SOS!!! Μετάγγιση επειγόντως!

το "κυκνειο ασμα" ποπουλινα......:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πολυ κριμα :(παρακολουθουσα το θεμα απο την πρωτη στιγμη..μαρια εσυ εκανες τα παντα για να τον σωσεις.. τα αδυνατα δυνατα.. εδωσες τρομερο αγωνα δυστυχως ομως δεν εξαρταται μονο απο μας ,κουραγιο:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν μπορει να μου φυγει απο το μυαλο μου με τιποτα....:(:(:(:(..κουραγιο μαρια...

ουτε εμενα Εφη συνεχεια η ολη κατασταση μες στο μαυλο μου τριγυριζει....σας ευχαριστω για τη συμπαρασταση!!!
τρεμει η ψυχη μου μην εχουν κολλησει και τα υπολοιπα 7 που εχω:worry:

τι να σου πω...:(:(:(..δυστυχως αυτη η αρρωστια κολλαει και απο τα σκευη τροφης...και δυστυχως οσα βγαινουν εξω...εχουν ενα τεραστιο ρισκο...:(:(:(

μα αυτο ειναι που με τρελλανε οταν εμαθα τι ασθενεια ειχε τα δικα μου δεν εβγαιναν εξω εχω περιφραξει την αυλη μια φορα μονο μου ειχε χαθει 3 μερες και μετα απο αυτο τα περιεφραξα...τοσο ατυχο να ηταν πια που σε αυτο το διαστημα που ειχε χαθει κολλησε την χειροτερη ασθενεια...τι να πω πολυ αδικο:(

μα αυτο ειναι που με τρελλανε οταν εμαθα τι ασθενεια ειχε τα δικα μου δεν εβγαιναν εξω εχω περιφραξει την αυλη μια φορα μονο μου ειχε χαθει 3 μερες και μετα απο αυτο τα περιεφραξα...τοσο ατυχο να ηταν πια που σε αυτο το διαστημα που ειχε χαθει κολλησε την χειροτερη ασθενεια...τι να πω πολυ αδικο:(
δυστυχως..η αδικια περισσευει σε αυτη τη ζωη..:(:(:(για αυτο και εγω δεν πιστευω σε τιποτα...μονο στην δικη μας αγαπη...αν ηταν δικαιη η ζωη..δεν θα πεθαιναν αθωες ψυχουλες(ανθρωποι και ζωα)..και να ζουν τα καθικια...

Λυπαμαι πολυ πραγματικα
Σιγουρα θα ειναι σε ενα πολυ καλυτερο μεροσ και δν θα ποναει πια:'(:'(:'(

Κουράγιο.....:(

ωχ ρε γμτ πολυ κριμα......

Λυπάμαι πολύ, καλό του ταξίδι:bye::bye::bye:

λυπάμαι Μαρία....

και γω λυπαμε πολυ μαρια :'(

εφυγε απο τη ζωη το μικρο μου αγγελουδι η καρδουλα του τον προδωσε ακομη και οταν προσπαθησαμε να τον επαναφερουμε δεν γινοταν τιποτα,του καναμε νεκροψεια και η περιτονιτιδα ηταν σε πολυ προχωρημενο σταδιο του ειχε κανει 3 μαζες ,στον εισοφαγο εξου και ο καθημερινος εμετος,στην σπληνα και στο εντερο και αιμα δηλαδη να του βαζαμε δεν θα γινοταν τιποτα προχωρουσε ραγδαια η ασθενεια και η πολυ ισχυρη αντιβιωση που ειχε δωσει ο πρωτος γιατρος του ειχε κανει και ελκος απο κει και το αιμα στον εμετο...τελειωσε το μαρτυριο σου αγγελε μου και εγω νοιωθω ενα μεγαλο κενο και μεγαλο πονο που δεν σε εχω πια στην αγκαλια μου...αντιο φιλαρακι μου δεν θα σε ξεχασω ποτε:(
σας ευχαριστω ολους που μας συμπαρασταθηκατε σε αυτες τις δυσκολες στιγμες.

Ψυχούλα μου καλό του ταξίδι. Δυστυχώς είναι ύπουλη αυτή η ασθένεια για τα γατάκια. Τουλάχιστον δεν υποφέρει πια ο μικρούλης. Αν ήταν σε τέτοιο στάδιο καλύτερα που ξεκουράστηκε ο καημενούλης.:(:(:(:(

και μετά λένε πως οι άνθρωποι είναι σημαντικότεροι...κανείς μα κανείς άνθρωπος δεν μπορεί να συγκριθεί με μιά αθώα ψυχούλα που σε αγαπάει χωρίς ανταλάγματα,και βαθυά μέσα σου το ξέρεις γιατί αισθάνεσαι οτι έχεις μιά υποχρέωση στο γατάκι έτσι δεν είναι?ενώ με έναν άνθρωπο δεν το νιώθεις αυτό,γιατί πολύ απλά το γατάκι σου έδεινε τα πάντα όπως το κάθε γατάκι..καλό του ταξίδι..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back