koukimanster
Πολύ δραστήριο μέλος
Είναι κουκλίτσα και μοιάζει πολύ με μια παλιά μου γατούλα που την αγαπούσα πολύ πολύ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Venetos V
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Δεν εμπιστεύομαι αυτό τον κτηνίατρο γιατί είναι "κλέφτης" και ψάχνει πως να σου πάρει λεφτά μόνο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
koukimanster
Πολύ δραστήριο μέλος
Πρέπει να είναι 3 εβδομάδων νομίζω 
Βιντεάκια - διορθωμένα λινκ

Eddard Stark
Νεοφερμένο μέλος
Eddard Stark
Νεοφερμένο μέλος
Επίσης ποζάρουμε στο φακό.

Συνημμένα
Eddard Stark
Νεοφερμένο μέλος

μισή απ'έξω, μισή από μέσα, ολόκληρη απαίσια. το μωρό δεν παίρνει χαμπάρι.

από απόσταση ασφαλείας, αλλά μέσα στο δωμάτιο. ατρόμητη.

από την ασφάλεια του ορμητήριου.

στενές επαφές τρίτου τύπου. ακολούθησε ΤΡΟΜΟΣ και κχχχουυυ από την άρια που έτρεξε τρομαγμένη από το θηρίο των τριακοσίων γραμμαρίων.
Συνημμένα
-
IMG-20140418-WA0094.jpg826,9 KB · Εμφανίσεις: 74 -
IMG-20140419-WA0004.jpg905,3 KB · Εμφανίσεις: 55 -
IMG-20140421-WA0053.jpg933,3 KB · Εμφανίσεις: 39 -
IMG-20140421-WA0105.jpg835,6 KB · Εμφανίσεις: 68 -
IMG-20140418-WA0094.jpg826,9 KB · Εμφανίσεις: 74 -
IMG-20140419-WA0004.jpg905,3 KB · Εμφανίσεις: 55 -
IMG-20140421-WA0053.jpg933,3 KB · Εμφανίσεις: 39 -
IMG-20140421-WA0105.jpg835,6 KB · Εμφανίσεις: 68
roccohooshie
Πολύ δραστήριο μέλος
Eddard Stark
Νεοφερμένο μέλος
Venetos V
Νεοφερμένο μέλος
Χρόνια Πολλά και Χρηστός Ανέστη σε όλους
Eddard Stark
Νεοφερμένο μέλος
. Ειδικά αυτές τις μέρες με τα τριήμερα κτλ καθόμουν στη δουλειά στάνταρ 10ωρο κάθε μέρα. Τουλάχιστον τρώει τη μους που του αφήνω όταν φεύγω και μάλιστα πλέον χωρίς να τη σκορπάει γύρω γύρω, σαν μεγάλη καλή γατούλα! Τρώει 5-6 φορές τη μέρα, απλά όχι με τα ιδανικά διαστήματα μεταξύ των ταϊσμάτων. Πρέπει να κατουράει και στην άμμο λιγάκι. Τις πρώτες μέρες πιθανολογώ ότι τα κράταγε, κρίνοντας από την ποσότητα που έβγαζε όταν την έτριβα, 2 φορές κατούρησε στη γωνία του δωματίου (!!!) και μετά της έβαλα εκεί την αμμοδόχο και το πιασε το μήνυμα. Μετά την τρίτη μέρα που το συνήθισε λίγο η δικιά μου (ακόμα το φοβάται ελεεινά η σιχαμένη), το αφήνω και βολτάρει μέσα στο σπίτι και χαίρεται το καημένο. Έχει τρελό γέλιο γιατί από τη μια το φοβάται, αλλά από την άλλη είναι και περίεργη και πηγαίνει να το παρατηρήσει και να το περιεργαστεί, με αποτέλεσμα να τρέχει μετά πανικόβλητη.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anna 21
Δραστήριο μέλος
και το δικο μου το "γενναιο" παιδι ετσι εκανε στις επαφες με περαστικα μικρα... πρωτα προσπαθουσε να δειξει με κχχχχχχ και φονικες ματιες ποιος ειναι το αφεντικο στο σπιτι και με το που ετρεχαν τα μικρα κατα πανω του ετρεχε πανικοβλητος να κρυφτει 

