτο του και την λεκανη σε μικροτερο βαθμο... Αλλα !!! σημερα σηκωθηκε απο το φορειο του ..πηδηξε τα καγκελα και ουρησε στο απεναντι οικοπεδο ...βεβαια κουραστηκε και ηρεθε παλι στον ρολο του ασθενη !!! ξαπλωνει τωρα και εχει καταλαβει οτι πρεπει να μενει ακινητος!!! Βεβαια να σας πω οτι ο γατουλης γενικα στην ζωη του τρωει ...κανει 2 μετρα και ξαπλωνει .ειναι ιδιαιτερα βαρεμενος και cool γατος . Εαν δειτε συμπεριφορα ειναι ενας " garfield " φτυστος . Πηραμε απο τον γιατρο ενα φαρμακο που μπαινει στο νερο του και μας ειπε την αλλη εβδομαδα να τον παω να δει ενα το ποδι του ερθει στην κανονικη θεση. Παντως δεν γκρινιαζει οπως οταν πρωτοχτυπησε . καλο σημαδι ειπε ο γιατρος .

ειμαι χαρουμενος γιατι στο σπιτι παντα ειχαμε γατες και ηταν λιγο περιεργες και πονηρες . ο Γατουλης ειναι το κατι αλλο !!!! και ειναι προστατης της 9 χρονης ανηψιας μου.

Σας ευχαριστω ολους και δεν περιμενα τοσο ενδιαφερον απο κανενα ...

μαρεσουν ο ανθρωποι που αυτο που κανουν...το κανουν καλα !!!:up:

Ωραία τα νέα για τον γατούλη σας! :up:
Μόνο να σου επισημάνω πως ίσως είναι καλύτερα να τον περιορίσεις στο σπίτι για μερικές μέρες, για να μπορείς να τον παρακολουθείς καλύτερα. :hmm:

καλησπέρα και από μένα. Χαίρομαι για την καλή εξέλιξη της υγείας του γατούλη. Πράγματι οι γάτοι είναι πιο τρυφεροί από τις γατούλες στην πλειοψηφία τους..
Συμφωνώ ότι καλό θα ήταν να τον κρατήσεις για λίγο περιορισμένο για να μην ξαναχτυπήσει. Βλεπεις όσο λιγότερο αρχιζει και πονάει τόσο καταπονείται, αν πολυκυκλοφορεί, το ήδη χτυπημένο ποδαράκι και μπορεί να χειροτερεψει παλι...ο γιατρός δεν σου συνέστησε καποια ακινησία για λίγο;; δηλαδή να μην είναι έξω;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back