SOS!! Βοηθήστε με

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Απ οσα διαβασα, οντως τα λες καπως μπερδεμενα αλλα καταλαβαινω οτι στην ηλικια που εισαι δεν μπορεις να κρατησεις τη γατα εναντια στο τι 8ελει ο πατερας σου ουτε εχεις τα δικα σου χρηματα ωστε να τα διαθεσεις για τα εμβολια κλπ .
Απο την αλλη οπως ηδη σου ειπαν μη σε απασχολει αν θα σε θυμαται, αλλα να ειναι ασφαλης τωρα. Σιγουρα μπορεις να κανεις κατι γι'αυτο. Η αυλη ενος χωριου δεν παρεχει και την καλυτερη ασφαλεια για μια γατα, περα απο τον καιρο, οι αλλες αδεσποτες κλπ κλπ. Μηπως καλυτερο θα ηταν να ψαξεις νεο σπιτακι και οικογενεια για τη γατα;:hmm:
οπως λεει η avvavo καλυτερα να μην παρεις αλλο ζωακι μεχρι να εχεις εσυ την ευθυνη και τη δυνατοτητα να το φροντισεις οπως πρεπει.
μα δε γινεται να αποφασιζω εγω για τη γατα :|σκεψου τον ευατο σου ας πουμε θα ηθελες οι γονεις σου να αποφασιζουν για σενα τι κανεις και τι δεν κανεις επειδη θεωρουν οτι θα εισαι αφαλεις οπως να σου λενε μην ωγαινεις με τους φιλους σου γιατι μπορει να σε χτυπησουν η μη χρησιμοποιεις υπολογιστη επειδη κανει κακο κτλ και να μη διασκεδαζες ποτε μονο και μονο για να εισαι εντελως ασφαλης??τι νοημα θα ειχε να ζεις

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αν και δεν ειναι στο θεμα μας πρεπει να σου πω οτι η γατα ειναι ενα ζωο που την επλασε ο θεος για να ζει ε3ω και να βοηθαει στην τροφικη αλυσιδα και οχι για να ζει σε ενα σπιτι και να καθεται . φυσικα και δενεται μαζι σου αλλα δεν ειναι προορισμενη γι αυτο το σκοπο πως το λενε . δεν εννοω οτι δεν μπορεις να εχεις ενα κατοικιδιο αλλα αυτο δε σημαινει οτι θα του περιοριζεις την ελευθερια του μεσα σ ενα σπιτι για τι τα ζωα μαραζωνουν και μετα φυσικα απο ενα διαστημα κλεισμενα στο σπιτι αποσυντονιζονται και‘ξεχνανε‘ πως να επιβιωνουν και αναγκαζονται να κατσουν σπιτι και για να σου πω εχουν γινει ερευνες που λενε οτι τα ζωα που ζουν και στο δρομο εχουν περισσοτερα αντισωματα απ αυτα που ζουν στο σπιτι

αυτο,ποιος το λεει????? και εσενα λοιπον σε επλασε ο θεος για να ζεις στις σπηλιες σαν τον νεαντερνταλ...και να προσπαθεις να επιβιωσεις......:blink::blink::blink: ετσι δεν ξεκινησε ο ανθρωπος???? λοιπον.αυτα ειναι γελιοτητες....η γατα ειναι κατοικιδιο.αυτη πρωτη πλησιασε τον ανθρωπο,κοντα σε αποθηκες με σιτηρα για να τρωει ποντικια και να μπορεσει να επιβιωσει...απο κει και περα ο "θεος" δεν εφτιαξε ουτε το τσιμεντο,ουτε τα αυτοκινητα,ουτε τις φολες.....οποτε για να επιβιωσει η γατα θα πρεπει να τη φροντισουμε εμεις...αλλιως...δεν........