μπραβο παιδια για την ομαδικη προσπαθεια να σωθει το μικρουλι- μια κουκλιτσα ειναι. πολυ διαφωνια για την ηλικια βλεπω! κι εγω πιστευω- λαμβανοντας υποψην οτι στις φωτος μεγαλοδειχνει- οτι πλεον κλεινει την 3η βδομαδα. θα μπορουσε να ειναι και λιγο μεγαλυτερο και να φαινεται μικροτερο λογω της ταλαιπωριας, δεν ειναι και λιγο να μενει "ορφανο" και αταιστο για αρκετες ωρες. βασικα τωρα που το σκεφτομαι αν ηταν αταιστο για μια ολοκληρη μερα και ηταν 7-10 ημερων οταν το βρηκες βασιλη μου φαινεται απιθανο να επιβιωσε. οπως και να χει τωρα βρισκεται σε καλα χερια και μπορει να ονειρευεται το μελλον του

παντως ακομη και 3 βδομαδων να ειναι παλι μου κανει εντυπωση που τρωει μους και εμαθε και την αμμο. τα "δικα μου" 1ος μηνα και 1ας βδομαδας ηταν και ακομη δεν μπορουσαν να μαθουν τιποτα απ τα 2!
Eddard Stark
Νεοφερμένο μέλος
anna 21
Δραστήριο μέλος
Την άμμο δεν την έχει μάθει ακόμα, απλά μερικές φορές όταν δεν έχει το μυαλό του στο φαί, το βάζω στην αμμοδόχο και σκάβω με το χέρι για να ζηλέψει, σκάβει κι αυτό 2 δευτερόλεπτα, κάθεται και κάνει δυο σταγόνες! Αλλά κανονικά το κάνω εγώ να κάνει τσισάκια του. Επίσης πλέον κάνουμε κακάκια μας καθημερινά like clockwork! Τη μους όχι απλά την τρώει, αλλά τρελαίνεται.
φαινεται, φαινεται το γατι απο μικρο πανεξυπνο. εμ φυσικα καλικο γατα και χαζη γινεται?

μα σου λεω 1ος μηνα και μιας βδομαδας (σχεδον) ηταν τα γαιδουρια τα δικα μου και την αμμο στην καλυτερη την δοκιμαζαν να δουν τη γευση της (εννοειται οτι τους εβαζα να σκαψουν, εσκαβα εγω κτλ)! και μιλαμε για ηλικια που ελεγχουν πλεον ποτε κανουν την αναγκη τους, δεν χρειαζονται βοηθεια. και μους ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. μονο γαλα (μεσα εβαζα μους για να τη συνηθιζουν) αλλα σκετη τιποτα, τσαλαπατουσαν μεσα και εφευγαν. εχεις εναν μικρο αινσταιν!

le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
Επίσης Μάνο οι περιγραφές σου είναι απολαυστικές.Να τα λέμε και αυτά!Αυτό με την Άρια μισή μέσα, μισή έξω, ολόκληρη απαίσια με έχει εξαφανίσει από τα γέλια!!!!
Eddard Stark
Νεοφερμένο μέλος
Με απύθμενη και υπέρμετρη περηφάνεια σας αναφέρω ότι πριν λίγο σκαρφάλωσε μόνο του στην αμμοδόχο (χωρίς να το βάλω εγώ και να αρχίζω να σκάβω μόνος μου για να ζηλέψει), άρχισε βαριές χωματουργικές εργασίες, πήρε θέση και έκανε τα τσισάκια του. Ένα μικρό βήμα για τον ανθρωπότητα, ένα τεράστιο άλμα για την γατότητα. Συγκίνηση.
Eddard Stark
Νεοφερμένο μέλος
Eddard Stark
Νεοφερμένο μέλος
Συνημμένα
-
IMG-20140422-WA0079.jpg42,9 KB · Εμφανίσεις: 41 -
IMG-20140424-WA0068.jpg38 KB · Εμφανίσεις: 61 -
IMG-20140424-WA0072.jpg44,7 KB · Εμφανίσεις: 51 -
10292434_10200873391155538_1953135651165921588_n.jpg31,4 KB · Εμφανίσεις: 49 -
IMG-20140422-WA0079.jpg42,9 KB · Εμφανίσεις: 41 -
IMG-20140424-WA0068.jpg38 KB · Εμφανίσεις: 61 -
IMG-20140424-WA0072.jpg44,7 KB · Εμφανίσεις: 51 -
10292434_10200873391155538_1953135651165921588_n.jpg31,4 KB · Εμφανίσεις: 49
lovekittens
Πολύ δραστήριο μέλος
Eddard Stark
Νεοφερμένο μέλος
Eddard Stark
Νεοφερμένο μέλος

Παίζει να φταίει που δε μυρίζουν σχεδόν καθόλου; Πήγα τώρα και έχωσα την κεφάλα μου στο σακούλι και δεν έχω μυρίσει πιο άοσμο γατοφαί.
edit: αυτό εδώ είναι
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool