SOS Δερματολογικό πρόβλημα;

roulsydney

Διάσημο μέλος

Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα.
Πρίν λίγο ο Speedy μου έκανε την τιμή να σταματήσει το τρελλοτρεχαλητό του και να ανέβει στην αγκαλιά μου.Χαίδεύοντάς τον ψηλάφισα κατά μήκος των πλευρών κάποια ανωμαλια στο δέρμα που μοιάζει σαν αρτηρία που προεξέχει.Τι μπορεί να είναι γιατί ανησυχώ:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

σαν αρτηρια που προεξεχει...δεν μπορω καν να φανταστω τι ειναι:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μπορει να ιναι ακριβως αυτο μια επιφανειακη φλεβα που λογω της εντασης του παιχνιδιου εχει εμφανιστει. Αν δεν υποχωρησει με την ηρεμια και αλλαξει και η συμπεριφορα του θα πρεπει να το δει γιατρος

Πλευρό???:hmm:

μπορει να ειναι και συσωρευση λιπους
:hmm:

Καταρχήν σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας:)Μια εναλλακτική περιγραφή είναι ότι το ψηλαφίζω επιφανειακά σαν μια τομή που έχει υποστεί χειλοειδή σύμφιση (αδόκιμος όρος μάλλον αλλά έχω δεί τέτοια τομή σε άνθρωπο και μοιάζει στην ψηλάφιση):/:

Παλιό τραύμα λεω τώρα..?? Αλλά ας πούν καλύτερα οι γιατροί, μιας και ξεκίνησαν.:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back