SOS Νεογέννητο παρατημένο γατάκι-Ζητείται φιλοξενία

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χαχαχα ωραια τα,λες με την Αρια χαχαχα αχ βρε Αρια τσαμπα που σαι και μαυρη να σουν πιο πανθηρας πιο αρπακτικο ..Τωρα για τις κροκετες μπορεί να φταιει αυτο δεν μου τυχε..Γιατι δεν της τις βρεχεις με λιγο γαλα μωρουδιακο;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λοιπόν, το μωρό μας κάνει χαβαλέ όλους. Μετά από κάμποση επιμονή και εκπαίδευση τρώει πλέον και τις baby κροκέτες του (όχι με τρελή όρεξη όπως τη μους, αλλά γίνεται η δουλειά). Πάει στην άμμο του ολομόναχο, όποτε θέλει αυτό και κάνει τα πάντα πεντακάθαρα χωρίς καμία βοήθεια και επιτήρηση και το έχω τσακώσει να βγαίνει από την αμμοδόχο (που ΔΕΝ είναι των μικρότερων διαστάσεων) με ΑΛΜΑ παρακαλώ. Οι κινήσεις του (τρέξιμο, πηδηματάκια, σκαρφάλωμα) και η εκπαίδευσή του (άμμος, φαγητό) είναι γατιού τουλάχιστον 40 ημερών. Γατί-θαύμα. Μόνο νερό δεν έχουμε μάθει να πίνουμε ακόμα, αλλά οκ προς το παρόν καλυπτόμεθα με το γάλα. Το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι μένει πολλές ώρες μόνο του και όχι μόνο όταν λείπω από το σπίτι. Ακόμα και όταν είμαι εδώ, αποφεύγω να το αφήνω να βγαίνει από το δωμάτιό του για πάνω από 5-10 λεπτά ή να κάθομαι εγώ μαζί του μέσα για πολλή ώρα, γιατί τρελαίνεται η Άρια και ειδικά τις τελευταίες μέρες φοβάμαι μην του κάνει καμιά κανονική επίθεση. Και είναι κρίμα γιατί είναι προφανές ότι θέλει και παρέα και χάδια και να εξερευνήσει και να παίξει. Ελπίζω να δρομολογηθεί σύντομα υιοθεσία και να βρει το σπιτάκι που της αξίζει, γιατί είναι καταπληκτικό γατάκι.

Χίλια μπράβο στο γατάκι και την απίστευτη θέλησή του για ζωή και εκατό χιλιάδες ρισπέκτ στον Βασίλη που το περιμάζεψε, διότι το πιο δύσκολο βήμα στη διάσωση ενός μωρού είναι η απόφαση να το σώσεις. Όλα τα υπόλοιπα έρχονται μόνα τους. Άστοδιάολο, συγκινήθηκα πρωί πρωί.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Λοιπόν το γατάκι αν δεν είναι πείραμα τελειότητας του Θεού δεν ξέρω τι είναι. Πήγα το είδα και οκ είναι απλά μια θεά. Με νόμιμες διαδικασίες βρήκαμε και σπιτάκι για μόνιμη κατοικία μαζί με τον Μάνο και από το Σάββατο θα έχει και αδερφάκι!!! :D Ελπίζω η ζωή του και η πορεία του να περάσει σε κάποιους μηνύματα αγάπης και θέλησης για την ζωή. Δεν μιλάω για μας που αγαπάμε αληθινά τα ζώα αλλά αυτούς που δεν τα βλέπουν όπως εμείς.
Είμαι πολύ χαρούμενος και οφείλω σε όλους ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ και ειδικά στον Μάνο και την Αθηνά που με βοήθησαν όταν το χρειαζόμουν.
Σας το χρωστάω παιδιά! :)

Πολυ ευχαριστα αυτα που διαβαζω!!!! :clapup:
Μπραβο και στους δυο σας που το βοηθησατε το μωρακι!!!:D

Αυτά είναι τέλεια νέα! :) Ό,τι καλύτερο λοιπόν για το μικράκι στην καινούρια του ζωή! Μπράβο σας! :flowers:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back