SOS! Νεογέννητα σκυλάκια

Εκλεισα ραντεβου για ευθανασια....
Θα τα δει βεβαια πρωτα, αν εχουν την παραμικρη ελπιδα θα κανουμε οτι μπορουμε.....

νομιζω καλα εκανες αλικη..σε μερικες περιπτωσεις που δε γινεται αλλιως ειναι κριμα να υποφερουν τα ζωακια..αν ειναι καμμενα τα σωθικα τους φαντασου οτι θα ζητουν λυτρωση και τιποτα αλλο..:(:( και τωρα αν μπορει να γινει η ευθανασια ακομα καλυτερα..να μην υποφερουν αλλο οι ψυχουλες..

α να χαθει το τερας.:(:(:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν αντεχω αλλο, καποιος με εχει καταραστει με τοσα που εχω περασει τους τελευταιους μηνες..... Μεσα σε ολα εχω και τη μανα με οιστρο..... Αχ αυτη θα ειναι μια στειρωση που θα την χαρω με την ψυχη μου! Μεχρι σαμπανια θα ανοιξω!
Τι να πω για αυτο το υποκειμενο.....Να του γυρισουν ολα πισω....
Και αν υπαρχει Θεος και με βλεπει που καταριεμαι ας δει και αυτες τις ψυχουλες εκει επανω να του πουν ποσο πονεσανε....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γμτ :(:(:(:mad::mad::mad:

πως ειναι τα μικρα αλικη? :(:(:( χαλια ακομα? :/::/:

Μα ειναι...μα ειναι...να μη πω τι ειναι....του ευχομαι να πεθανει με τον ιδιο φρικτο και επιπονο τροπο του παλιομ....μη πω τωρα...
Πρεπει να ειναι σαδιστης ο τυπος...δεν εξηγειται αλλιως

Τώρα το είδα το θέμα. Τι φρίκη Θεέ μου τι ανώμαλοι άνθρωποι. Πως να αλλάξεις την ανωμαλία αυτών των ανθρώπων. Ζουν ακόμα στο 1800. Δεν ξέρουν ακόμα τι θα πει η λέξη στείρωση. Έλεος. Που τα βρήκες ρε Αλίκη εκεί στο Κρανίδι? Τώρα μου μπαίνουν υποψίες και για τον γατούλη σου αν μένει κανένας ανώμαλος εκεί κοντά. Γιατί παιδιά αν δείτε το μέρος δεν μπορεί να επιταχύνει αυτοκίνητο. Είναι ΑΔΥΝΑΤΟ:mad:

Και εγώ τώρα είδα το θέμα.Κρίμα...πάρα πολύ κρίμα για τις ψυχούλες.Ότι νεότερο μας λες.Περιμένουμε.....

Δυστυχως δεν εχω καλα νεα.
Τα δυο δεν εβγαλαν το βραδυ και τα αλλα 3 τελειωσαν ηρεμα με ευθανασια πριν απο μια ωρα....:bye::bye::bye:
Καλη αναπαυση μωρακια....
Ναι κοντα στο σπιτι μου Ρανια, αν προσεξες την πυροσβεστικη στην κατηφορα, εκει μεσα σε ενα καδο τα βρηκε ο Νικος...
Το βραδυ θα βγω για αφισσοκοληση...Αφησα και μια (επικυρηξη) στο Lidl στις τροφες που πηγα να παρω κονσερβακια για τα αδεσποτα....
Οχι οτι θα γινει κατι, απλα μηπως χεστει επανω του-της και δεν το ξανατολμησει.....Και να γινει και ρεζιλι....
Ο δικος μου γατουλης Ρανια τα ειπαμε....Εχουν βρεθει κι αλλα απο αμαξι, και ομως επιταχυνουν οσο και περιεργο αν σου φαινεται. Περιμενω να δω τη μερα που θα χτυπησουν κανα παιδακι που παιζει...Θεε μου συγχωραμε....και να δω τη μανα να τον λιντσαρει η ακομα καλυτερα να του κοβει τα π$π$ρια!:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

ειμαι πολυ θυμωμενη κ πολυ στενοχωρημενη. δε φτανει που τα σκοτωσαν, υπεφεραν κιολας. αισχος, ντροπη κ κριμα. μακαρι να τιμωρηθει αυτος που το εκανε, με τον χειροτερο τροπο. :|

