SOS! Διαφορετικό μέγεθος της κόρης των ματιών!

Majestik

Νεοφερμένο μέλος

Ο Majestik αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα.
Η 8 μηνών γατούλα μου απο προχθες ήρθε σε οίστρο για πρώτη φορά. Πριν μισή ώρα και αφού τριβόταν, σερνόταν και κυλούσε παντού, καταλάθος την πάτησα στο κεφαλάκι της.. :cry: Ούρλιαξε και έτρεξε κάτω απο τον καναπέ, την έβγαλα και την ηρέμησα, πήγε ξάπλωσε, και όταν μετά απο δέκα λεπτά την παρατήρησα, είδα οτι οι κόρες των ματιών της είχαν διαφορετικό μέγεθος! Την έλεγξα με έναν φακό, και είδα πως η μια κόρη δεν μικραίνει, παρά μόνο λίγο, ενώ η άλλη είναι μια σχισμή. Κούνισα το δάχτυλο μου μπροστά της και κατάλαβα οτι βλέπει και απο τα δυο μάτια. Ελπίζω να μην της έκανα ζημιά! Αν και έχει επανέλθει λίγο τώρα που την βλέπω, έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ... Αν κάποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω και μπορεί να βοηθήσει θα το εκτιμούσα πολύ..:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εξαρτάται απο το πόσο δυνατό ήταν το πάτημα... Θα μπορούσε να πάθει μεγάλη ζημιά...
Λογικά δεν έχει πάθει τίποτα... αν και αύριο είναι έτσι, καλό θα ήταν να την δει ένας γιατρός.

Ασχετο, προσοχή τώρα με τον οίστρο, αν βγαίνει έξω, μπορεί να παει μακριά, και να μην ξαναγυρίσει, και με το ανεξέλεγκτο ζευγάρωμα να κολλήσει aids, λευχαιμία και άλλες μεταδιδόμενες με το σεξ ασθένειες. Αν δεν τα θέλετε όλα αυτά, και δεν θέλετε και μικρά, μην της κάνετε την ένεση καταστολής του οίστρου. Κάνει καρκίνο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το ελπίζω... Το πάτημα δεν ήταν ιδιαίτερα δυνατό, αλλά όσο να 'ναι ζουπήχτηκε το προσωπάκι της... Η ίδια δεν δείχνει να ενοχλείται στο μάτι. Ούτος ή άλλως έχει τον οίστρο που της αποσπά 100% την προσοχή. Ελπίζω μέχρι αύριο να είναι καλύτερα...

Ναι όσον αφορά τον οίστρο το έχω υπ'όψιν μου, και περιμένω να τελειώσει για να της κάνω την στείρωση. Να ρωτήσω και κάτι άσχετο με το θέμα.. Μένω στον έκτο όροφο, και καμιά φορά την βλέπω να σουλατσάρει πάνω στο κάγκελο και την μαζεύω μέσα. Ελπίζω να μην κάνει κανένα σάλτο, πάνω στην απόγνωσή της για αρσενικό! Επίσης όπως είναι λογικό μου είναι πολύ δύσκολο να έχω την άμμο μέσα στο σπίτι, άρα το μπαλκόνι είναι απαραίτητο...

Είναι πολύ πιθανόν να το κάνει το σάλτο. Υπάρχουν ειδικά πλέγματα για το μπαλκόνι...

Εντάξει, σήμερα το πρωί που ξύπνησα, είδα πως το ματάκι της επανήλθε πλήρως, ευτυχώς! Τα έλεγξα και με τον φακό, και δείχνουν απολύτως φυσιολογικά. Μάλλον χρειαζόταν έναν καλό ύπνο..

Εντάξει, σήμερα το πρωί που ξύπνησα, είδα πως το ματάκι της επανήλθε πλήρως, ευτυχώς! Τα έλεγξα και με τον φακό, και δείχνουν απολύτως φυσιολογικά. Μάλλον χρειαζόταν έναν καλό ύπνο..

Τώρα που μάλλον είναι καλά να την στειρώσετε.Όπως είπε η julia μπορεί να κολλήσει ασθένειες και το σάλτο από το μπαλκόνι είναι πολύ πιθανό!:hmm:

Καλώς ήρθες.:) Εδώ (καθώς και στο υπόλοιπο θέμα) μπορείς να δεις μερικούς τρόπους περίφραξης του μπαλκονιού. Είναι πράγματι πολύ επικίνδυνο να κάνει βόλτες στην κουπαστή, ιδίως απ' τη στιγμή που είναι σε οίστρο.
Έχε υπόψη πως οι ορμόνες θέλουν λίγο καιρό για να φύγουν τελείως απ' τον οργανισμό μετά τη στείρωση, οπότε καλό είναι να την προσέχεις στην αρχή.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back