SOS! Νεογέννητα σκυλάκια

ιβανα

Επιφανές μέλος

Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα.
το μην μου ζητησε να το γραψω η αλικη (alice)

βρηκε 5 κουταβακια νεογεννητα λιγων ημερων, σε σακουλα με οινοπνευμα...παρακαλει για οποια πληροφορια η βοηθεια αμεσα. τι χρειαζονται τις πρωτες ωρες? τα μωρα ειναι κρυα...οποια βοηθεια ευπροσδεκτη. :/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Της ειπα να με παρει να της πω.ειναι τα ιδια πανω κατω με τα γατακια η διαδικασια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

θα σε παρει μου ειπε σε λιγο ασημινα

Παιδια η Αλικη ειναι στο Πορτοχελι , κοντα σε αργος κορινθο και αθηνα 3 ωρες αποσταση εαν κανεις μπορει να βοηθησει, τα στεγνωσε και το ενα δε φαινεται καλα τα αλλα δεν ξερω πως το λενε αυτο για τα σκυλακια αλλα κλαινε τελος παντων , τωρα θα δωσει γαλα γατας και τα βαζουμε αμεσα αγγελια και στο σκυλοφορουμ γιατι εχει κα τα δικα της αδυνατο να τα κρατησει. Εαν κανεις απο μπορει να βοηθησει το τηλ της ειναι 6948482778

Δεν δειχνουν να ειναι καλα, τα στεγνωσα με πιστολακι και τα ζεσταινω ενα τεταρτο τωρα και ειναι κρυα ακομα...Τα εχω τυλιξει σε ηλεκτρικη κουβερτα, εκανα μια αποπειρα να τους δωσω γαλα αλλα δειχνουν οτι δεν μπορουν ουτε να καταπιουν....

μηπως να παρεις και τον κτηνιατρο σου ενα τηλ να σου πει τι να κανεις ? :hmm:

Βαλε λιγο μελι στα ουλα τους εχεις?? θα δουμε αν θα τα καταφερουν δοκιμασε και λιγο καταναγκαστικο ταισμα σε λιγη ωρα αφου ζεσταθουν. Δεν ξαναπαιρνεις τον αιλουρο???

Πηρα τον Αιλουρο δυο φορες, να ειναι καλα ο ανθιρωπος...
Το θεμα ειναι οτι οταν αναπνεουν κανουν οπως κανουμε εμεις οταν ειμαστε συναχομενοι και προσπαθουμε να αναπνευσουμε...
Δεν βγαζουν ουτε τη γλωσσα εξω να γλυψουν το μελι, ουτε δειχνουν να καταπινουν. Και νερο, και γαλα, και μελι δοκιμασα....
Ασημινα ο Νικος δεν απανταει, θα τον παρω αυριο πρωι.
Θα προσπαθησω λιγο ακομα οσον αφορα το ταισμα. Πιστευω ομως οτι τουλαχιστον τις πρωτες ωρες δεν εχουν προβλημα αν δεν φανε κατι μεχρι αυριο το πρωι τουλαχιστον μηπως ηρεμησει λιγο ο λαιμος τους.....:hmm::hmm::hmm:

μπραβο που πηρες και τον αιλουρο...μου το ειπες στο τηλ και το ξεχασα..καλη τυχη ρε αλικακι με τα μικρακια. σου χρωστανε τη ζωη τους..:/: ακομα δε μπορω να καταλαβω πως τα εκλεισαν σε σακουλα και τους πεταξαν και οινοπνευμα..το σιχαμα οποιος το εκανε

Αυτος ο ηλιθιος που τα εκλεισε σε σακουλα να πεθανουν σιγα σιγα με καμμενη τραχεια κι απο ασφυξια θελει κρεμασμα και σιγανο βασανιστηριο

Γμτ.. πεθανε το ενα.. η καημενη η αλικη τα εχει παιξει ειναι πολύ κριμα....Τελικα ισως το μονο που μπορει να προσφερει κανεις ειναι ενας τρυφερος θανατος μια και η αρχη της ζωης τους στιγματιστηκε τοσο σκληρα απο αυτον τον να μην πω

Τί έγινε βρε Αλίκη;:(

πολυ λυπαμαι για το μωρακι..δεν εχω λογια για το απανθρωπο σιχαμενο ον που εκανε οτι εκανε για να πεθανουν τα σκυλακια :(:(:( ας ελπισουμε οτι θα τα καταφερουν τα αλλα 4 και οτι μετα τοσο οινοπνευμα θα ειναι καλα στην υγεια τους. αισχος ρε παιδια, αισχος :(:(

Αλίκη εδώ είμαι...και msn... αν θες.
(μην ελπίζεις πολλά... το οινόπνευμα είναι απο τα χειρότερα.)

Δεν ελπιζω τιποτα.....:(
Εχασα αλλο ενα το πρωι και προβλεπω την ιδια καταληξη για τα υπολοιπα...
Δεν αναπνεουν κανονικα, δυσκολευονται και δεν καταπινουν με τιποτα, δεν εχουν πιει σταγονα νερο η γαλα, ουτε καν εγλυψαν το μελι που τους ειχα βαλει στα χειλια και τα ουλα....
Αν τα ταισω με το ζορι, θα πνιγουν.
Δυστυχως επρεπε να τα αφησω να ερθω για δουλεια, ειναι ομως ο Νικος σπιτι. Αν δεν φανε τιποτα ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα. Πρεπει να εχει καει η τραχεια και απο οτι καταλαβαινω, πρεπει να εχουν πειραχτει και οι πνευμονες....:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Μου εστειλε η Ασημινα μια καταγγελια, θα την κολλησω σημερα εκει που τα βρηκα και θα τη ριξω σε ολο το Κρανιδι....με τον ανωμαλο η μαλλον ανωμαλη γιατι γυναικεια δουλεια μου μυριζει.... Που να της καει το σπιτι!

Αϊ στο καλό με όλους τους ανώμαλους πια:mad::(

Δεν ελπιζω τιποτα.....:(
Εχασα αλλο ενα το πρωι και προβλεπω την ιδια καταληξη για τα υπολοιπα...
Δεν αναπνεουν κανονικα, δυσκολευονται και δεν καταπινουν με τιποτα, δεν εχουν πιει σταγονα νερο η γαλα, ουτε καν εγλυψαν το μελι που τους ειχα βαλει στα χειλια και τα ουλα....
Αν τα ταισω με το ζορι, θα πνιγουν.
Δυστυχως επρεπε να τα αφησω να ερθω για δουλεια, ειναι ομως ο Νικος σπιτι. Αν δεν φανε τιποτα ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα. Πρεπει να εχει καει η τραχεια και απο οτι καταλαβαινω, πρεπει να εχουν πειραχτει και οι πνευμονες....:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

ρε αλικακι μηπως να σκεφτεις την ευθανασια? τα σκυλακια αργοπεθαινουν με ασχημο τροπο, ειναι τοσο κριμα να μη μπορουν να αναπνεισουν..κλαινε ?

Εχω βρεί και εγώ πολλά γατάκια έτσι με οινόπνευμα, ή και με βενζίνη...
οι περισσότεροι απλά τα ρίχνουν σε έναν κουβά νερό...

Ευτυχώς η Λου ήταν σε 2 σακούλες.:(
Κουράγιο... δεν είμαστε Θεοί.

Αναπνεουν με δυσκολια, και δεν κλαινε πια.
Ιωαννα μου τι ευθανασια? Αφου νομιζω οτι θα εχουν πεθανει μεχρι να γυρισω σπιτι.....:/::(:(:(
Αν οχι θα παρω τηλ τη δικια μου κτηνιατρο να τη ρωτησω.
Η μαλλον τωρα που το σκεφτομαι φευγοντας απο το γραφειο θα παω απο εκει να της αφησω την επικηρυξη και να τη ρωτησω...

Εκλεισα ραντεβου για ευθανασια....
Θα τα δει βεβαια πρωτα, αν εχουν την παραμικρη ελπιδα θα κανουμε οτι μπορουμε.....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back