Λοιπόν, όσο πάνε και αγριεύουν τα πράγματα, όλο και αναισθητοποιούνται οι δίποδοι:(Στα βιβλία της Μαρίας Ιορδανίδου, η συγγραφέας αναφέρει, ότι τα ανεπιθύμητα γατάκια, τα "χλωροφόρμιζε". Με λίγα λόγια, τους έκανε ευθανασία με μεγάλη δόση χλωροφόρμιου. Το 1940, ως γνωστόν, δεν στειρώνονταν τα ζώα και ούτε ο κόσμος ο φτωχός μπορούσε να θρέψει αγέλες γάτων ή σκύλων. Όταν το είχα πρωτοδιαβάσει,όμως, είχα φρίξει, πώς μπορούσε κάποιος να κάνει κάτι τόσο σκληρό σε υγιή γατάκια. Τώρα, με αυτά που μαθαίνουμε, έρχομαι να πω, ότι τότε, τους πρόσφεραν έναν ανώδυνο θάνατο, αν μη τι άλλο. Σήμερα, 70 χρόνια μετά, διαβάζουμε το ένα αποτρόπαιο συμβάν μετά το άλλο:(:(Αίσχος!!:mad::mad:

Mε αιθέρα τα έκαναν παιδιά τότε έχω ακούσει ιστορίες. Αλλά τώρα έλεος. Τα ζώα στειρώνονται. Δεν είναι απαραίτητο πλέον να υπάρχουν αγέλες.
Δεν δικαιολογεί αυτές τις αποτρόπεες πράξεις.
Αλίκη μου ειλικρινά αν βάλεις μια φωτογραφία από το μέρος στο οποίο επιταχύνουν οι κάφροι θα προβληματιστούν και οι υπόλοιποι εδώ μέσα:down:

Παιδιά, στα χωριά δεν υπάρχει "στείρωση" .. απλά. Δεν νοείτε, το στειρωμένο ζώο το λένε "χαλασμένο"... δεν μπορείτε να φανταστείτε τί ακούω με το που λέω ότι η Λου θα στειρωθεί...
Και τί έχουμε ακούσει που "χαλάσαμε" και το 8χρονο Λαμπραντόρ της αδελφής μου...(λες και δεν έσπειρε αρκετά τόσα χρόνια....:down:/αλλά δεν ήμουνα εδώ...τώρα ήρθα:mad:)

Οι γάτες είναι απλά.... σαν τις κότες... στην αυλή, που αντί για αυγά πιάνουν κανένα ποντίκι.
Και εγώ η τρελή με τις γάτες, και η τρελή που πάω βόλτα ένα κυνηγόσκυλο...:down:

εγω απορω που σας κανει εντυπωση ολο αυτο.
καλα λιγες φορες εχετε γνωρισει ανθρωπους που βγαζουν ολο το κομπλεξ τους επανω σας??
ολοι αυτοι τι νομιζετε οτι ειναι?? ανθρωποι με τρελλα προβληματα.
ο ενας εχει κομπλεξ κατωτερωτητας, ο αλλος την εχει μικρη, ο αλλος ειναι μπεκρας, ο αλλος βαραει τη γυναικα του, ο αλλος εχει επιθετικοτητα, η αλλη ειναι σκατοψυχη, ο αλλος πλακωνεται στα φαναρια, ο αλλος τρωει κερατο, η αλλη ειναι κακογαμημενη.
τι λεμε τωρα οι ανθρωποι ειναι κανιβαλοι μεταξυ τους δεν θα ειναι με τα ζωα.
οσο πιο μικρος εισαι τοσο πιο πολυ σου αρεσει να ασκεις εξουσια.
και επειδη ολοι αυτοι ειναι πολυ τελευταιοι κ τους εχουν γραμμενους στα α#$%δια τους ολοι, τοσο αυτοι θα κακοποιουν τα ζωα. ειναι στα μονα που μπορουν να το κανουν αυτο. γιατι κατα τα αλλα ειναι κι αυτοι σκουληκια που τους πατανε ολοι:mad::mad::mad:
αν εβρισκα εναν τετοι θα τον πηγαινα στο ψυχιατρειο

Μολις εβλεπα στις ειδησεις οτι ενα 12χρονο (!) κοριτσι στην Αμερικη εβγαλε βολτα στο παρκο τον σκυλακο του γειτονα και το ταραξε στις κλοτσιες στα πλευρα και στη μουρη.Αν ειναι δυνατον...Και λεει η δημοσιογραφος απο δω και περα αυτοι που κακοποιουν τα ζωα θα τιμωρουνται με προστιμα. Ελεος!!!! Προστημο;; Φυλακιση ως ποινικο αδικημα, τι προστιμο και κουραφεξαλα...Η κακοποιηση γυναικω και παιδων πως διωκεται;; Ετσι να γινει και για τα ζωα, αυτα δεν εχουν ψυχη; Προστιμο λες και παραβιασε ενα στοπ ...Ντροπη!

