SOS! Ζητούνται άτομα για περισυλλογή σκύλου

strayshelp

Δραστήριο μέλος

Η strayshelp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 619 μηνύματα.
sos.jpg

Υπαρχει ενα σκυλι, αδεσποτο, σοβαρα τραυματισμενο απο σφιχτο κολλαρο στο λαιμο του, ο οποιος αιμορραγει
Στον ελαιωνα.

Εχουν γινει προσπαθειες απο το πασχα να πιαστει, αλλα ειναι πολυ φοβισμενο και αιμορραγει.

Εχουν καλεσει απο τη μεγαλη τεταρτη παρα πολλες φορες το δημο για το σκυλι αυτο(τηλ καταγγελιας 09470),
Ομως εχουν εγκαταλειψει τις προσπαθειες επειδη οποτε το πλησιαζουν αυτο τρεχει τρομοκρατημενο καθως
Δεν το προσεγγιζουν σωστα.

Δυο κοπελες εχουν αναλαβει μαζι με εναν υπαλληλο μεταφορικης να προσπαθησουν για το σκυλι, αλλα χρειαζονται
Περισσοτερα ατομα, για ''περικυκλωση''.

Αν μπορειτε να ερθετε να το πιασουμε ολοι μαζι παρακαλω δηλωστε συμμετοχη στα
Παρακατω τηλ επικοινωνιας :210 5907029, 6973029761

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
sos.jpg

εγω οταν χρειαστηκε να πιασω ενα σκυλι ετσι πολυ φοβισμενο , οχι τραυματισμενο ομως , που δεν το πλησιαζα ουτε στα 100 μετρα για φαγητο μετα απο απειρες ατυχεις προσπαθειες εξοικειωσης εκανα το εξεις , στην περιοχη μου υπαρχει μια εταιρεια που νοικιαζει κινητους φραχτες ,αυτα που χρησιμοποιουν σε παρελασεις , νοικιασα για μια εβδομαδα λοιπον πλεγματα ( 600 ε την εβδομαδα ) τα οποια περικλειαν μια περιοχη 5 χ 5 , το ενα ηταν σαν πορτα κινητο , εβαζα φαγητο μεσα καθημερινα, οχι ξηρα τροφη που ταιζα μεχρι τοτε αλλα κοτοπουλο ψητο κλπ , και εφευγα , η μικρη εμπαινε μεσα για να φαει μονο οταν εγω απομακρυνομουν , εδεσα λοιπον την πορτα με πετονια και μια μερα που ειχα βαλει και ενα ηρεμιστικο στο φαγητο της που μου ειχε δωσει ο κτηνιατρος μολις μπηκε μεσα και εφαγε την μοναδικη μπουκια που ειχε και το ηρεμιστικο τραβηξα την πετονια και εκλεισε η πορτα
η μικρη κυρια λεγεται sara ειναι μαζι μας τεσσερα χρονια τωρα και ακομα φοβαται τον ισκιο της στην κυριολεξια ,
αν μπορειτε να διαθεσετε το ποσον πιστευω οτι θα λειτουργησει αυτο το συστημα
οπως και ναχει σας ευχομαι καλη επιτυχια και λυπαμαι που ειμαι μακρια και δεν μπορω να σας βοηθησω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

γνωμη μου ειναι οτι για να πιαστει το σκυλι θελει τη συνεργασια κτηνιατρου..:/:να του βαλει ηρεμιστικο/υπνωτικο στο φαγητο κα να το τσακωσει...:hmm:

ηρεμιστικη ενεση με βελος για να το ριξουν απο μακρια θα ηταν πολυ βαρβαρο ?:(:hmm:

γνωμη μου ειναι οτι για να πιαστει το σκυλι θελει τη συνεργασια κτηνιατρου..:/:να του βαλει ηρεμιστικο/υπνωτικο στο φαγητο κα να το τσακωσει...:hmm:

ειναι ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟ , o σκυλος μπορει να τρεξει και να πεσει να κοιμηθει καπου που ουτε θα εντοπιζεται και μπορει να ειναι και επικυνδυνο , στην μεση ενος δρομου , δεν ξερεις ποτε μετα απο ποση ωρα τον πιανει το ηρεμιστικο ...

ειναι ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟ , o σκυλος μπορει να τρεξει και να πεσει να κοιμηθει καπου που ουτε θα εντοπιζεται και μπορει να ειναι και επικυνδυνο , στην μεση ενος δρομου , δεν ξερεις ποτε μετα απο ποση ωρα τον πιανει το ηρεμιστικο ...

α, οκ, δεν το ηξερα...:/:

S.O.S.
Κυριακή πρωί 12 Ιουλίου 2009 στον Ελαιώνα!

Στην αυλή της Μεταφορικής Καλαμάτας
πίσω από την Ιερά Οδό
Αγίου Πολυκάρπου 122 & Αγίας Άννης

Ζητάμε επειγόντως άτομα για να διασώσουμε το σκυλί
του Ελαιώνα, εκείνο με το λουρί που του έχει κόψει σε βάθος
το λαιμό και βρίσκεται σε προχωρημένη σήψη εδώ και μήνες.
Παρακαλώ ανταποκριθείτε γιατί πεθαίνει ώρα με την ώρα.

Θα θέλαμε την άμεση ανταπόκριση από Σωματεία
που γνωρίζουν πώς να προσεγγίσουν ένα τρομοκρατημένο ζώο
που δεν επιδέχεται λάσο καθώς και αν μπορούν να αναλάβουν
τη θεραπεία του, αφού ο Δήμος Αθηναίων αδυνατεί
να χειριστεί μια τέτοια περίπτωση, όπως μας έχει αποδείξει
τους τελευταίους μήνες που τον ενοχλούμε τηλεφωνικά

Τι ώρα Κλειάννα;;

κλειαννα εχεις μιλησει με το stray ? :hmm::(

Δεν αλλάζει σε ελληνικά..sorry για τα greeklish.

Χριστιάννα, επειδή δεν έχουν μαζευτεί άτομα δεν έχουν πει ώρα. Πάρε ένα τηλ σ' αυτό που έχει στο πρώτο μήνυμα να δεις ...:)

Ιβάνα, ναι μίλησα με το stray, γιατί έχουν αρκετά άτομα, θα βοηθήσουν μάλλον.

Κλειάννα πήρα τηλ.
Αύριο μου είπαν ότι θα ανακοινωθεί η ώρα γιατί περιμένουν μια απάντηση απο φιλοζωική.Έχουν κάνει άπειρες προσπάθειες να το πιάσουν το σκυλί, οπότε κάθε γνώμη που μπορεί να δώσετε με ποιο τρόπο να πιαστεί είναι καλό.

10:30-11:00 έμαθα..

εχουμε καμια καλη εξελιξη ? :/::/:

Δυστυχώς δεν μπόρεσα να πάω γιατί ασχολήθηκα με τα σκυλιά στην Ν.Σμύρνη.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back