SOS Θεσσαλονίκη

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

fenaki12

Δραστήριο μέλος

Η fenaki12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 462 μηνύματα.
Παιδια ειναι επειγον εκληση για βοηθεια σε οσους ζουν θεσσαλονικη κοντα στις συκες.Ειναι ενα γατακι 2 μηνων περιπου με κοκκινα ματακια σε μια περιοχη κοντα στο πολιτιστικο των συκεων.Ειναι εκει μονιμος και ειναι ενα παιδι που μου εχει σπασει τα νευρα δεν το αφηνει να φυγει απο διπλα του το πιεζει κατω να κατσει,σημερα μου ηρθε να το πατισω μπουνια:mad:
Το γατακι ειναι ασπρο γκρι πολυ παιχνιδιαρικο χουρχουριζει με το παραμικρο και ειναι αγορακι,αν καποιος μπορει να το παρει απο εκει να το φιλεξενησει,εγω του παω τροφη και νερο αλλα εκει που ειναι υπαρχουν δρομοι:(
Μπορω να σας οδηγσω εγω μεχρι εκει αν αυτο ειναι το προβλημα:confused:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ξερω οτι γινεται χαμος και δεν περιμενω κατι αμεσ . τεσπα πηγα σημερα το ταϊσα το εβγαλα και φωτογραφιες που μαλλον θα τις βαλω το απογευμα μαζι με βιντεακι.Αχ το καϊμενο πρεπει να εχει παθει αφυδατωση :( :(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν έχω καταλάβει αρκετά καλά τι συμβαίνει...:hmm:

ειναι ενα γατακι σε μια περιοχη μονο με πρισμενα ματακια γαδιαρικο που πρεπει να απομακρυνθει γιατι εκει υπαρχουν δρομοι

δεν μπορείς να το κρατήσεις έστω και λίγο στο σπίτι σου;

οχι γιατι μολις σημερα βρηκαμε 5 νεογεννητα γατακια βασικα 2 εβδομαδων και θελουν ταϊσμα καθε 4 ωρες,απ'οτι μου ειπε η κ.Ασημινα :(

Τους έχεις φτιάξει αγγελία; :)

τωρα θα παω και σε κανα 30λεπτο θα εχουμε και φωτο

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back