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ενταξει λοιπον,η γατα θα διασκεδαζει μεχρι να την πατησει αμαξι,να φαει φολα,ή να αρρωστησει,ή να αποδυναμωθει ο οργανισμος της απο τις γεννες.Δε θα σε θυμαται,γιατι οσο να πεις αμα διασκεδαζει κανεις τοσο και εχει να αντιμετωπισει και ολα τα παραπανω,εχει πολλα στο μυαλο του.Δε θα ειναι σε ενα διαμερισμα-κλουβι,ουτε θα βαριεται,ουτε θα ενοχλουν οι τριχες της,και θα εξασκησει και το αισθημα της αυτοσυντηρησης.Το προβλημα ποιο ειναι λοιπον;

Οφειλω να σου πω οτι ολλ αυτα ειναι βολικες θεωριες.
Απ την στιγμη που ο ανθρωπος εξημερωσε καποια ειδη, τους στερησε τα αγρια ενστικτα που ειχαν, τα εμαθε να ζουν μαζι του, κατελαβε με τις πολεις του τον ζωτικο τους χωρο και δυσκολευσε την ανευρεση τροφης του, κι ακομα κι αν καποια απ αυτα απο ανάγκη καταφερουν να επηβιωσουν τον ενοχλουν, (βλέπε: "αγέλες αγριων σκυλων" αγριογατες κτλ), ειμαστε ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να τα φροντιζουμε.
Κι απο πότε καλη μου, οσο μας βολευει ενα ζωο περνα καλά διπλα και τ ανοιγουμε και την πορτα του σπιτιου μας και το τα:ιζουμε, κι οταν μας ζωρισει θυμομαστε οτι ειναι αγριο???? :hmm::hmm::hmm:
εγω απλως σου λεω την αληθεια και δεν μπορω να αποφασισω εγω τι θα γινει η γατα γιατι δεν ειναι δικο μου το σπιτι νταξει??δεν ξερω αν εσενα οι γονεις σου σου κανουν ολα τα χατιρια αλλα εμενα οχι και δεν ηταν δικια μου αποφαση να παει στο χωριο

βρε αλις, το καταλαβαινουμε οτι δεν μπορεις να αποφασισεις εσυ, εισαι μικρη ακομη, εννοειται οτι θα γινει αυτο που θελουν οι γονεις..με τις θεωριες σου διαφωνουμε , επειδη δεν ειναι ετσι οπως τα λες...

Ενταξει λοιπον,η γατα θα διασκεδαζει μεχρι να την πατησει αμαξι,να φαει φολα,ή να αρρωστησει,ή να αποδυναμωθει ο οργανισμος της απο τις γεννες.Δε θα σε θυμαται,γιατι οσο να πεις αμα διασκεδαζει κανεις τοσο και εχει να αντιμετωπισει και ολα τα παραπανω,εχει πολλα στο μυαλο του.Δε θα ειναι σε ενα διαμερισμα-κλουβι,ουτε θα βαριεται,ουτε θα ενοχλουν οι τριχες της,και θα εξασκησει και το αισθημα της αυτοσυντηρησης.Το προβλημα ποιο ειναι λοιπον;
ενταξει αυτο ηθελα να μαθω και σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια

προσπαθω να κρατησω χαμηλους τους τονους οπως καταλαβαινεις, εισαι μικρη οποτε πρεπει να εισαι λιγο περισσοτερο ανοικτομυαλη σε αυτα που σου λενε μεγαλυτεροι. αφου η γνωμες μας ειναι λαθος, μαλλον σε λαθος φορουμ μπηκες. εμεις αγαπουμε τις γατες και ζουν ευτυχισμενες στα σπιτια τους, χωρις καταθλιψη και χωρις να κινδυνευουν. αν νομιζεις οτι τα ξερεις καλυτερα, εγω παω πασο. μιας και μιλησες με στατιστικες ακου ακομη μια..μεσος ορος ζωης για γατα που ζει εξω ειναι 2,5 χρονια..αυτα απο μενα

αληθεια??και πως ειναι τοτε??μηπως προσπαθειτε να τα φερνετε ολα στα μετρα σας??οτι δεν εχω δικιο σε ολα το πιστευω ανθρωπος ειμαι αλλα δεν ειναι ολα αυταπου λετε σωστα και πρεπει να το παραδεχτειτε

λοιπον...εγω λεω οτι εχει τελειωσει το θεμα.......δεν θα σε θυμαται...και δεν ειναι αυτο που θα πρεπει να σε απασχολει.και αφου λες οτι εισαι μικρη και δεν αποφασιζεις εσυ,πολυ ωραια........μεχρι να ενηλικιωθεις σε συμβουλευω να μην ξαναπαρεις αλλο ζωο γιατι θα εχει την ιδια τυχη...........οκ<???

αυτο,ποιος το λεει????? και εσενα λοιπον σε επλασε ο θεος για να ζεις στις σπηλιες σαν τον νεαντερνταλ...και να προσπαθεις να επιβιωσεις......:blink::blink::blink: ετσι δεν ξεκινησε ο ανθρωπος???? λοιπον.αυτα ειναι γελιοτητες....η γατα ειναι κατοικιδιο.αυτη πρωτη πλησιασε τον ανθρωπο,κοντα σε αποθηκες με σιτηρα για να τρωει ποντικια και να μπορεσει να επιβιωσει...απο κει και περα ο "θεος" δεν εφτιαξε ουτε το τσιμεντο,ουτε τα αυτοκινητα,ουτε τις φολες.....οποτε για να επιβιωσει η γατα θα πρεπει να τη φροντισουμε εμεις...αλλιως...δεν........
φυσικα ομως οι ανθρωποι μετακινουνται σε αλλα σπιτια σε αλλες πολεις ποπτε το θελησουν . οι γατες που ειναι κλεισμενες στα σπιτια ομωςς...

αληθεια??και πως ειναι τοτε??μηπως προσπαθειτε να τα φερνετε ολα στα μετρα σας??οτι δεν εχω δικιο σε ολα το πιστευω ανθρωπος ειμαι αλλα δεν ειναι ολα αυταπου λετε σωστα και πρεπει να το παραδεχτειτε

Όχι δεν εχεις δικιο.
Η οπτική σου ειναι εντελώς λανθασμενη.
Ο.Κ. δεν ειναι στο χερι σου να κρατησεις το ζωακι σου στο σπίτι σου.
Μπορει να στεναχωριεσαι για το γατακι σου, μπορει να νοιαζεσαι, αλλα εσυ εισαι εκεινη που προσπαθει να φερει τα πράγματα στα δικα της μετρα.
Μήπως επειδη καταλαβαινεις οτι οσοι σου λένε οτι εχεις αδικο εχουν καποιο δίκιο????

προσπαθω να κρατησω χαμηλους τους τονους οπως καταλαβαινεις, εισαι μικρη οποτε πρεπει να εισαι λιγο περισσοτερο ανοικτομυαλη σε αυτα που σου λενε μεγαλυτερη. αφου η γνωμες μας ειναι λαθος, μαλλον σε λαθος φορουμ μπηκες. εμεις αγαπουμε τις γατες και ζουν ευτυχισμενες στα σπιτια τους, χωρις καταθλιψη και χωρις να κινδυνευουν. αν νομιζεις οτι τα ξερεις καλυτερα, εγω παω πασο. μιας και μιλησες με στατιστικες ακου ακομη μια..μεσος ορος ζωης για γατα που ζει εξω ειναι 2,5 χρονια..αυτα απο μενα
σε πληροφορω οτι η δικια μου ειναι 9

σε πληροφορω οτι η δικια μου ειναι 9
εσπασε την στατιστικη τοτε..τελοσπαντων , εγω καταλαβα οτι δεν θες να ακουσεις τπτ απο γνωστες αυτων των υπεροχων πλασματων, οποτε δεν βλεπω τον λογο να συνεχισουμε..ασχετο πριν μας ειπες οτι ειναι 8! αποχωρω απο το θεμα..

Alis νομιζω οι απαντησεις που ηθελες σου δοθηκαν,απο εκει και περα ριξε μια ματια στα αρθρα του site,οπως αυτο, για να σου λυθουν και οι υπολοιπες αποριες.Υπαρχει και αρθρο για την καταθλιψη,για τη διατροφη,γιατι ειδα οτι ανοιξες παρομοιο θεμα,και για χιλια δυο.
Κοριτσια νομιζω οτι ειναι ανουσιο να το συνεχιζουμε,οποιος καταλαβε καταλαβε.;)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back