SOS!!! Γατάκια σε κάδο σκουπιδιών!!!

• Thread starter Thread starter RedCat
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
ΟΚ θα πω στην Αβανα να σου στείλει με ΠΜ το τηλεφωνό της. (εκτός αν δει το μηνυμά σου πιο πριν):D.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λοιπόν μιας και είμαι νέα στο φόρουμ, και δεν ξέρω πολλά πραγματα + λόγω δουλειάς δεν μπορώ να μπαίνω συχνά, πάρτε το τη: 6942230398 και όποιος έιναι ας επικοινωνήσει να μιλήσουμε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κορίτσια και αγόρι ( :lol:), σας ευχαριστούμε πολύ πολύ για το ενδιαφέρον και την προθυμία που όλοι δείξατε για τα ψιψινάκια!!!

Δεν χρειάζονται χρήματα για τα γατάκια προς το παρόν!! Οπότε μην ανησυχείτε. Δεν υπάρχει ανάγκη από αυτή την άποψη!

Δέσποινα, να 'σαι καλά για την πρόταση που έκανες! Απλώς το θέμα είναι ότι τα γατάκια είναι λίγων ημερών μόνο. Και η γατούλα σου, αν δεν είναι ίδιας ηλικίας με τα δικά της είναι πολύ χλωμό να τα δεχτεί.. Και εκτός αυτού είναι λίγο άρρωστα και βγάζουν τσίμπλες, οπότε δεν θα ήταν καλό να διακινδυνεύσουμε να αρρωστήσουν και τα δικά σου γατούλια!
Όμως ευχαριστούμε παααρα πολυ! :)

Τελικά απο κει που δεν βρίσκαμε άνθρωπο να φροντίσει, τώρα διαπραγματευόμαστε να δούμε ποιος θα τα πρωτοκρατήσει! :lol:
Θα σας ενημερώσω λίγο αργότερα για το τι τελικά θα γίνει!

Το μόνο που θα χρειαστεί, είναι σε λίγο διάστημα που θα έχουν γίνει πιο τροφαντά και πιο μεγάλα, να τα βγάλουμε φωτογραφίες για να υιοθετηθούν!

και εγω το μονο που έχω να συμπληρώσω είναι οτι οι τσιμπλούλες είναι κατι ποτ ξεπερνιέται και επειδή κάπου διάβασα για τροφούλες είναι πολύ μικρά και πίνουν μόνο γάλα (ακομη)
εφόσον δεν θα πανε σε κτηνιατρειο για φιλοξενεία φυσικά και δεν χρειάζονται πελον χρήματα ευχαρίστουμε ολους και όλες οσες προσφέρθηκα να τα ταίσουν ή να τα ενισχύσουν προκειμένου να φιλοξενηθούν στο κτηνιατρικό κέντρο γάτας.
περιμένουμε λοιπόν να ανακοινωθουν τα αποτελέσματα για την κουβερνάντα του μήνα...:P
άντε γιατι είχαμε πολλές υποψηφιότητες και αγωνιούμε....!;)

Τώρα το είδα!!:(
Μακάρι να πάνε όλα καλά!!!!:)

Και η αδελφή μου βρήκε 4 τώρα το πρωί... και με έχει ρημάξει στα τηλέφωνα.....ΕΛΕΟΣ.:down::down:

Τι ωραία νέα!
Πάντως επειδή όπως είπε και η Αρήθα οι ανάγκες συνεχίζουν να τρέχουν,εγώ λέω όσοι ευαισθητοποιηθήκαμε να βάλουμε τα χρήματα έτσι κι αλλιώς,είτε για μελλοντικά γατάκια είτε γενικά για αδεσποτάκια που αποτελούν "έκτακτα" περιστατικά.Εγώ πάντως έτσι θα κάνω.
Άντε να μεγαλώσουν να τα σπιτώσουμε!

καλα βαλτε και φωτο να θαυμασουμε και εμεις

Τα μωράκια είναι ακόμα σαν ποντικάκια!!! :lol: Το βραδάκι θα ανεβάσω φωτογραφίες, αλλιώς αύριο οπωσδήποτε!
Το θετικό είναι ότι τα μωρά, πέρα από τις τσίμπλες, δείχνουν υγιή, πειναλέα και φωνακλίδικα!!! :up:

Τα μωράκια είναι ακόμα σαν ποντικάκια!!! :lol: Το βραδάκι θα ανεβάσω φωτογραφίες, αλλιώς αύριο οπωσδήποτε!
Το θετικό είναι ότι τα μωρά, πέρα από τις τσίμπλες, δείχνουν υγιή, πειναλέα και φωνακλίδικα!!! :up:
Ωραία,τοτε θα πάνε όλα καλά και θα γίνουν τροφαντά σαν τα υπόλοιπα που αποκατέστησες!Βρε Jeannine,δεν ανοίγεις ένα μαιευτήριο γάτας;:P:lol:

Πολύ χαίρομαι που όλα πάνε καλά:):):):):):)

Τι έγινε τελικά με τα μικράκια;

:(υπαρχουν αλλα αν εξαιρεσεις ενα φιλικοτατο προσωπο [που εχει επισης γατες και σε καθε ανγκη τρεχει, δεν εχει δειξει κανεις το παραμικρο ενδιαφερον για αυτα τα γατια θεωρω οτι εχουν ατυχισει και απο αποψη προωθησεις αν φτασουν 4 μηνων θα φαινονται εξτρεμιστικα μεγαλα για τα γουστα των ελληνων οποτε.....δραμα η κατασταση...........

Έχουν μπει σε αγγελία;Δεν τα έχουμε ούτε σε φωτογραφία,βγάλτε τα μία να τα προωθήσουμε βρε παιδιά...:(

παιδια εχει δικιο η Δώρα. Αν δεν μπουν φωτογραφίες οντως παει στραφι η αγγελία...

Δυστυχώς το πρόσωπο που τα φιλοξενεί δείχνει ανευθυνότητα στο θέμα της υιοθεσίας. Στις 13 Ιουνίου φεύγει για Γερμανία και δεν έχει κινητοποιηθεί ακόμη, παρόλες τις πιέσεις μου.:confused:

δεν τα εχει αυτη τη στιγμη η τζανιν αλλα μια κοπελα που τη μια λλει αν τα κρατησει μαζι εμ αλλα δεκα γατια που εχει και την αλλη λελει οτι ακποια στιγμη θα τα προωθησει..
μονο μην ειναι αργα
το δικο μου σχολιο:καληνυχτα

Πω πω τα καημένα...Δεν μπορεί να περάσει κάποιος να τα βγάλει έστω μια φωτό;Όλο και κάποιος θα βρεθεί,απο το να μένου απλά εκεί και να περιμένουν...περισσότερες πιθανότητες έχουν.;)

η τζανιν μαλλον εχει προσβαση ...απλα περιμενουμε γιατι εχει φορτωμενο προγραμμα...
α και κατι αλλο τα 2 δεν αντεξαν πεθαναν ηταν πολυ μωρα και αδυναμα....:/:

Κρίμα...Πόσα έχουν μείνει;Κι αν είναι δυνατόν,όταν πάει,ας μάθει φύλο.Φτιάχνω εγώ αφισσούλα άμα θέλετε.

3 εχουν μηνει....αναμενουμε νεοτερα.....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back