SOS! Γατούλα (που πιθανόν θηλάζει) με εξαρθρωμένο ποδαράκι

Aλίκη προέχει η μανούλα. Τα μωρά μπορεί και να της τα έχουν πάρει. Περιμένουμε νεότερα όπως είπε και η Νίκη:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εννοείται πως μόλις έχω κάτι νεότερο θα σας πω. Το μεσημέρι που θα γυρίσω, ελπίζω να καταφέρω να τη φωτογραφίσω κιόλας, να δείτε τι όμορφη γατούλα που είναι.

Προς το παρόν, παίρνουμε συνεχώς τηλέφωνα σε κτηνιάτρους, η συνάδελφος κι εγώ, προσπαθώντας να βρούμε κάποιον που να την αναλαμβάνει με λίγο καλύτερη τιμή (αλλά να είναι έμπιστος). Δεν βρίσκουμε και πολλούς βέβαια, γιατί οι περισσότεροι λείπουν για διακοπές και είναι πολλοί αυτοί που μου είπαν ότι δεν αναλαμβάνουν τέτοιου είδους χειρουργεία. Θα βρεθεί άκρη όμως, πού θα πάει. :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πριν λίγο γύρισα σπίτι και το βρήκα πολύ καλά το κοριτσάκι μας!!
Είχε φάει (φυσικά) τα πάντα, είχε κάνει και τσίσα της στην άμμο, επιμελέστατα σκεπασμένα παρακαλώ, και ούτε ένας κόκκος άμμου έξω απ'τη λεκάνη!
Περιμένουμε ακόμα να επικοινωνήσουν μαζί μας δύο κτηνίατροι, αλλά μέχρι το βράδυ θα έχουμε σίγουρα καταλήξει και θα σας πω.

Προς το παρόν, δείτε για τι κουκλίστικη γατούλα μιλάμε::inlove:

DSCN8443.JPG DSCN8446.JPG

DSCN8448.JPG DSCN8449.JPG

DSCN8451.JPG

Την έβγαλα Αφρούλα, επειδή είναι άσπρη σαν τον αφρό της θάλασσας :redface:

Συνημμένα

• DSCN8443.JPG
    DSCN8443.JPG
    148,8 KB · Εμφανίσεις: 68
  • DSCN8446.JPG
    DSCN8446.JPG
    126,3 KB · Εμφανίσεις: 61
  • DSCN8448.JPG
    DSCN8448.JPG
    132,9 KB · Εμφανίσεις: 48
  • DSCN8449.JPG
    DSCN8449.JPG
    92,8 KB · Εμφανίσεις: 50
  • DSCN8451.JPG
    DSCN8451.JPG
    93,4 KB · Εμφανίσεις: 60
  • DSCN8443.JPG
    DSCN8443.JPG
    148,8 KB · Εμφανίσεις: 68
  • DSCN8446.JPG
    DSCN8446.JPG
    126,3 KB · Εμφανίσεις: 61
  • DSCN8448.JPG
    DSCN8448.JPG
    132,9 KB · Εμφανίσεις: 48
  • DSCN8449.JPG
    DSCN8449.JPG
    92,8 KB · Εμφανίσεις: 50
  • DSCN8451.JPG
    DSCN8451.JPG
    93,4 KB · Εμφανίσεις: 60
Aliki.jpg
[/IMG]

Κουκλίτσα η Αφρούλα:inlove::inlove: Φαίνεται καθαρά πως γυρνάει το πίσω ποδαράκι για να το πατήσει.:(:(
Και φαίνεται τόσο ήρεμη και χαδιάρα γατούλα, λες και ζούσε σε σπίτι. :)
Περιμένουμε τελικά τι θα αποφασίσετε για την επέμβαση.:)

