@ggeliki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έχω πρόβλημα και ζητώ την βοήθεια σας.Βρήκαμε ένα γατάκι βδομάδων.Το πήγαμε σε κτηνίατρο και έχει πολλά σκουλικάκια, τόσα που όταν το πάτησε στην κοιλίτσα του βγήκαν απ΄έξω.Επίσης έχει σπάσει το πίσω πόδι του ψηλά απο πτώση απο το μπαλκονι της φίλης μου που το βρήκε. Θα χρειαστεί ακτινογραφία και μάλλον επέμβαση αν και θα δέσει μόνο του το σπάσιμο αλλά μπορεί να κουτσένει γι΄αυτό μας είπε οτι θα χρειαστέι επέμβαση. Βρίκαμε μια κοπέλα που να το θέλει αλλά δεν νομίζω οτι είναι διατεθημένη για χειρουργίο αλλά δεν την πειράζει που κουτσένει γιατι δεν ξέραμε όλα αυτά οταν την βρίκαμε!Περιμένω την βοήθειάσ ας σε ότι μπορείτε!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελενη f
Εκκολαπτόμενο μέλος
@ggeliki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Jeannine
Δραστήριο μέλος
Κι εγώ πριν κάποιους μήνες είχα ένα παρόμοιο ατύχημα με μία γατούλα, και εξαιτίας παραπληροφόρησης που είχα από διάφορους κτηνιάτρους, άφησα το ποδαράκι να δέσει μόνο του. Το πόδι έδεσε τόσο στραβα που δεν φαντάζεσαι και μετά είχα άλλα τρεξίματα.
Όσο για τα σκουλικάκια, επίσης βιάσου να αγοράσεις banmith, μιας και λες ότι έχει τόσα πολλά...Θα του το δίνετε κάθε 15 μέρες μέχρι να γίνει τριών μηνών. Μπορείς να την αγοράσεις από πετ σοπ. (Από τριών μηνών και μετά, θα του δίνετε milbemax ή drontal ανά τρίμηνο!)
@ggeliki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Jeannine
Δραστήριο μέλος
Θα περιμένουμε νεότερα και φωτογραφίες!

@ggeliki
Εκκολαπτόμενο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Jeannine
Δραστήριο μέλος
Πέρα δηλαδή από το κάταγμα στο ποδαράκι του, έχει επηρεαστεί κάτι άλλο;
Ο γιατρός έχει ένα point...Γιατί αν είναι λίγων εβδομάδων, είναι πολύ πιθανόν να μην αντέξει τη νάρκωση...
Θα συμφωνήσω με τη yasmin. Πάρε έστω μία τηλεφωνική συμβουλή από τον Αίλουρο
@ggeliki
Εκκολαπτόμενο μέλος
semeniv inessa
Νεοφερμένο μέλος
katerina10
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool