SOS - Είναι κανείς στη Μυτιλήνη;

KaterinaP

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η KaterinaP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 126 μηνύματα.
Παρατησαν στη γειτονια μου 5 γατακια, μικρα αλλα εχουν ανοιξει τα ματια.
Τα βρηκα πριν απο λιγο, ειναι σε σχετικα καλη κατασταση, αλλα θελουν φροντιδα.
Ειμαι εγκυος κ εχω ηδη 2 γατους στο σπιτι, κ δε μπορω να τα φροντισω. Θα με κραξουν ολοι, κ ο αντρας μου επισης.... Μενω σε διαμερισμα οποτε θαπρεπει να μεινουν στο σπιτι....

Σας παρακαλω αν υπαρχει καποιος να τα παρει, θα αναλαβω ολα τα εξοδα. Αν τα παω στον εδω φιλοζωικο θα μου πουν για ευθανασια επειδη δε τρωνε ακομα μονα τους.......

Βοηθηστε........!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eπικοινώνησε με https://www.eresosforanimals.com/. Ίσως μπορέσουν να βοηθήσουν.
Επίσης αν έχεις fb, υπάρχει το σωματείο ΚΙΒΩΤΟΣ στην Μυτιλήνη. Ψάξτο και καλή τύχη στα μωρά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα περιμένω να πάει 6 κ θα πάρω τηλ στην ΕΡΕΣΟ....
Η κιβωτός δεν ασχολούνται κ ιδιαίτερα με τις γάτες, τις ξέρω τις κοπέλες, κάνουν ότι μπορούν αλλά μόνο για σκυλιά......
Θα μου πουν να τα κάνουν ευθανασία.....

Δοκίμασε όμως κι εκεί, ποτέ δεν ξέρεις;)

Η Κιβωτός έχει ήδη 10 γατάκια κ δε μπορει να τα παρει.....
Τώρα έστειλα τον άντρα μου να πάρει ενα μπιμπερό, να τα ταΐζουμε πιο εύκολα... Δε βλέπω να προσφέρεται κανείς, κ απελπίζομαι.
Αστειευόμαστε κιόλας, οτι κάνουμε πρόβα για το μωράκι μας! Θεε μου...! Γελάω, αλλά απο την άλλη πρέπει να τα δώσω.. ειναι πολύ παρακινδυνευμένο να τα κρατήσουμε!

Μα το mycat δεν έχει κανένα γατοφιλο Μυτιληνιό ρε παιδιά???????????:confused::confused::redface:

Απάντηση: SOS - Είναι κανείς στη Μυτιλήνη????

Νομίζω υπάρχει μια κοπέλα που σπουδάζει εκεί, δεν ξέρω αν είναι εκεί τώρα όμως. Μπορείτε να της στείλετε ένα μήνυμα δε θα χάσετε και τίποτα να ρωτήσετε. Αυτό είναι το προφιλ της. :)

Πήρα κ την ερεΣΟΣ κ δεν παίρνουν ζωα λέει εκτος του χωριού τους........
Έχω απελπιστεί, κ ο άντρας μου λέει ότι αν δε βρούμε να τα δώσουμε να τα αφήσουμε πάλι κάτω στο δρομο........
Θα παρω κ μια κτηνιατρο που ειναι φιλοζωη μηπως κ τα παρει.... αλλα ειμαι σιγουρη οτι θα εχει ηδη 20 γατακια για δωσιμο.
:/::(:(

Για να κάνω ενα update, τα γατακια τα κρατησαμε μεχρι την τριτη κ τα ειχαμε με μπιμπερο, (δεν ειχαμε αλλη επιλογη) κ ευτυχως βρηκαμε μια καλη κυρια που εχει γατα που θηλάζει κ τα πηγαμε χτες. Δυστυχως ακομα δεν τα εχει δεχτει, αν κ της τα έβαλε χτες το βράδυ ενα-ενα κ θηλασανε. Πιστεύω οτι θα τα υιοθετήσει στο τελος. Τώρα το πρόγραμμα είναι οτι θα τα αφήσουμε εκει για καμιά βδομάδα να αρχίσουν να τρώνε κ ξηρά τροφή, κ μετά θα δουμε να τα δωσουμε.
Ένιωσα απαίσια που τα αφήσαμε παντως! Δεν ξεραμε αν θα φανε, αν θα τα προσέχει η γυναικα που τα πηρε.....
Δεν είχα ξανα-ασχοληθεί με γατάκια τόσο μικρά (2 εβδομάδων), είναι απίστευτο το πως σε κοιτάνε όταν τα ταΐζεις, μωράκια κανονικά!
Μπορεί να φταίει κ η εγκυμοσύνη μου βέβαια!!! Παντως τα θελω πισω!!!! Ειδικα το ενα, ειναι κ ιδιο ο Σαμουλης μας, ποσο θα ηθελα να το κρατησω!!! Βεβαια δε παιζει, ερχεται μωρο κ δε μπορουμε να παρουμε τριτο γατουνι.... αλλα θα προσπαθησω να τα δωσω κάπου να μπορώ να βλέπω οτι είναι καλά....

Για να κάνω ενα update, τα γατακια τα κρατησαμε μεχρι την τριτη κ τα ειχαμε με μπιμπερο, (δεν ειχαμε αλλη επιλογη) κ ευτυχως βρηκαμε μια καλη κυρια που εχει γατα που θηλάζει κ τα πηγαμε χτες. Δυστυχως ακομα δεν τα εχει δεχτει, αν κ της τα έβαλε χτες το βράδυ ενα-ενα κ θηλασανε. Πιστεύω οτι θα τα υιοθετήσει στο τελος. Τώρα το πρόγραμμα είναι οτι θα τα αφήσουμε εκει για καμιά βδομάδα να αρχίσουν να τρώνε κ ξηρά τροφή, κ μετά θα δουμε να τα δωσουμε.
Ένιωσα απαίσια που τα αφήσαμε παντως! Δεν ξεραμε αν θα φανε, αν θα τα προσέχει η γυναικα που τα πηρε.....
Δεν είχα ξανα-ασχοληθεί με γατάκια τόσο μικρά (2 εβδομάδων), είναι απίστευτο το πως σε κοιτάνε όταν τα ταΐζεις, μωράκια κανονικά!
Μπορεί να φταίει κ η εγκυμοσύνη μου βέβαια!!! Παντως τα θελω πισω!!!! Ειδικα το ενα, ειναι κ ιδιο ο Σαμουλης μας, ποσο θα ηθελα να το κρατησω!!! Βεβαια δε παιζει, ερχεται μωρο κ δε μπορουμε να παρουμε τριτο γατουνι.... αλλα θα προσπαθησω να τα δωσω κάπου να μπορώ να βλέπω οτι είναι καλά....

Μακαρι ολα να πανε καλα... :):) Για καλο και για κακο να πηγαινετε να ριχνετε μια ματια στα γατιακια..:/::/:

Σκεφτόμουν χθες βράδυ να σου στείλω μνμ για να δω τι έγινε αλλά με πρόλαβες σήμερα:)

Κι εγώ εύχομαι να πάνε όλα καλά και όπως είπε κι η Σιμώνη καλό είναι να περνάς που και που για να βλέπεις τι γίνεται.
Όσο για το μικράκι που ήθελες πολύ να κρατήσεις, μήπως να το ξανασκεφτείς ? Τι 2 τι 3, δεν έχει και πολύ διαφορά πιστεψέ με.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back