SOS Γατάκι κινδυνεύει!

@ggeliki

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα.
Γειά σε όλους!
Έχω πρόβλημα και ζητώ την βοήθεια σας.Βρήκαμε ένα γατάκι βδομάδων.Το πήγαμε σε κτηνίατρο και έχει πολλά σκουλικάκια, τόσα που όταν το πάτησε στην κοιλίτσα του βγήκαν απ΄έξω.Επίσης έχει σπάσει το πίσω πόδι του ψηλά απο πτώση απο το μπαλκονι της φίλης μου που το βρήκε. Θα χρειαστεί ακτινογραφία και μάλλον επέμβαση αν και θα δέσει μόνο του το σπάσιμο αλλά μπορεί να κουτσένει γι΄αυτό μας είπε οτι θα χρειαστέι επέμβαση. Βρίκαμε μια κοπέλα που να το θέλει αλλά δεν νομίζω οτι είναι διατεθημένη για χειρουργίο αλλά δεν την πειράζει που κουτσένει γιατι δεν ξέραμε όλα αυτά οταν την βρίκαμε!Περιμένω την βοήθειάσ ας σε ότι μπορείτε!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σας είπε ο γιατρός κόστος για το χειρουργείο;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν ειχα τετοια περιπτωση και δεν εχω ιδεα στειλε ενα μυνημα στον john DVM που ειναι κτηνιατρος ο γιατρος που το πηγατε τι σας ειπε???

Δεν μας είπε κόστος.Το μόνο που μας είπε είναι οτι θα δέσει το πόδι του αλλά θα δέσει στραβά και θα κουτσένει γι΄αυτό μας είπε οτι θα χρειαστεί επέμβαση.Για τα σκουλικάκια είπα να του πάρω πάστα θα κάνει τίποτα ή θέλει πιο δραστικό φάρμακο?

Μην το αφήσετε να δέσει μόνο του, προχωρήστε στην επέμβαση.. Πείτε μας πόσο θα είναι το κόστος και λίγο λίγο θα μαζευτούν και τα χρήματα... Όσο πιο νωρίς τόσο το καλύτερο...

Κι εγώ πριν κάποιους μήνες είχα ένα παρόμοιο ατύχημα με μία γατούλα, και εξαιτίας παραπληροφόρησης που είχα από διάφορους κτηνιάτρους, άφησα το ποδαράκι να δέσει μόνο του. Το πόδι έδεσε τόσο στραβα που δεν φαντάζεσαι και μετά είχα άλλα τρεξίματα.

Όσο για τα σκουλικάκια, επίσης βιάσου να αγοράσεις banmith, μιας και λες ότι έχει τόσα πολλά...Θα του το δίνετε κάθε 15 μέρες μέχρι να γίνει τριών μηνών. Μπορείς να την αγοράσεις από πετ σοπ. (Από τριών μηνών και μετά, θα του δίνετε milbemax ή drontal ανά τρίμηνο!)

Ευχαριστώ πολύ!Θα μάθω και θα σας ενημερώσω!Και θα βάλω και φωτογραφία να το δείτε είναι μια γλύκα!

Εύχομαι όλα να πάνε καλά!
Θα περιμένουμε νεότερα και φωτογραφίες! :)

Λοιπόν η επέμβαση μου είπε οτι θα κοστίσει γύρω στα 200 ευρώ και είναι πολύωρη.Επίσης μου είπε οτι δεν είναι και τόσο εύκολη γιατι το γατάκι είναι πολύ μικρό και μου είπε οτι καλύτερα να το αφήσω να δέσει μόνο του το κάταγμα (γιατί είναι κάταγμα τελικά).Και έχει μεγάλη πιθανότητα να δέσει καλά.(Α ρε Μάνα όταν στέλνεις άλλους να σου κάνουν τις δουλειές στα φουσκώνουν όλα)Τί λέτε να κάνω?

Παρε δευτερη γνωμη και κυριως κανε ενα τηλέφωνο στον αιλουρο στην αθήνα να σου πει τη γνωμη τιυ γενικά σε τετοιες περιπτώσεις. www.ailouros.gr

Το ψιψινάκι μπορεί να κάνει την ανάγκη του μόνο του;
Πέρα δηλαδή από το κάταγμα στο ποδαράκι του, έχει επηρεαστεί κάτι άλλο;

Ο γιατρός έχει ένα point...Γιατί αν είναι λίγων εβδομάδων, είναι πολύ πιθανόν να μην αντέξει τη νάρκωση...
Θα συμφωνήσω με τη yasmin. Πάρε έστω μία τηλεφωνική συμβουλή από τον Αίλουρο

Καλημέρα σε όλες!λοιπόν ο μικρός Νίντζα (αυτό είναι το όνομα που του έδωσε η φίλη μου) τρώει κανονικά, κοιμάτε κανονικό πηγαίνει για την ανάγκη του κανονικά απλά δεν πολυπατάει το ποδαράκι του.Είναι πολύ χουρχούρης και κόβει γενικά βολτίτσες μέσα στο μαγαζί του πατέρα μου.

Αφήστε να δέσει μόνο του.Στα μικρα γατάκια τα κατάγματα κλήνουν απρόβλεπτα καλά! Εχω παρωμιες εμπηρίες. Δοστε ασβέστιο σε φαρμακο,τα σκουλίκια προκαλουν διαταραχές στο αίμα-δεν θα αντεξει την επεμβαση!

Τι κανει το γατονιντζάκι μαας?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back