χρυσαφενια
Νεοφερμένο μέλος
Σημερα το πρωι το γατακι μου ξυπνησε και εκλαιγε.
Μηπως ξερει κανεις να μου πει γιατι;;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
speri
Διάσημο μέλος
Εμενα η μικρη κλαιει οταν θελει κατι συνηθως...νερο,να βγει εξω,να τις ανοιξουμε την πορτα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zouzounela
Εκκολαπτόμενο μέλος
κι εμένα το ίδιο....όσες φορες με ξυπνησε νιαουρίζοντας ήταν για να της βάλω φαγητό!!!
τα είχε όλα στη διαθεση του? νερο, φαγητο, άμμο?
τωρα της πέρασε? ηρεμησε?
χρυσαφενια
Νεοφερμένο μέλος
Ολα τα ειχε φαγητο και αμμο και νερο ολα αλλα τωρα ευτυχως της περασε.
Αλλα δεν ειναι μονο σημερα πολλες φορες το κανει οταν ξυπναει.
χρυσαφενια
Νεοφερμένο μέλος
Και επισης σημερα δεν την βλεπω πολυ ενεργατη ολο κοιματα και ξαπλωνει στο κραβατι
χρυσαφενια
Νεοφερμένο μέλος
Μηπως της συμβαινει κατι;;;
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
τρωει;;; αν δεν τρωει..θα πρεπει να την πας στο γιατρο...

χρυσαφενια
Νεοφερμένο μέλος
Τρωει και πολυ μαλιστα αλλα λεω οτι μονο σημερα δεν την βρισκω πολυ ενεργατη.Αλλα ετσι κι αλλιως το πρωι καθε πρωι κλαιει.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
ισως να θελει την παρεουλα σας το πρωι,λογω του οτι εχει μεινει μοναχουλα το βραδυ στη βεραντα..

χρυσαφενια
Νεοφερμένο μέλος
Καλα λες...αλλα τι να κανουμε δεν μπορουμε να την βαλουμε μεσα.(κατι ασχετο:η γατα μου μοιαζει με την πορτοκαλι την δικια σου αλλα πιο μικρη)
julia
Διακεκριμένο μέλος

Μπορεί αν είναι θηλύκια και αστείρωτη να θέλει άντρα, μπορεί να είναι ήδη έγκυος και να θέλει να γεννήσει, μπορεί πολλά....

Εαν πέφτει κάθε μέρα, μάλλον θέλει γιατρό γιατί κάτι σοβαρό θα συμβαίνει τότε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool