SOS!!! Γατάκια σε κάδο σκουπιδιών!!!

• Thread starter Thread starter Havana
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
εγω πλεον εχω πειστει , τα πετανε στους ακδους γιατι γνωριζουν οτι θα τα μαζεψουμε.
και επισης ειναι εκεινοι οι ρομαντικοι που δεν στειρονουν τις γατες τους....:mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δυτσηχως ειναι λιγων μονο ημερων (περιπου 15) πεντε γατακια, και δεν μπορει κανενας μας να τα αναλαβει....:/:
θελουν ταισμα καθε 3 ωρες τριψιμο κοιλιτσας κτλ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σε τι κατάσταση είναι;Φαίνονται υγιή;Είναι και πολλά πέντε...:(

τα γατακια εχουν τια κλασσικες τσιμπλες που εχουν ολα τα παρατημενα νεογεννητα, κατα τα αλλα φαγανε ολα..και εχουν και μια φωνη καμπανα δεν μου φανηκε κανενα υποτονονικο, ομως στην πιλωτη δεν θα επιβιωσουν απο την αποψη οτι καποιος πρεπει να τα ταιζει πολλες φορες τη μερα και να τριβει κοιλιτσες...οποτε εγω δεν μπορω να τα αναλαβω αλλα ουτε οι κοπελες που τα εφεραν γιατι θα φυγουν πολυ συντομα και εργαζονται παραλληλα....
οποτε αν δε βρεθε κανεις....δεν ξερω ποια θα ειναι η επομενη λυση...
οσο για το κκγ δεν ξερω παιδια ειναι 5 ζωη να χουν επι 100 ευρο το μηνα που ειναι η φιλοξενεια του καθε αδεσποτου 500 ευρα ειναι παρα πολλα τα λεφτα δεν το συζητω καν.....επι 2 μηνες τουλαχιστον....
:hmm:
καληνυχτα...
μια καλη ιδεα ειναι να αναλαβει ενα ο καθενας οποιος εχει χρονο δηλαδη....

υπαρχει κανεις εκει εξω????
γιατι απο αυριο πολυ σκουρα τα πραγματα για τα γατακια....:/:

Σου απάντησα στο θέμα της γατούλας που γέννησε στο μπαλκόνι της Lita,είναι μια ιδέα,αν συμφωνεί βεβαια και η κοπέλα...;)

βρε μουκελακι η λιτα ειναι θεσσαλονικη....

Σωστά,είναι και τόσα χιλιόμετρα...Καμιά άλλη μαμά;

Ως γνωστόν, είμαι λάθος πόλη... Αλλά θυμάμαι κατά καιρούς δυο κοπελιές (θα ψάξω να βρω τα ονόματά τους -απλώς μπορεί να τις θυμάται και κάποια άλλη) μία από Χαλάνδρι και μία από Μαρούσι, που είχαν αναφέρει ότι έχουν κλειστές αυλές και είχαν προσφερθεί να φιλοξενήσουν σε ώρα ανάγκης.
Θα προσπαθήσω να βρω τα αντίστοιχα ποστς, αλλά δεν το υπόσχομαι γιατί δεν θυμάμαι πάρα μόνο ότι ήταν Φλεβάρη-Μάρτη...:hmm:
Καλή τύχη

Λοιπόν τη μία τη βρήκα, ειναι η catlover https://www.mypetz.gr/posts/5325933/
Επίσης υπάρχει και ένα θέμα στις γατοαγγελίες-διάφορα "Ευχαρίστως να φιλοξενήσω για λίγο...", μήπως να την ρωτούσατε κι εκείνη;

Τα γατάκια, όπως είπε και η HAVANA, είναι μόνο λίγων ημερών. Θέλουν φροντίδα, θέλουν κάθε τρεις ώρες γάλα και ζεστασιά.
Σας παρακαλώ, κάποιος να βοηθήσει! Κι εγώ και η φίλη μου η Φωτεινή έχουμε ήδη πολλές γάτες και δεν μπορούμε να τα φροντίσουμε.
Τα γατάκια πρέπει επειγοντως κάπου να φιλοξενηθούν...!!!

Κρίμα τα καημένα... Μακάρι να ήμουν κοντά να τα φιλοξενούσα.
Σήμερα πήρα τα δικά μου παρεπιπτόντως και αυτή τη στιγμή κοιμούνται κάτω απ'τον καναπέ μου! :P

η κυρια που ευχαριστως θα φιλοξενουσε τα γατακια μς ειναι σε μετακομιση και ηδη εχει βοηθησει πανω απο 10 περιπτωσεις φιλοξενειας δεν ειναι σωστο να εκμεταλευομαστε εναν ανθρωπο....εχει βοηθησει και με το παραπανω...

Μακάρι να βρεθεί κάτι...
Άσχετο: Οrion! Καλώς τα δέχτηκες! Πριν λίγο πήρε και η φίλη μου την αδερφή τους. Όπου να 'ναι φτάνει κι αυτή σπιτάκι της.

Άσχετο: Οrion! Καλώς τα δέχτηκες! Πριν λίγο πήρε και η φίλη μου την αδερφή τους. Όπου να 'ναι φτάνει κι αυτή σπιτάκι της.

Ευχαριστώ πολύ! Happy end και γι'αυτά, ευτυχώς κάποια είναι τυχερά.
Τώρα μ'αυτά τι θα γίνει... Αισθάνομαι τελείως ανήμπορη τόσο μακριά που είμαι. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να εύχομαι να βρεθεί μια καλή λύση για όλους ΑΜΕΣΑ !
Και όποιος μπορεί να βοηθήσει έστω και ένα από αυτά θα ξέρει ότι έσωσε μια ζωή...
Πάντως μπράβο κορίτσια για όσα κάνατε μέχρι τώρα. Και είναι κατανοητό πως αν δεν μπορέσετε να τα αναλάβετε δε θα σας κατηγορήσει κανένας.

Απλώς σκέφτομαι ότι άλλη φορά θα κάνω κινέζα σε τέτοια γεγονότα γιατί τώρα που μιλάμε είμαι με 10 γάτες ήδη και τα μικρά που είναι 5.. σύνολο 15... Και κανένας δεν μπορεί να βοηθήσει εκ των πραγμάτων, μέχρι στιγμής.
Αυτή τη στιγμή, παρόλο που δεν μπορώ να τα κρατήσω πρακτικά, η συνείδησή μου δεν μ'αφήνει να τα αφήσω στην τύχη τους.

Απλώς θέλω κάποιος που μπορεί να βοηθήσει γιατί θα τα παίξω με τόσες γάτες!!!!!
Και δεν είναι αστείο το εννοώ ότι θα τα παίξω :blink:

καποια ειναι τυχερα και καποια ειναι ατυχα.....
δεν ξερω αν μπορουμε να δαιχειρηστουμε τα χιλιαδες γατια που φηνουν οι ανευθυνοι που δεν στειρωνουν τα γατια τους...
πιστευτεται το να τα κοιμησουμε ειναι μια καποια λυση???:(

Δεν ξέρω παιδιά,για μένα η ευθανασία είναι η ύστατη λύση μόνο σε προβλήματα υγείας.Χίλιες φορές να τα αφήσεις έστω κοντά σε μια μαμά,ή να τα αφήσεις σε προστατευμένο χώρο και όσα γεύματα γίνεται,παρά να τα κοιμήσεις.Βέβαια η κατάσταση για τον καθένα και το αν μπορεί να κάνει κάτι είναι διαφορετική...:(Δε λέω μεγάλα λόγια,μακάρι να ήμουν κοντά να βοηθήσω.

Συμφωνώ με τη Moukelis: τί διαφορά έχει το να τα κοιμίσει κάποιος με το να πετάει στον κάδο των σκουπιδιών? Μπορώ να φέρω τροφές αύριο (που θα ανοίξουν τα pet shops), αρκεί να υπάρχει κάποιος να τα ταϊζει & ας αποφασίσει η φύση για το μέλλον τους

παιδια να προτείνω κατι χωρίς να παρεξηγηθώ; εδω είμαστε τόσοι ανθρωποι που λεμε οτι θελουμε να βοηθησουμε και δεν εχουμε χωρο; Αν διναμε απο 5 ευρώ ολοι θα μπορουσαν να πανε στο ΚΚΓ και οσα επιβιωσουν (γιατι δεν ειναι σίγουρο οτι θα τη βγαλουν και ολα καθαρη) να δοθουν για υιοθεσία; Το θεμα της ευθανασίας αφου μπηκαν ανθρωποι σε τοσο κοπο να τα βγαλουν απο τα σκουπιδια δεν το συζητω ας τα αφηναμε εκει αλλιως...αυτο ειναι και το νοημα να ειμαστε πολλοι με κοινο στοχο νομίζω ...τι λετε?
Υ.Γ. αυτο βεβαια προϋποθετει εμπιστοσύνη μεταξύ μας και ενημερωση όσων ειναι μακρια για την κατασταση των γατακιων...

Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε ευθανασία στα γατάκια...
Η ruko ανέλαβε να φροντίσει τα 3 από τα 5 κι αυτό κάνει τα πράγματα πολύ ευκολότερα!
Αν τα γατάκια μπορούσαν να φανε σίγουρα θα ήταν πιο εύκολα τα πράγματα, απλώς το θέμα είναι ότι είναι πολύ πολύ μικρά κ μολις εχουν ανοίξει τα ματάκια τους και δεν τρώνε ακόμη!

Αν βρεθεί ένας ακόμη για τα υπόλοιπα 2 μωράκια θα είναι ακόμη καλύτερα!
Τα γατάκια είναι σε ασφαλή χέρια και όσο περνάει από το χέρι μας δεν θα τα αφήσουμε στην μοίρα τους! :)

Αχ μπράβο! Να μια ευχάριστη έκβαση! Συμφωνώ ότι πρέπει να κρατηθούν στη ζωή.. Στην αρχή θα είναι δύσκολα πιστεύω μετά όλο και κάτι θα βρεθεί. :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back