Sos! Ξεμέρδισε ένα ποντίκι!!!

harrisxr650

Νεοφερμένο μέλος

Ο Χαρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 64 μηνύματα.
παιδια sorry για την βιασυνη μου, ζηταω την κατανοηση σας και θα φροντισω να συστηθω και εγω και η γατουλα μου μολις ξεμπερδεψω με αυτο.
η wookie λοιπον ξεμερδισε ενα ποντικο (του αγρου μιας και εχουμε πολλα χωραφια γυρω γυρω) σημερα αφου τον ειχε ολο το μεσημερι και τον πεταγε απο εδω τον πεταγε απο εκει (συμφωνα με αυτοπτες μαρτυρες) τελικα τον ξεμερδισε εντελος, δεν ξερω αν τον γευτηκε κι ολας για αυτο και ανυσηχω περισσοτερο. μπορει να με συμβουλεψει καποιος τι πρεπει να κανω? η γατουλα 5 ωρες μετα το συμβαν φενεται μια χαρα, πως μπορω να την απολυμανω?
ευχαριστω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ίσως χρειάζεται κάποιο χαπάκι αποπαρασίτωσης! Θα ήταν καλύτερα όμως να συμβουλευτείς κάποιον κτηνίατρο για να σε ενημερώσει και για τη σωστή δοσολογία.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ok thanks για την γρηγορη απαντηση. επικοινωνησα με τον κτηνιατρο και μου ειπε οτι δεν χριεαζεται κατι ιδιαιτερο αφου χθες πηρε το πρωτο της αντιπαρασιτικο χαπακι. της εκανα και μια απολυμανση στις πατουσες προληπτικα. ελπιζω να ειναι οκ η Wookie μου :)

καλή χώνεψη στην γατούλα :P. Νομίζω πως γινόμαστε υπερβολικοί με ένα ποντικάκι. Μη ξεχνάμε ότι τα ποντίκια είναι τροφή γι' αυτές. Δεν έφαγε δηλητήριο για να υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Θυμάμαι παλιότερα ένα γάτο της μαμάς μου που έφερε σπίτι ένα ποντικάκι του αγρού. Το πήρε στο πιάτο του κι εκεί το έφαγε
:mpliaks:
Δεν έπαθε τίποτα. Κοιμήθηκε και το χώνεψε.

Βρε παιδια αν η γατουλα βγαινει εξω φυσικα και θα κυνηγησει,θα παιξει και θα γευτει το θηραμα της.Συμφωνω,ας μην γινομαστε υπερβολικοι! Αυτη ειναι η φυση τους.Το θεμα δεν ειναι να μην τρωνε ποντικια αλλα να μην τρωνε δηλητηριασμενα ποντικια γιατι δεν εχει καμια διαφορα με το να φαει φολα:(.Θελει προσοχη γενικα! Παντως μην ανησυχεις!:)

καταρχας ευχαριστω για το ενδιαφερον σας :).ολα καλα με την γατουλα μου. ο κτηνιατρος μας ειπε "συγχαρητηρια, εχετε ενα καλο κυνηγο..." μονο που ειπε το αντι να τις δινω το χαπακι για τα παρασιτα καθε 3 μηνες να το δινω καθε εναμιση. τωρα η καλη μου απολαμβανει την ζεστασια του σπιτιου και το παιχνιδι στην αυλη και στα γυρω οικοπεδα:D. επισης κανει μια θεραπεια για την ψωρα καθως ειχανε πιασει τα αυτακια της και 2 φορες την μερα παιζει αλοιφουλα (αδιαμαρτυρητα παρακαλω!!!) και μασαζακι στα αυτακια :P. ευχαριστω για της πληροφοριες και παλι :)

υ.γ. υπαρχει καποιο section στο φορουμ οπου μπορω να κανω ενα introduction ως νεος μελος?

υ.γ. υπαρχει καποιο section στο φορουμ οπου μπορω να κανω ενα introduction ως νεος μελος?

Συγχαρητήρια στη wookie για την επιτυχία της.
Πήγαινε στο παρακάτω Λινκ για να μας την συστήσεις και βάλε μας και φωτογραφίες της να γνωρίσουμε την αμαζόνα
https://www.mypetz.gr/forumdisplay.php?f=156&type=

αντε και εις ανώτερα... με αρουραίο στο στόμα την επόμενη φορά :P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back