Αλικη μηπως να συζητουσατε με τον κτηνιατρο που θα αποφασισει να την χειρουργησει να την στειρωσει ταυτοχρονα για να γλυτωσει την δευτερη ταλαιπωρια η μικρη?
Επισης, συγνωμη που επιμενω αλλα νομιζω οτι δεν πρεπει αυτην την στιγμη το κοστος της επεμβασης να ειναι αυτο που πρωτευει. Δεν μιλαμε για μια ορθοπεδικη απλα επεμβαση αλλα μιλαμε για βλαβη και σε τενοντα που εχει κοντυνει οπως περιγραφεις. Το σημαντικοτερο ειναι να επανελθει ο τενοντας και να πατησει το ζωο το ποδι του κανονικα. Το διαστημα των δυο μηνων, απο το ατυχημα που ο κτηνιατρος εκρινε οτι εγινε κατα την εκτιμηση ,δεν ειναι και μικρο . Γιαυτο η προσωπικη ταπεινη μου γνωμη ειναι να επιλεξεις τον κτηνιατρο τον οποιο θα νιωσεις την σιγουρια οτι θα μπορεσει να επαναφερει το ποδαρακι του ζωου στην αρχικη του κατασταση.:hmm:
Η γατουλα ειναι πανεμορφη και φαινεται τρυφεροτατη και σιγουρα θα βρεθει ο ανθρωπος που θα την αγαπησει και θα της δωσει μια ομορφη ζωη για τα υπολοιπα χρονια της.:)

Η γατουλα ειναι πανεμορφη και φαινεται τρυφεροτατη και σιγουρα θα βρεθει ο ανθρωπος που θα την αγαπησει και θα της δωσει μια ομορφη ζωη για τα υπολοιπα χρονια της.:)

Και εγώ αυτό ακριβώς σκεφτόμουνα βλέποντας τις φωτό της Αφρούλας.:)
Σίγουρα είναι γατούλα για σπίτι.:)
Μακάρι να πάνε όλα καλά για αυτήν από εδώ και πέρα στην ζωούλα της.:D:D:D

Αλικη μηπως να συζητουσατε με τον κτηνιατρο που θα αποφασισει να την χειρουργησει να την στειρωσει ταυτοχρονα για να γλυτωσει την δευτερη ταλαιπωρια η μικρη?
Αυτό ακριβώς θα κάνουμε!! Μάλλον ξέχασα να το γράψω στην αρχή, αλλά στο κόστος των 300 ευρώ είναι μέσα και η στείρωσή της.;)
Επισης, συγνωμη που επιμενω αλλα νομιζω οτι δεν πρεπει αυτην την στιγμη το κοστος της επεμβασης να ειναι αυτο που πρωτευει. Δεν μιλαμε για μια ορθοπεδικη απλα επεμβαση αλλα μιλαμε για βλαβη και σε τενοντα που εχει κοντυνει οπως περιγραφεις. Το σημαντικοτερο ειναι να επανελθει ο τενοντας και να πατησει το ζωο το ποδι του κανονικα. Το διαστημα των δυο μηνων, απο το ατυχημα που ο κτηνιατρος εκρινε οτι εγινε κατα την εκτιμηση ,δεν ειναι και μικρο . Γιαυτο η προσωπικη ταπεινη μου γνωμη ειναι να επιλεξεις τον κτηνιατρο τον οποιο θα νιωσεις την σιγουρια οτι θα μπορεσει να επαναφερει το ποδαρακι του ζωου στην αρχικη του κατασταση.:hmm:
Έχεις δίκιο. Παρ' ότι με τον σημερινό μαραθώνιο τηλεφωνημάτων βρέθηκε και κτηνίατρος που προσφέρθηκε να τη χειρουργήσει με πολύ λιγότερα, τελικά θα την πάμε στον αρχικό που την είδε (αυτός με την καλύτερη οικονομικά προσφορά μπορούσε το νωρίτερο σε μια βδομάδα και μάθαμε και κάποια αρνητικά γι' αυτόν, οπότε απορρίφθηκε).

Μακάρι να πάνε όλα καλά για αυτήν από εδώ και πέρα στην ζωούλα της.:D:D:D
Μακάρι, γιατί πραγματικά της αξίζει το καλύτερο αυτής της γατούλας. Έχει περάσει τόσα κι όμως παραμένει το πιο καλό πλάσμα...

