ΛΙΖΑ
Νεοφερμένο μέλος
Βρέθηκαν δύο μικρά γατάκια δε ξέρω που ακριβώς, εάν κάποιος ξέρει να τα φροντίσει μέχρι να βρουν σπίτι ή θέλει να υιοθετήσει τα μικρούλια, μπορεί να τηλεφωνήσει στο ***************
Δεν γνωρίζω λεπτομέρεις...μου ζήτησαν (από γνωστό γνωστού κ.λ.π.) να προωθήσω την αγγελία γιατί ο κύριος που τα βρήκε δεν έχει τη δυνατότητα.
Είναι μικρά και από ότι κατάλαβα δεν έχουν φαί για μωρά...
Έδωσα τις απαραίτητες οδηγίες αλλά δε ξέρω κατά πόσο μπορούν να τις ακολουθήσουν...και είναι επείγον ...
Σημειωση συντονιστη:όποιος θελει να επικοινωνησει,μπορει να στειλει pm στην ΛΙΖΑ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
super_deal
Νεοφερμένο μέλος
Καλησπέρα σε όλους!!!
Βρέθηκαν δύο μικρά γατάκια δε ξέρω που ακριβώς, εάν κάποιος ξέρει να τα φροντίσει μέχρι να βρουν σπίτι ή θέλει να υιοθετήσει τα μικρούλια, μπορεί να τηλεφωνήσει στο **********
Δεν γνωρίζω λεπτομέρεις...μου ζήτησαν (από γνωστό γνωστού κ.λ.π.) να προωθήσω την αγγελία γιατί ο κύριος που τα βρήκε δεν έχει τη δυνατότητα.
Είναι μικρά και από ότι κατάλαβα δεν έχουν φαί για μωρά...
Έδωσα τις απαραίτητες οδηγίες αλλά δε ξέρω κατά πόσο μπορούν να τις ακολουθήσουν...και είναι επείγον ...
δικες σου είναι οι gates που χαρίζεις

MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
Spiderwoman
Εκκολαπτόμενο μέλος
Υπάρχει μανούλα γάτα που έχασε τα γατάκια της και μπορεί να θηλάσει. Όποιος έχει μωρά γατάκια που χρειάζονται μανούλα, μπορούν να καλέσουν στο ***********(Βουλιαγμένη) .
Σημειωση συντονιστη:Οποιος εχει μωρα γατακια,και θελει να τα θηλασει η μανουλα,ας επικοινωνησει με το μελος spiderwoman
aggelikoula
Νεοφερμένο μέλος
σου εστειλα μηνυμα
maria_lulu
Επιφανές μέλος
aggelikoula
Νεοφερμένο μέλος
ΛΙΖΑ
Νεοφερμένο μέλος
Χρόνια πολλά σε όλους!!!
Από ότι έμαθα τα γατάκια υιοθετήθηκαν.
Ευχαριστώ πολύ όλους!
Να'στε καλά!!!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool