ψωρόγατο
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Καλή τύχη...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
βρήκα ένα γατάκι αποστεομένο και καταβρώμικο...του έχω βρεί ήδη σπίτι αλλά πρέπει να ζήσει πρώτα.έφαγε΄λίγο και ήπιε λίγο νέρο αλλά όταν έκανε κακά του ήταν σαν χρωματισμένο νερό με αίμα μέσα. δεν είναι χτυπημένο πουθένα αλλά είναι πολύ-πολύ αδύνατο.... καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει και τρόπο αντιμετώπισης;
ειχα βρει και εγω ενα τετοιο γατακι το καλοκαιρι και εκανε διαρροια ενα πορτοκαλι υγρο και ειχα τρομαξει. Τελικα ηταν απο τα παρασιτα και με αποπαρασιτωση βελτιωθηκε η κατασταση. Να του δινεις πολυ καλης ποιοτητας τροφη και να το πας αμεσως στον κτηνιατρο.
ψωρόγατο
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Και κατι ακομα... να προτιμας τις κονσερβες οσο κανει διαρροια για να ενυδατωνεται τουλαχιστον.
ψωρόγατο
Εκκολαπτόμενο μέλος
Υ.Γ.τώρα τα κακά του μπορούν να χαρακτηριστούν λίγο πιο σφηκτά!οχι νερό δηλαδή,για αίμα δεν μου φανηκέ οτι είδα αλλά θα ξέρω καλύτερα αύριο.
ψωρόγατο
Εκκολαπτόμενο μέλος
αυριο το βραδάκι έχω να πάω μια γάτα για στείρωση και θα το πάρω μαζί μου για να το δει και ο κτηνίατρος μου.
moukelis
Επιφανές μέλος
ψωρόγατο
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
ευχαριστούμε! μας έδωσε οδηγίες ο κτηνίατρος. σε κανα δυο μήνες θα είναι περδίκη!
μπραβο! Τετοια ευχαριστα νεα να ακουμε παντα! Τωρα να το περιλαβεις στο καλο φαγητο για να δυναμωσει και να ξεχασει τις κακουχιες που περασε το καημενουλι

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool