aretha
Περιβόητο μέλος
και ο Τσε μου έχει μια "αστάθεια", ήταν πάντα του κουνιστός. Κατά πάσα πιθανότητα ή από πέσιμο μικρούλης ή εκ γενετής...αλλα όλα καλά...όπως είπε και ο κ. Πάνος : "γι'αυτόν απλά έτσι είναι η ζωή" και καλό είναι αφού όλες του οι λειτουργίες είναι φυσιολογικές να μην τον πειράξουμε..
εύχομαι όλα να πάνε καλά..
Αχ, μακάρι Νότα μου... το απόγευμα θα ξέρουμε περισσότερα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Εφιάλτης στο δρόμο με τα πλακάκια...........![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Μάλλον ύφος "Μωρ'την'τούτο!!!"
έχει η Αρήθα...

Κι εγώ μια χαρά προβλέπω να τα πάνε!!!
Ismini
Διάσημο μέλος

υ.γ. Αλίκη "πρασίνισες" βλέπω! Μεγεια!

aretha
Περιβόητο μέλος
Γιατί;;;Εφιάλτης στο δρόμο με τα πλακάκια...........![]()
Η καημένη η Αρήθα ήσυχη-ήσυχη κάθεται... Μπορεί να φαίνεται λίγο άγρια λόγω φλας στα μάτια, αλλά αν την προσέξεις δεν είναι καθόλου επιθετική η στάση της. Μέχρι και την ουρίτσα της τυλιγμένη την έχει, το γλυκό μου... :greycat:
Να δεις που θα αγαπηθούν τρελά!![]()
Κι εγώ μια χαρά προβλέπω να τα πάνε!!!

Ευχαριστώ!υ.γ. Αλίκη "πρασίνισες" βλέπω! Μεγεια!![]()

cloud
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πολύ τυχερό που σε βρήκε! Μακάρι να πάνε όλα καλά και να το κρατήσετε

ruko
Διάσημο μέλος
Τα καλά νέα είναι ότι ΒΛΕΠΕΙ!!
Δεν ξέρουμε πόσο καθαρά, αλλά όταν ο κ. Πάνος του έφεξε ένα φακό στα ματάκια, αυτός τα έκλεισε. Περιττό να σας πω ότι χ...ήκαμε όλοι απ' τη χαρά μας, 6 άνθρωποι (κ. Πάνος, κα Μίλλυ, Βικτωρία, Αλίκη, Αποστόλης a.k.a. συνξενοδόχος, εγώ) να τσίριζουμε "βλέπει, βλέπει!", σαν δακρύβρεχτη ελληνική ταινία ένα πράμα.
Δυστυχώς η αστάθεια που έχει στο βαδισμά του είναι σύμπτωμα του ιού και θα παραμείνει. Παρόλα αυτά, θα αρχίσουμε να του χορηγούμε βιταμίνες από αύριο και έχει πολλές ελπίδες να βελτιωθεί. Θα δούμε...
Με το που ήρθαμε σπίτι, γύρισε κούτσα-κούτσα το δωμάτιο, κάναμε τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο για να του βάλω τις σταγόνες, έφαγε τον άμπακο, γύρισε κι άλλο και τώρα έχει επιστρέψει στην κούτα του και ξεκουράζεται. Έχει πολύ τσαγανό αυτός ο μικρός.

aspasiapef
Διάσημο μέλος

Τι κι αν έχει μια ελαφριά αστάθεια? Ξέρετε πόσοι "ασταθείς" κυκλοφορούν ανάμεσά μας?

mimikaki
Διάσημο μέλος

Νά ναι καλά ο μικρούλης!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
purina
Πολύ δραστήριο μέλος

anabou
Διάσημο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος

Πραγματι θα ηταν αστειο απο μια αποψη!!! Οσο για τους ασταθεις αναμεσα μας....

αλλο τιποτα!!!! Να πανε ολα καλα για το μικρουλιΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος

Ismini
Διάσημο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Εγώ να δεις! Σε κάθε 10 βήματα τρώω και 2 τούμπες!!! Μια φίλη μου λέει ότι αυτό το έχει δει μόνο στο γιό της ο οποίος είναι βέβαια 2 χρονών και δεν έχει και την καλύτερη ισοροπία! Μονιμως παραπατάω και σκοντάφτω οπότε ομοιοπαθούσα με τον μικρό Λέωντα είμαι...ελα βρε η αστάθεια, (αν δεν τον πονάει κάτι ή τον ενοχλεί στην καθημερινότητα του) δεν είναι τίποτα..αλλωστε και εγω ψιλοανισορροπη είμαι![]()

aretha
Περιβόητο μέλος
Λοιπόν, ο μικρούλης τα περνάει τέλεια στης Ρούλας απ' ό,τι μαθαίνω, αν και την παιδεύει λίγο
Στενοχωρηθήκαμε λίγο με τη μόνιμη βλάβη στην παρεγκεφαλίδα (αυτό είναι που του προκαλεί την αστάθεια στο βάδισμα
) αλλά νομίζω ότι θα προσαρμοστεί ο καημενούλης. Απλά θα θέλει έξτρα προσοχή για τυχόν ακροβασίες σε μπαλκόνια και τα συναφή (και δυστυχώς με την Αρήθα θα έχει το κακό παράδειγμα). "Ρίξαμε" και τον "μπαμπά" μας, οπότε είναι πια επίσημο: ο Πορδολέων υιοθετήθηκε, η Αρήθα απέκτησε αδερφό!
(Ελπίζουμε να το εκτιμήσει...
)Αυτά τα νέα μας!! Να περνάτε όλες καλά!

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Μπράβο!!!

Αν και για να πω την αλήθεια ήμουν σίγουρη ότι ο μπαμπάς θα λύγιζε μπρος στο τρισχαριτωμένο μουτράκι του μπέμπη!!!Είναι δυνατόν να μην τον αγαπήσει?

mimikaki
Διάσημο μέλος

Τέλεια νέα!!! Άντε να τον χαίρεστε!!!

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Σιγά μη δεν έπεφτε ο "μπαμπάς"!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool