SOS!! Ο Μάρκος έφαγε τα καναρινάκια!

Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46:
Γενικά έχω δει πολλά πράγματα στις γάτες που μ έχουν εντυπωσιάσει. Είναι εκπληκτικός ο κόσμος τους και κάποια στιγμή άρχισα και υποστήριζα ότι αν παρατηρούσαμε τα ζώα θα μπορούσαμε να διδαχτούμε πολλά. Οσο κι αν φαίνεται παράξενο εγώ το πιστεύω.
Με εξαίρεση τα όποια άγρια ένστικτά τους, έχουν ηθική είναι τελείως άδολα, και αν υπάρχει άλλη ζωή είναι τα μόνα που δικαιούνται τον παράδεισο.
Συμφωνώ Θανάση και οχι μονο οι γατες. Ακομα και οι παπιες (!) ,μιας και αναφερθηκα, ειναι τελεια ζωα. Εγω βεβαια δεν πιστευω στην "μετα θανατον" ζωη, αλλα πιστευω οτι τον "Παραδεισο" κατα καποιον τροπο αυτα τον γνωριζουν. Γι αυτο και χαιρονται την καθε μερα τους, ξεχωριστα, κανοντας τα ιδια πραγματα, με τον ιδιο τροπο. Λιγα πραγματα τους αρκουν για να ειναι ευτυχισμενα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Δημοσίευση από Ismini:
Συμφωνώ Θανάση και οχι μονο οι γατες. Ακομα και οι παπιες (!) ,μιας και αναφερθηκα, ειναι τελεια ζωα.
Οχι μόνο οι γάτες. ισχύει για όλα τα ζώα, αλλά επειδή τις γάτες έχω συναναστραφεί σ αυτές έχω δει πολλά πράγματα.
Εγω βεβαια δεν πιστευω στην "μετα θανατον" ζωη, αλλα πιστευω οτι τον "Παραδεισο" κατα καποιον τροπο αυτα τον γνωριζουν. Γι αυτο και χαιρονται την καθε μερα τους, ξεχωριστα, κανοντας τα ιδια πραγματα, με τον ιδιο τροπο. Εχουν 2-3 πραγματα και ειναι ευτυχισμενα!
:)Το είπα για να δώσω έμφαση.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46:
Οχι μόνο οι γάτες. ισχύει για όλα τα ζώα, αλλά επειδή τις γάτες έχω συναναστραφεί σ αυτές έχω δει πολλά πράγματα.
:)Το είπα για να δώσω έμφαση.
Κι εγω εχω συναναστραφει περισσοτερο με γατες. Αυτη ειναι και η αληθεια.... Αλλα τρελαινομαι και για ντοκυμαντερ με αγρια ζωα κ.α.:lol:
Χωρις πλακα, τωρα, τα περισσοτερα απο αυτα τα ντοκυμαντερ και ιδιαιτερα BBC ειναι πολυ καλα και ενδιαφεροντα. Να και κατι που αξιζει στην ΤV!!!!

Αλλα τρελαινομαι και για ντοκυμαντερ με αγρια ζωα κ.α.:lol:
Χωρις πλακα, τωρα, τα περισσοτερα απο αυτα τα ντοκυμαντερ και ιδιαιτερα BBC ειναι πολυ καλα και ενδιαφεροντα.
Είναι αλλά μερικές φορές τα σχόλια μου δίνουν την αίσθηση οτι σε κάποια πράγματα οι παρατηρητές κρίνουν τα ζώα με βάση το τι κάνει ο άνθρωπος. Λένε πολλές φορές για ανταγωνισμό μεταξύ ζώων και αναρωτιέμαι αν ισχύει αυτό, ή κρίνουμε εξ ιδίων.

Μα και ο ανθρωπος ζωο ειναι. Οχι με την εννοια της βρισιας "ζωον".... Και ανταγωνισμος υπαρχει για την τροφη, την ιδιοκτησια, τη διεκδικηση του θηλυκου...

Ναι αλλά πολύ διαφορετικό ζώο. Διακατέχεται από ματαιοδοξία ενώ τα άλλα ζώα όχι.
Πάντως όπως και να΄ναι, μια που καυχιόμαστε για ανωτερότητα και ανώτερη νοημοσύνη, θα μπορούσαμε παρατηρώντας τα άλλα ζώα να ενισχύσουμε τα θετικά και να μειώσουμε τα αρνητικά στο είδος μας. Ενώ κάναμε το αντίθετο. Είμαστε ανώτερο είδος από τεχνολογικής άποψης, και αυτό μας έχει θαμπώσει τόσο πολύ που τελματώσαμε και θεωρούμε ανωτερότητα μόνο αυτό. Και υπερασπιζόμαστε αυτή την ανωτερότητα και με αθέμιτους τρόπους. Αλλο η τεχνολογία όμως και άλλο αυτό που λέμε αρετή, το οποίο ως ανώτερα όντα θα έπρεπε να το έχουμε. Το έχουμε; Είμαστε ανώτερο είδος;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back