SOS Βρέθηκαν δύο μωρά γατάκια

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

ΛΙΖΑ

Νεοφερμένο μέλος

Ο ΛΙΖΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 52 μηνύματα.
Καλησπέρα σε όλους!!!

Βρέθηκαν δύο μικρά γατάκια δε ξέρω που ακριβώς, εάν κάποιος ξέρει να τα φροντίσει μέχρι να βρουν σπίτι ή θέλει να υιοθετήσει τα μικρούλια, μπορεί να τηλεφωνήσει στο ***************
Δεν γνωρίζω λεπτομέρεις...μου ζήτησαν (από γνωστό γνωστού κ.λ.π.) να προωθήσω την αγγελία γιατί ο κύριος που τα βρήκε δεν έχει τη δυνατότητα.

Είναι μικρά και από ότι κατάλαβα δεν έχουν φαί για μωρά...

Έδωσα τις απαραίτητες οδηγίες αλλά δε ξέρω κατά πόσο μπορούν να τις ακολουθήσουν...και είναι επείγον ...

Σημειωση συντονιστη:όποιος θελει να επικοινωνησει,μπορει να στειλει pm στην ΛΙΖΑ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• PART_1303150412549.jpg
    PART_1303150412549.jpg
    53 KB · Εμφανίσεις: 68
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Ειναι πολυ μωρακια! Ευχομαι να πανε ολα καλα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα σε όλους!!!

Βρέθηκαν δύο μικρά γατάκια δε ξέρω που ακριβώς, εάν κάποιος ξέρει να τα φροντίσει μέχρι να βρουν σπίτι ή θέλει να υιοθετήσει τα μικρούλια, μπορεί να τηλεφωνήσει στο **********
Δεν γνωρίζω λεπτομέρεις...μου ζήτησαν (από γνωστό γνωστού κ.λ.π.) να προωθήσω την αγγελία γιατί ο κύριος που τα βρήκε δεν έχει τη δυνατότητα.

Είναι μικρά και από ότι κατάλαβα δεν έχουν φαί για μωρά...

Έδωσα τις απαραίτητες οδηγίες αλλά δε ξέρω κατά πόσο μπορούν να τις ακολουθήσουν...και είναι επείγον ...

δικες σου είναι οι gates που χαρίζεις:hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm:

αφού το έγραψε και παραπάνω πως της ζήτησαν να προωθήσει την αγγελία. πόσων μηνών είναι;

Elisavet Nik
Υπάρχει μανούλα γάτα που έχασε τα γατάκια της και μπορεί να θηλάσει. Όποιος έχει μωρά γατάκια που χρειάζονται μανούλα, μπορούν να καλέσουν στο ***********(Βουλιαγμένη) .

Σημειωση συντονιστη:Οποιος εχει μωρα γατακια,και θελει να τα θηλασει η μανουλα,ας επικοινωνησει με το μελος spiderwoman

καλησπερα
σου εστειλα μηνυμα

Εχουμε νεα απο τα γατακια;

κανενα νεο...ελπιζω να είναι καλα τα μικρακια

Γεια σας!

Χρόνια πολλά σε όλους!!!

Από ότι έμαθα τα γατάκια υιοθετήθηκαν.

Ευχαριστώ πολύ όλους!

Να'στε καλά!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back