Εχουμε κανει αφισσα και θα κοληθει εκει με αμοιβη για οποιον πει ποιος το εκανε

Δεν έχω λόγια... Έχει μαυρίσει η ψυχή μου με τόσα που διαβάζω. Κουράγιο Αλικάκι, όλα μαζεμένα σου ήρθαν. Θυμάμαι, Julia, που 2-3 μήνες πριν μας έλεγες ότι έρχεται η νέα φουρνιά εγκατάλειψης και θανάτων νεογέννητων... Φέτος είναι η πρώτη άνοιξη στο φόρουμ που διαβάζω τόσα περιστατικά και τώρα αντιλαμβάνομαι την πλήρη έκταση του θέματος... Τόσο κρίμα για τόσες πολλές αθώες ψυχούλες.
Καλό ταξίδι, σκυλάκια...

Δεν έχω λόγια... Έχει μαυρίσει η ψυχή μου με τόσα που διαβάζω. Κουράγιο Αλικάκι, όλα μαζεμένα σου ήρθαν. Θυμάμαι, Julia, που 2-3 μήνες πριν μας έλεγες ότι έρχεται η νέα φουρνιά εγκατάλειψης και θανάτων νεογέννητων... Φέτος είναι η πρώτη άνοιξη στο φόρουμ που διαβάζω τόσα περιστατικά και τώρα αντιλαμβάνομαι την πλήρη έκταση του θέματος... Τόσο κρίμα για τόσες πολλές αθώες ψυχούλες.
Καλό ταξίδι, σκυλάκια...

.... και το φόρουμ είναι ένα μικρό ποσοστό ... απο την πραγματικότητα, και τα περιστατικά που υπάρχουν.:/:

Μια επανάληψή θα ζήσουμε και τον Αύγουστο-Σεπτέμβρη...
και κάθε χρόνο....φυσικά τα ίδια και τα ίδια...:down:

Τώρα το διάβασα
Κουράγιο Αλικάκι:(:(:(
Οποιός το έκανε του εύχομαι να πάθει ακριβώς το ίδιο!:mad::mad::mad:
Καλό ταξίδι αθώες ψυχούλες.:bye::bye::bye:

Υ.Γ Βίκυ συμφωνώ μαζί σου, και εγώ το έχω σκεφτεί πολλές φορές οτι πρόκειται για άτομα με μεγάλο κόμπλεξ κατωτερότητας.Αυτό όμως δεν είναι "δικαιολογία".:hmm:Ας φρόντιζε η οικογένεια και το σχολείο να τους δόσουν κάποιες αρχές και αξίες, για να μπορέσουν να διατηρήσουν την ψυχική τους υγεία παρά τα όποια προβλήματα τους τύχαιναν στην ζωή.:hmm:

εγω απορω που σας κανει εντυπωση ολο αυτο.
καλα λιγες φορες εχετε γνωρισει ανθρωπους που βγαζουν ολο το κομπλεξ τους επανω σας??
ολοι αυτοι τι νομιζετε οτι ειναι?? ανθρωποι με τρελλα προβληματα.
ο ενας εχει κομπλεξ κατωτερωτητας, ο αλλος την εχει μικρη, ο αλλος ειναι μπεκρας, ο αλλος βαραει τη γυναικα του, ο αλλος εχει επιθετικοτητα, η αλλη ειναι σκατοψυχη, ο αλλος πλακωνεται στα φαναρια, ο αλλος τρωει κερατο, η αλλη ειναι κακογαμημενη.
τι λεμε τωρα οι ανθρωποι ειναι κανιβαλοι μεταξυ τους δεν θα ειναι με τα ζωα.
οσο πιο μικρος εισαι τοσο πιο πολυ σου αρεσει να ασκεις εξουσια.
και επειδη ολοι αυτοι ειναι πολυ τελευταιοι κ τους εχουν γραμμενους στα α#$%δια τους ολοι, τοσο αυτοι θα κακοποιουν τα ζωα. ειναι στα μονα που μπορουν να το κανουν αυτο. γιατι κατα τα αλλα ειναι κι αυτοι σκουληκια που τους πατανε ολοι:mad::mad::mad:
αν εβρισκα εναν τετοι θα τον πηγαινα στο ψυχιατρειο

Πέστα χρυσόστομη με κάλυψες πλήρως.:mad:

Άτυχα μωράκια να είναι η ψυχούλα τους ήρεμη:bye:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back