SOS! Νεογέννητα γατάκια

Franky

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Franky αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 137 μηνύματα.
Πολύ επείγον!!! Μόλις βρήκα δύο γατάκια ημερών, τα οποία κάποιος μικρόψυχος παράτησε σε μια κούτα έξω στο κρύο... Τα έχω βάλει στα ζεστά και σε 2 ώρες θα πάμε στην κτηνίατρο να τα δει. Ο φίλος μου έχει πάει να τους πάρει ειδικό γάλα, αλλά είναι αδύνατον να τα κρατήσω! Η μικρή μου γάτα αναρρώνει από σοβαρή γαστρεντερίτιδα, και δεν μπορώ να έχω το νου μου και στα μικρά γιατί δουλεύω αρκετές ώρες την ημέρα. Όποιος μπορεί να τα αναλάβει ας μου τηλεφωνήσει στο κινητό 6948326108 ότι ώρα και να είναι. Είναι κρίμα να τα αφήσουμε, βοηθήστε την κατάσταση σας παρακαλώ... Ευχαριστώ και περιμένω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έχουμε ψάξει σε μερικά petshop και δεν μπορούμε να βρούμε γάλα. Συνεχίζουμε το ψάξιμο (περιοχές: Νεάπολη Εξαρχίων, Κυψέλη). Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει ή να μας πει που θα βρούμε γάλα γιατί σε λίγο τα μαγαζιά κλείνουν. Ευχαριστώ και πάλι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: SOS Νεογέννητα γατάκια

Ποσο ειναι τα μικρα;Αν δεν βρειτε γαλα μπορεις να ακολουθησεις τη συνταγη που λεει εδω γιατι θελουν ταϊσμα καθε διωρο.Καλο κουραγιο...

Κάνει και το ανθρώπινο βρεφικό γάλα σε σκόνη για βρέφη απο 6 μηνών.... μην τρέχεις άδικα.

Πάρε απο όποιο σουπερ μαρκετ θέλεις....της μιλουπα το φαριν λακτε, ή οποια άλλη μάρκα βρείς...:redface:
Μια χαρά κάνει και αυτό.

Ευχαριστώ για τις συμβουλές. Ρώτησα και την κτηνίατρο και μου έδωσε "οδηγίες προς ναυτιλομένους"!:) Γαλατάκι βρήκαμε, τα τάισα, τους έβαλα μια αυτοσχέδια θερμοφόρα και τώρα κοιμούνται του καλού καιρού!:P:P:P Πρέπει να είναι περίπου 7 ημερών με κλειστά ματάκια. Απλώς εγώ δεν μπορώ να τα κρατήσω, οπότε όποιος μπορεί να με βοηθήσει θα μας σώσει πραγματικά.:redface:

Λοιπόν τα μωρουλάκια πάνε μια χαρά!:) Τρώνε με μεγάλη όρεξη πλέον, κοιμούνται στα ζεστά αγκαλίτσα, κάνουν τσισάκια κανονικά, θέλουν χαδάκια για να ηρεμήσουν, όλα τέλεια!!!:P:P:P Κι επειδή μια εικόνα, χίλιες λέξεις, μερικές φωτό για να σας ανοίξει η όρεξη... Καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα τα υιοθετήσει μια κοπέλα απόψε...:clapup::clapup::clapup:

Συνημμένα

• 30012010238.jpg
    30012010238.jpg
    471,1 KB · Εμφανίσεις: 249
  • 30012010239.jpg
    30012010239.jpg
    426,9 KB · Εμφανίσεις: 80
  • 30012010236.jpg
    30012010236.jpg
    392,8 KB · Εμφανίσεις: 67
  • 30012010235.jpg
    30012010235.jpg
    391,3 KB · Εμφανίσεις: 49
  • 30012010248.jpg
    30012010248.jpg
    344,5 KB · Εμφανίσεις: 139

Γλυκυτατα ειναι!

αχου τα μωρεεεε:baby::baby:

μπεμπακιαααααααααααααααα αχου !!!!!!!καλη τυχη ευχομαι!:)

Τα μωρουλάκια είναι πλέον με τους νέους τους γατογονείς, οι οποίοι τα έχουν ερωτευτεί!:) Κοιμούνται ήσυχα-ήσυχα, αφού έφαγαν, και πλέον περιμένουμε με αγωνία νέα και φωτό από το μεγάλωμά τους...;) Μακάρι και τα υπόλοιπα ορφανά γατουμπάκια να έχουν μια καλή τύχη.:baby::baby:

Οι νέοι γονείς των μωρουλακίων ανέβασαν βιντεάκι... Τα παιδιά κάνουν εξαιρετική δουλειά με τα μικρά!!!
https://www.youtube.com/watch?v=3TLBlf_BY1E

Τι ομορφα που ειναι!Εχουν κι ενα μπλεδακι ή μου φανηκε;

το βιντεακι ειναι απο προηγουμενα μωρακια που μεγαλωσαν? γιατι βλεπω οτι ειναι πανω απο χρονο που εχει ανεβει το βιντεο..

Τι ομορφα που ειναι!Εχουν κι ενα μπλεδακι ή μου φανηκε;

Νομίζω πως το μικρό θα γίνει μπλεδάκι.:hmm::hmm::hmm: Για να δούμε...:P:P:P

το βιντεακι ειναι απο προηγουμενα μωρακια που μεγαλωσαν? γιατι βλεπω οτι ειναι πανω απο χρονο που εχει ανεβει το βιντεο..

Όχι, είναι από αυτά τα μωρά.:D Δεν ξαναείχαν τόσο μικρούλια...;);) Έχουν μεγαλώσει τα άτιμα, μέσα σε μέρες!:clapup::clapup::clapup:

Μα τα σχολια απο κατω ειναι πριν ενα χρονο...:confused:

εγω στο βιντεακι βλεπω 1 ταμπυ και ενα σολιντ γατακι, στις φωτο εδω ειναι 2 ταμπυ:confused:

Μα τα σχολια απο κατω ειναι πριν ενα χρονο...:confused:

Σορρυ παιδιά, μάλλον έχετε δίκιο.:hmm: Έχω χαζέψει τελείως...:hypno::hypno: Χάρηκα τόσο που νόμιζα πως ήταν τα δικά μας... Μάλλον η κοπέλα έβαλε ένα άλλο βιντεάκι. Θα μιλήσω μαζί της και θα σας πω. Ευχαριστώ για την ταχύτητα και την παρατηριτηκότητα.;)

Λοιπόν, έχετε δίκιο και εγώ είμαι τελείως χαζή!!!:redface::redface::redface: Η κοπέλα ανέβασε ένα βίντεο που της θυμίζει τα δικά της κι εγώ νόμιζα... Περιμένω το σωστό βίντεο και επανέρχομαι. Και πάλι σορρυ...:redface::redface::redface:

Χαθήκαμε λιγάκι αλλά να μαστε και πάλι! Είμαστε 2 κοριτσάκια με ονόματα παρακαλώ, η Ζιζού και η Ζουζού. Μέχρι να γραφτεί η μαμά μας στο φορουμ, θα σας λέει τα νέα μας η θετή μαμά μας... Ανοίξαμε που λέτε τα ματάκια μας, κοιτάμε όλο απορία, μας κάνουν μεγάλη εντύπωση οι ήχοι, τρώμε, κοιμόμαστε, παίζουμε η μία με την άλλη και δαγκωνόμαστε, και παίρνουμε όλη την αγάπη που μας δίνουν... Η φωτό δεν είναι πολύ καλή αλλά θα πάρετε μια ιδέα πόσο μεγαλώσαμε!

Συνημμένα

• Moroulakia.jpg
    Moroulakia.jpg
    29,7 KB · Εμφανίσεις: 54

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back