Λοιπόν, ανακεφαλαίωση:

Η Αφρούλα θα μπει στο χειρουργείο αύριο το μεσημέρι. Θα γίνει οστεοσύνθεση με ήλο στο ποδαράκι της και στείρωση ταυτόχρονα. Το κόστος του χειρουργείου θα πάει κάπου μεταξύ 250-300 ευρώ, ανάλογα με το τι θα προκύψει στην πορεία της επέμβασης. Εννοείται πως θα πάρουμε απόδειξη για τα πάντα, για να ενημερωθούν όσοι βοηθήσουν.
Αν κάποιος θέλει να συνεισφέρει στα έξοδα της Αφρούλας, μπορεί να καταθέσει ένα ποσό στον λογαριασμό μου.
Ακόμα και το μικρότερο ποσό είναι πολύ σημαντικό. Η Αφρούλα και το επιτελείο της σας ευχαριστούμε πάρα πάρα πολύ, όχι μόνο για την υλική αλλά και για την ηθική βοήθειά σας.:bigarmhug

Είχαμε κι άλλες εξελίξεις όμως. Θυμάστε που είχα πετάξει χαρτάκια με το τηλέφωνό μου κάτω από τις πόρτες; Ε, τηλεφώνησε πριν λίγο η κυρία που την τάιζε. Είπε ότι την είχαν δει εδώ και καιρό χτυπημένη, αλλά "δεν έχουμε λεφτά για κτηνιάτρους" (ενώ εμάς φαίνεται μας περίσσευαν και δεν ξέραμε τι να τα κάνουμε :wall:). Το καλό νέο είναι ότι τα μωράκια της ζουν και μάλιστα είναι αρκετά μεγάλα ώστε να τρώνε φαγητό! (Ίσως γι' αυτό δεν τα αποζητά). Τα έχουν λέει στην ταράτσα τους και η Αφρούλα ανεβοκατέβαινε (πώς, ένας θεός ξέρει).
Χάρηκα πολύ που τα γατάκια ζουν, γιατί τα είχα βάρος στη συνείδησή μου. Προφανώς δεν βρίσκονται και στο ιδανικότερο περιβάλλον, αλλά είναι καλά. Ίσως όταν ξεμπερδέψουμε με την ιστορία της Αφρούλας, να βρω την κυρία αυτή και να συνεννοηθούμε για να τα στειρώσουμε τουλάχιστον...

*******Σημείωση συντονιστή: Όσοι ενδιαφέρονται να συνεισφέρουν παρακαλούνται να στείλουν πμ στην Αλίκη ή να επικοινωνήσουν στο 6972836000 για το αριθμό του λογαριασμού. :)

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Αλίκη αν θέλεις γράψε ένα κειμενάκι (εγώ δεν είμαι καλή σ'αυτά:redface:) και διάλεξε μια φωτογραφία της Αφρούλας και στείλε τα μου με π.μ.:) Θα το κοινοποιήσω στο Facebook μαζί με τον τραπεζικό λογαριασμό.:)
Η η Δώρα αν είναι εδώ, μπορεί να το κάνει.:hmm:

Υ.Γ Αν βρω αύριο στην Αριδαία Πειραιώς ,ειδάλως την πέμπτη στην Θεσ/νίκη που θα πεταχτώ για κάτι δουλειές, θα σου κάνω μια κατάθεση.:)

Τι κουκλι ειναι αυτο!
Πραγματικα πανεμορφη γατα,μακαρι να πανε ολα καλα με την επεμβαση,τη βαζω τωρα στο FB (να'ναι καλα το ασυρματο της Βουδαπέστης).

Τι κουκλι ειναι αυτο!
Πραγματικα πανεμορφη γατα,μακαρι να πανε ολα καλα με την επεμβαση,τη βαζω τωρα στο FB (να'ναι καλα το ασυρματο της Βουδαπέστης).

Μπράβο βρε Δώρα!:D:D:D
Θα πω στους φιλόζωους να το προωθήσουν.:D

Νίκη και Δώρα, σας χιλιο-ευχαριστώ! :bigarmhug

Η Αφρούλα σας στέλνει εναέρια ζυμαράκια, που είναι η ειδικότητά της, και σας υπόσχεται να γίνει γρήγορα καλά για να σας ευχαριστήσει όπως πρέπει, περπατώντας και πάλι στα τέσσερα ποδαράκια της :)

Δώρα, ζηλεύω τρελά για τη Βουδαπέστη, να περάσεις πολύ καλά και να κρατήσεις σημειώσεις σε παρακαλώ, γιατί την έχω στα to-do.

Aλικη παιδι μου,στο αεροδρομιο της Βουδαπεστης ειμαι,για το οποιο μετα απο ενα επταωρο παραμονης μπορω να σε κατατοπισω πληρως.:P

Aλικη παιδι μου,στο αεροδρομιο της Βουδαπεστης ειμαι,για το οποιο μετα απο ενα επταωρο παραμονης μπορω να σε κατατοπισω πληρως.:P
Παρντόν, παρενόησα:redface: (Μάθαμε πάντως πως έχει καλό wifi το αεροδρόμιο, όσο να πεις είναι μια χρήσιμη πληροφορία κι αυτή :P)

On topic, η καημένη η Αφρούλα με έπρηξε στη γκρίνια το πρωί γιατί πεινούσε, αλλά πρέπει να μείνει νηστική για την επέμβαση δυστυχώς.:/: (Όταν είδε κι απόειδε ότι με τα μίου-μίου δεν την ταΐζω, άρχισε τις τούμπες και τις κοιλίτσες η σκατουλίτσα, για να με ρίξει :inlove:)
Κατά τις 11 θα φύγουμε με τη συνάδελφό μου σκαστές απ'το γραφείο, για να πάμε να την πάρουμε και να την πάμε στο γιατρό. Μόλις την πάρω πίσω το απόγευμα, θα σας γράψω τα νεότερά της.
Μακάρι να πάνε όλα καλά!!

Με το καλό Αφρουλάκι!!! Αντε και θα έρθω να σε δω στο γιατρό μόλις συνέλθεις....Η γατούλα είναι κούκλα και σίγουρα θα βρει ενα σπιτάκι μόλις με το καλό γίνει καλά...:)

Ευχαριστούμε, θεία Νότα, θα σας περιμένουμε! :)

Καλή επιτυχία και από μένα στην Αφρούλα.:D:D:D
Όλη η θετική ενέργεια του φόρουμ μαζί της.:D:D:D

Δυστυχώς Αλίκη δεν υπάρχει υποκατάστημα Πειραιώς στην Αριδαία.Αύριο που θα είμαι Θεσ/νίκη θα σας κάνω μια κατάθεση.

Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ Νίκη!! :)
Δεν υπάρχει βιασύνη! Ο κτηνίατρος με ξέρει, πηγαίνω σ' αυτόν και τα δικά μου γατιά. Θα του δώσω ένα ποσό σήμερα και τα υπόλοιπα σιγά σιγά, δεν έχει πρόβλημα.

Kαλή επιτυχία κοριτσάκι. Αλίκη όλα καλά θα πάνε κι όσο για την κυρία που την ταϊζει κατανοούμε το πρόβλημα της αλλά το γατάκι ούτε στον δρόμο μπορεί να μείνει ούτε να της επιστραφεί από την στιγμή που δεν μπορεί να το συντηρήσει. Ευτυχώς για τα μωράκια της ησύχασα κι εγώ τώρα:)

Ευχομαι Αλικη να πανε ολα τελεια για την μικρη Αφρουλα σημερα!!!

Ευχαριστούμεεε!
Την πήγαμε την κοπέλα μας στο γιατρό. Ήταν ήσυχη-ήσυχη σε όλη τη διαδρομή, αλλά μόλις την αφήσαμε εκεί άρχισε να φωνάζει η καημενούλα :(
Το απογευματάκι θα πάω να την πάρω. Έχω πολλή αγωνία, αλλά είμαι αισιόδοξη ότι θα τα πάει καλά η Αφρούλα μας.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back